X

A început OFENSIVA NEO-MARXISTĂ: Reprezentanții LGBT și CNCD vor noi drepturi pentru anormali și cenzură pentru cei care combat anormalitatea

Mesajul comunității LGBT după referendum: Românii au respins URA prin #BOICOT.  E timpul ca statul român să asigure drepturi și obligații egale pentru cuplurile de același sex

Asociaţia Accept salută, într-un mesaj postat pe Facebook, rezultatul referendumului privind familia tradiţională înregistrat duminică.
Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Reprezentanţii comunităţii LGBT afirmă că, prin eşecul referendumului, “românii au respins ura” şi consideră că prezența scăzută la referendum “demonstrează că, în realitate, românii sunt foarte îngrijorați pentru problemele familiilor lor”.

“Astăzi (duminică, n.r.) am arătat că nu putem fi păcăliți de o agendă politică care ne îndeamnă la ură și dezbinare, am arătat că cei mai mulți dintre noi credem că drepturile omului nu se votează la referendum”, afirmă cei de la Accept.

Redăm mai jos, integral, poziţia Asociaţiei Accept după încheierea referendumului pentru redefinirea familiei în Constituţie.

“Românii au respins ura prin #boicot
Asociația ACCEPT salută rezultatul referendumului de astăzi. Împreună, prin #boicot, am arătat că noi, cetățenii, dorim o Românie a valorilor democratice, o țară în care respectul, egalitatea și bunul simț ghidează societatea. Astăzi am arătat că nu putem fi păcăliți de o agendă politică care ne îndeamnă la ură și dezbinare, am arătat că cei mai mulți dintre noi credem că drepturile omului nu se votează la referendum. Electoratul și-a afirmat, încă o dată, atașamentul față de parcursul european al țării noastre și față de valorile noastre comune, bazate pe demnitatea fiecărui om, indiferent de orientarea sa sexuală.

Prezența scăzută la referendumul pentru familia tradițională demonstrează că, în realitate, românii sunt foarte îngrijorați pentru problemele familiilor lor. Dar îi preocupă protecția reală a familiei, greu încercată de condițiile sociale și economice din țara noastră, și nu protecția ei prin modificarea inutilă a unui articol din Constituție. Românii nu pot fi păcăliți de ură, ci au nevoie de protecția substanțială a familiilor lor.

„Comunitatea persoanelor gay, lesbiene, bisexuale și transgender face parte din populația acestei țări, și are în rândul ei numeroase familii care, la acest moment, sunt total lipsite de recunoaștere legală și protecție juridică. Este timpul ca statul român, prin autoritățile competente, să asigure drepturi și obligații egale pentru cuplurile de același sex”, a declarat Florin Buhuceanu, președintele Asociației ACCEPT.

Dorim să mulțumim artiștilor, personalităților din viața publică și politică ce s-au alăturat campaniei #boicot. De asemenea, suntem mândri să facem parte dintr-o societate civilă de drepturile omului care a stat acasă unită în fața pericolului populismului. Organizații anti-corupție, pentru drepturile femeilor, pentru drepturile copiilor, și multe altele, au susținut în ultimii trei ani egalitatea comunității LGBTI și au fost vitale în efortul comun de a proteja democrația din România.”

Șeful CNCD, apel ferm după eșecul referendumului: ’Este timpul să spunem stop discursului de ură și manipulării!’

Președintele CNCD, Asztalos Csaba, face apel la reconciliere și stoparea urii și manipilării odată cu terminarea referendumului:

„Fac apel la rațiune, să primim rezultate referendumului cu smerenie și respect pentru demnitatea umană a fiecărui cetățean indiferent de opțiunea exprimată.

Acum că s-a terminat referendumul este timpul să spunem stop discursului de ură și manipulării!

Rezultatul referendumului pentru revizuirea Constituției va avea multe interpretări și comentarii, unele sau multe supuse manipulării! Exploatarea lor a și început!

Nimic nu se schimbă din punct vedere juridic: Constituția nu permite nici acum căsătoria între persoane de același sex!

Datoria noastră este să limităm discursul de ură și clivajele din societate. Avem nevoie de dialog rațional și consens pe subiecte de interes comun pentru comunitate!” a scris Asztalos Csaba pe pagina sa de socializare.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Nu poate fi vorba de instigarea la ură şi violenţă. După cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

  1. Suntem egali in fata poruncilor divine. La acestea trebuie sa ne raportam cu totii. Cei care aleg sa nu respecte poruncile divine nu pot fi de aceeasi parte a baricadei cu cei care le respecta. Punct.

    1. Sunt suflete adâncite in acest păcat al sodomiei, a căror conștiință striga, dar ei, in loc sa si inteleaga vinovăția, aleg s o transfere asupra noastră, a celor care nu acceptam acest păcat strigător la cer. Nu de la noi vine ura și apăsarea pe care o simțiți în suflet, ci din voi, din păcatul cumplit pe care le faceți!

  2. Eram sigur ca cei care nu au participat la referendum sa fie etichetati cu un raspuns de NU la intrebarea pusa.
    Cine nu a participat la referendum NU exista.
    Deci, decizia romanilor in proportie de 90 % este foarte clara : LGBT sa ramana in dormitoarele lor si atat.

    1. Absolut corect. Au ales să boicoteze legea, deci s-o boicoteze și în continuare. Să stea acasă. Să nu se mai exprime public.
      Eventual să le convoace Klaus Iohannis un referendum consultativ și mai vorbim.

  3. E ruşinos şi că unii se împerechează aiurea,, în fond sunt nişte bieţi bolnavi, dar e şi mai ruşinos că alţii, scârbiţi de astfel de apucături, nici măcar nu s-au străduit să vină la vot pentru a-şi exprima dezgustul !

  4. Pai daca veneau la vot și votau nu, trecea referendumul. Asta a fost șmecheria. Băieții cu rochii au stat acasă, și dragii noștrii creștini ortodocși tot acasă au stat. Și s a ales praful. Pe unde scoatem cămașă nu cred că știe cineva. E groasa. Rău de tot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button