X

Jurnalistul Radu Buzăianu: DE CE A VOTAT DIASPORA. Poate acum înțelegeți că nu e referendumul lui Dragnea!

Jurnalistul Radu Buzăianu a reacționat după ce a văzut că românii din diaspora s-au mobilizat și au ieșit la vot în număr mare.

Radu Buzăianu

A fost interes în diaspora pentru referendumul vizavi de redefinirea familiei.

”Poate va adunati un pic resursele intelectuale si parasiti cretinismul „referendumu lu dragnea” si va intrebati de ce naibii s-o fi mobilizat dupa 10 august asa diaspora sa voteze? Si cu resursele alea mobilizate la maxim sa reusiti o concluzie destul de accesibila: ba, poate nu e referendumul lui dragnea si poate oamenii astia care traiesc in ce urmeaza la noi vor dreacu sa zica ceva.

Si apoi sa va uitati la prezenta de la noi si sa va mai mobilizati un pic resursele intelectuale intrebandu-va: ba, de ce n-a furat dragnea la referendumu asta asa cum ne-au zis ca o sa faca si e acest scor istoric de mic? Si cu resursele intelectuale adunate iar sa ajungem impreuna la aceasta concluzie: pai poate ca nu e referendumul lui si d-aia. WTF!?!”, a fost mesajul realizatorului emisiunii ”Bună, România!”, de la B1 TV.

Văzând imaginile cu românii care stăteau la coadă pentru a vota la referendum, ziaristul a mai spus: ”Acum ce vedeti aici ar fi trebuit, daca ne-ar fi functionat mintile intr-un procent decent, sa ne fie suficient. Oamenii astia din diaspora nu sunt nici psdisti, nici din evu mediu. Oamenii astia sunt din viitor. Sunt de acolo unde vom ajunge. Si s-au strans intr-un numar considerabil fix din motivul asta: sa nu ajungem la ce s-a ajuns acolo”.

(w670)

 

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Homosexualitate
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.