X

VIDEO și FOTO: Cozi la vot în diaspora…

Londra, Marea Britanie

Gepostet von Prodocens Media am Sonntag, 7. Oktober 2018

Nuremberg, Germania- coada imensa la vot.

Gepostet von Prodocens Media am Sonntag, 7. Oktober 2018

Diaspora dă o lecţie romănilor de acasă. Coada imensă la o secţie de votare din Dublin, Irlanda.

Diaspora dă o lecţie romănilor de acasă. Coada imensă la o secţie de votare din Dublin, Irlanda.

Gepostet von Prodocens Media am Sonntag, 7. Oktober 2018

De ce au stat la coada? Oamenii astia sunt din viitor. Sunt de acolo unde vom ajunge. Si s-au strans intr-un numar considerabil fix din motivul asta: sa nu ajungem la ce s-a ajuns acolo.

Jurnalistul Radu Buzăianu: DE CE A VOTAT DIASPORA. Poate acum înțelegeți că nu e referendumul lui Dragnea!

 

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Homosexualitate
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

One Comment

  1. Rusine Romaniei ! Ne declaram 90% crestini, ce gluma proasta! Procentul de la votare arata numarul real de crestini, restul sun pagani. Daca era un vot contra PSD erau toti gramada pe sectiile de votare! Rusine diasporei (<0+5 mil) ca ei sunt primii care au vazut ororile propagandei LGBT!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.