X

Parintele Nicolae Steinhardt: “Biruința nu-i obligatorie. Obligatorie e lupta.”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Si mai spunea parintele Nicolae Steinhardt o vorba:

“Nicăieri şi niciodată nu ne-a cerut Hristos să fim proști. 

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

9 comentarii

  1. trebuie besteliti astia de pe sticla, mai marii lor, si liderii politicienilor. Se vede treaba ca unde nu e organizare de partid, orice alegeri, fie si referendum e un fiasco (aici trebuie spus ca la alte referendumuri cu mize minore, modificari tehnice de constitutie sau altele, nu cred de semenea ca s-a facut cvorum, dar acolo au “completat” serviciile secrete cu acordul tuturor institutiilor implicate). Nu pot sa inteleg ce e in mintea lui Dragnea, care a votat dar a avut o implicare publica slabuta, e clar ca se teme de apostrofarile internationale daca isi asuma mai mult, dar ce fel de logica are? Caci daca pica referendumul oricum el va “deconta” total tot esecul, i se va pune in carca totul, atat in plan intern cat si international, vor fi in tara iesiri in strada iar afara vor fi comunicate si concluzii aspre. Si atunci de ce sa nu actionezi? Ce mai ai ce pierde, totul e de castigat, oricum vei fi bestelit la maximum. Asa poate mai ai o sansa. Altfel, isi merita soarta. Tariceanu, la fel, a votat discret seara, fara tam-tam. La el surprinderea nu e asa de mare, a mai avut episoade din acestea, tradari … . La fel va face si iohannis astazi din ce am inteles, va vota la misto, precum basescu altadata, dupa ora 18.

    Altul nume “mare” in media romaneasca, care a aratat nu o data, la fel ca dragnea, ca are un potential major in a scoate lumea la referendumuri este Gadea. Si cu el se asociaza Badea. Ambii au declarat ca vor merge la vot si vor vota favorabil familiei. Dar astane aproape zero. Iar la Gadea e de neinteles. Am auzit ca vor intra pe post abia dupa ora 21, sa “comenteze” rezultatele. Absolut rusinos. Ok, era un program stabilit. Dar il poti schimba prin interventii neprogramate, vazand haosul si degringolada din societate. Aseara nimic, astazi pe parcursul zilei la fel nimic. Nu ma asteptam ca “pocaitul” de Gadea sa fie atat de non-combativ si sters le o asemenea tema. Rusinos.

    In opinia mea Dragnea si Gadea poarta o mare parte din vina prin cvasi-pasivitatea lor pt referendum, in conditiile in care si-au aratat altadata potentialul urias de a chema oameni pt o cauza. Nefiind un “avantaj” reciproc intre votanti si psd, adica pt votanti nu sunt acum mariri de pensii ori salarii, iar pt psd nu se dau acum voturi pt puterea urmarita in parlament, interesul e minimal, votul a ramas la voia intamplarii si cu rugaciunile Coalitiei pt familie care nu are o infrastructura, nimic in teritoriu, bate vantul. Cam asa s-a scris istoria votului de azi. Dar mai e timp inca ..

    Dragnea va deconta insa TOTUL! Ce-si inchipuie, e atat de naiv?

    1. @acelas

      Nu stiu daca mai are vreo importanta ca Dragnea va plati sa unu acest esec…
      Eu nici nu as vrea sa plateasca el pentru prostia poporului asta satanizat, un popor de zdrente tradatoare si de o prostie monumentala, care nu a inteles ca nu e nimic politic la referendumul asta ci e vorba doar daca mai raminem normali sau nu
      Atit trebuia sa decida temebelii astia inerti, daca mai suntem normali sau nu. De maine ne putem astepta la orice , caci experimentul de azi a dovedit satanistilor din UE ca pot avea orice pretentii pe bucata asta de pamint ( Romania)
      Ne putem astepta inclusiv la dezmembrarea tarii ca si asa nu se va gasi nimeni sa lupte….daca nu au fost in stare sa lupte cu stampila nu vor lupta nici cu armele.

  2. Acelas,eu vad astfel lucrurile:deoarece Dragnea este de acord cu parteneriatul civil,deci cu curlangii,nu are rost sa se implice pentru a influenta pozitiv acest referendum;daca era de acord cu familia,iesea public si spunea ca acest referendum nu este pentru el,nu este pentru PSD;dar cum pe agenda sa se afla implementarea curviei,pardon,a parteneriatului civil,lucrurile decurg in favoarea lui;daca referendumul va pica,el va putea da drumul linistit la legea iresponsabilitatii,legea curviei cum ii zic eu;vazand nepasarea romanilor,nici nu va trebui sa si bata capul cu acea lege,o va da cum i se va dicta de la Sodoma,pardon,de la UE.Dar oricum asta nu va mai conta,Dumnezeu are o limita,daca acest referendum va fi invalidat,ma astep la cei mai rau in tara asta,la un cataclism…

  3. Am fost la vot.

    Vreau sa spun ca sectia de votare nici macar nu are un baner la intrarea in cladire sau la intrarea in curtea cladirii asa cum se intampla la electoralele politice.

    S-a facut tacit. Pariez ca cei ce nu utilizeaza radio,tv sau internet, habar nu au de Referendum.

    1. Deci aceasta votare a fost pentru cei ce au radio-tv, deci sunt ai sistemului satanic si pentru juristi, caci intrebarea e una juridica. Cand cumperi ceva de la magazin nu ti se da o cutie mată in care vezi tu acasa daca ai cumparat smochine, sau in ea gasesti dero. Nu poti sa mergi la magazin sa cumperi ceva ce ti s-a recomandat ieri la tv, o cutie fara eticheta, ingrdiente afisate etc. Totul pare gluma.

  4. Aud ca patriarhul ar fi iesit acum ceva timp public pt a incuraja persoanele care nu au votat, sa o faca. Utima data cand a iesit acest machiavelnic Daniel in public la niste alegeri imi amintesc ca a fost in favoarea mai mult decat evidenta pt Iohannis, spunand ca noua ne-a fost bine mereu cu conducatori straini. Iaca ce bine ne este acum cu un strain de tara si de neam si de credinta. Un om in fruntea statului roman care a boicotat, mai pe fata ori mai pe furis, referendumul pt familie, un sclav al fortelor occidentului secularizat, un om impotriva valorilor ortodoxe. Iata Daniele ce ai cules! Ceea ce ai semanat. Rusinos. N-ar trebui sa se vaite deloc.

  5. Dar nu numai patriarhul a votat pe iohanis..(Dacă l.a votat pe el)..întreg poporul
    l.a votat,daca ar fi iesit poporul si in aceste 2 zile la vot am fi câștigat referendumul…doar e pt familia tradițională acest referendum!!!!..rusine sa le fie la cei care nu au ieșit la vot…cei din pușcărie și din diaspora au votat mai mult decât cei din țară.. PACAT

    1. Ptriarhul a votat iohannis si a influentat voturi. Daca am fi avut alt presedinte, cu siguranta ar fi fost la referendum si l-ar fi promovat, iar astazi am fi avut alta situatie la vot daca era cu spijinul celui din fruntea statului. Zii Daniele, cum e cu strainii de neam??

  6. Doamna Marina,vă contrazic:nu au votat mai mulți cei din Diaspora,cu toate că îmi punea mari speranțe în ei deoarece ei văd clar ce se întâmplă în țările libertine,țările care susțin tot felul de ciudățenii;oficial sunt plecați între 3 și 4 milioane de români peste hotare;neoficial sunt mai bine de 7 milioane;câți au votat?câteva sute de mii;câți au dreptul de a vota?câteva milioane

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button