X

DEMISIA patr. Daniel: “Degeaba s-a chinuit să înalțe Catedrala Mântuirii, dacă turma este pierdută!”

Image result for patriarhul daniel

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Prezenţa slabă la votul de la referendumul pentru căsătorie a generat reacţii vehemente din partea preşedintelui PNŢCD, Aurelian Pavelescu.  Acesta solicită demisia Patriarhului Daniel, dar ia la ţintă şi Casa Regală.

“Astazi, daca Referendumul va esua, vom plati toti! Dar, dincolo de politicienii care l-au sustinut, PATRIARHUL DANIEL TREBUIE SA PLECE!

Ieri, 6 octombrie, va ramane in istorie ca o zi neagra pentru Biserica, Hristos, neam si democratie si o mare victorie pentru neo-marxistii globalisti, sorosisti, atei – cum vreti sa le spuneti! Procentul de prezenta la vot sub 6% la referendum este un dezastru, o uriasa rusine pentru poporul roman!

Oare, degeaba au murit in inchisorile comuniste sute de mii de intelectuali, preoti, patrioti, oameni simpli cu frica lui Dumnezeu, in numele credintei si crucii? Se pare ca da! Comunistii au invins, iata! Si urmasii lor, neo-marxistii fara Dumnezeu, pentru care institutia centrala a crestinismului – familia si copiii nascuti sub semnul Duhului -, trebuie calcata in picioare si ucisa, au triumfat!

Ieri a fost o zi ciudata in Bucuresti: nimeni pe strada. Nefiresc. Nu e vorba ca oamenii nu mergeau spre sectiile de votare, ci pur si simplu lipseau. Un oras mort. Oare de ce? Parca viata insasi disparuse, populatia fiind decimata de o boala a mintii si sufletului. Ca si cum chiar Duhul Sfant s-ar fi retras din lume. Sa fi fost numai o parere a mea?

Astazi, Duminica, votul va continua. Sunt, insa, prea dezamagit si obosit pentru orice asteptari. Am sentimentul ca poporul roman s-a instrainat, a fost instrainat intr-atata de comunisti, incat si-a pierdut radacinile si traieste agonic, la mila istoriei.

“Bate-voi pastorul si voi risipi oile turmei”, le-a spun Hristos apostolilor la Cina cea de taina. M-am gandit la acest verset. Poporul nu poate exista fara lideri. Vaduviti de cei care ar fi trebuit sa-l conduca, de la liderii politici la cei religiosi, romanii au esuat intr-un adevarat marasm. Astazi, va fi ultima zi a votului.

E clar ca noi, politicienii, n-am reusit sa-i convingem: au reusit, insa, cei de la #Rezist si hoardele barbare ale lui Klaus Iohannis, care i-au tinut in casa!

Vor reusi, oare, preotii, azi, in ziua lui Dumnezeu? Ar fi bine, dar ma indoiesc! Iar, daca va fi o infrangere si a lor, Patriarhul Daniel trebuie sa plateasca: SA SE RETRAGA LA O MANASTIRE SI SA LASE TOIAGUL ALTUIA! Degeaba s-a chinuit sa inalte Catedrala Mantuirii, daca turma este pierduta! Ce sens mai are o Catedrala pustie? PREA-FERICIREA VOASTRA, PREGATITI-VA DE PLECARE!”, scrie Pavelescu pe Facebook.

Preşedintele PNŢCD mai susţine că “impostorii din Familia Regala, de asemenea, au tradat natiunea”.

“Principesa Margareta si Radu Duda al sau, sau viceversa, n-am auzit sa fi dat vreun mesaj pentru acest Referendum, cu ocazia caruia se confrunta doua tabere: prima, care se intemeiaza pe traditie si credinta, a doua, neo-marxismult ateist si globalizant, care doreste distrugerea identitatii popoarelor si o lume fara Dumnezeu.

Dar acesta este chiar rostul pe care chiar ei il clameaza: traditia, istoria, credinta poporului roman, regalitatea fiind un simbol, pe care il vor respectat! Daca acum au tacut. Atunci, la ce bun? O familie regala care nu-si respecta propria menire, care, atunci cand poporul ar fi avut nevoie de un simplul gest de curtoazie, la ce bun?

Ani si ani am militat pentru monarhia constitutionala, chiar pentru vocatia ei istorica, nationala si crestina. M-am izbit, insa, ca de un zid, de lacomia familiei regale, care nu si-a dorit decat bani, pozitie sociala si sinecuri. Cata ipocrizie, ce lipsa de respect impotriva natiunii romane, folosita cinic ca sponsor de lux!

Acest Referendum, iata, are si ceva pozitiv. Este ca o oglinda. Chiar daca va trece, ceea ce imi doresc, dupa acest Referendum lucrurile nu vor mai fi la fel!

Eu sunt european in mod esential, dar tocmai pentru ca sunt roman in mod esential, nu se poate sa fii european si anti-roman, nu aceasta este vocatia Europei pe care eu mi-o doresc. O Europa a radacinilor ei, iar nu transformata intr-un bazar, o Europa a consumismului si noii barbarii in care indivizii sa-si piarda identitatea si sa devina consumatori placizi. Europa are nevoie de traditiile, cultura si identitatea noastra, pentru a ramane Europa si a nu se transforma intr-o bursa de marfuri, omul fiind el insusi o marfa.

Principesa Margareta si Radu Duda al sau, sau viceversa, au optat pentru contrariul, ei insisi o marfa, au tranformat regalitatea in opusul ei, o colectie de suveniruri ieftine, margele de sticla colorata de niciun folos!”, mai scrie Pavelescu.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

9 comentarii

  1. De ce fratilor cand se întâmplă ceva rău e de vina patriarhul sau biserica în general…Sa stiti ceva,la referendum au ieșit toate mănăstirile sa voteze,nu pt altceva decât pt familia tradițională ..Asa ca nu dati vina pe biserică cand vreti sa iesiti cu fata curata…mai bine ne.am trezi si sa ne rugam pt tara asta,doar mila lui Dumnezeu ne mai poate scapa de urgia ce ne așteaptă .Amin

    1. Poate o realiza si Patriarhul Daniel macar acum ce a facut in Creta atunci cind nu a aparat Ortodoxia.
      Si ce urmari are recomandarea lui ca pe 1 Ianuarie sa nu mai citeasca preotii Moliftele Sfantului VASILE.
      Numai asa ca sa dau 2 exemple.

    2. Cind lgbt au avut parade in Bucuresti ,Cluj ,Iasi si alte orase parca ,de ani de zile a luat vre o atitudine Patriarhia sau inaltii ierarhi ? Oare intimplator s a dovedit apoi ca un ierarh este el insusi homosexual ? Din contra ,Patriarhia s a lepadat oficial de crestinii care au organizat manifestatii impotriva lgbt!!!Noua Dreapta a avut curajul acesta .De ce a reactionat Patriarhia in sprijinul lgbt?!!! IATA : SF.BISERICA este sabotata de agenti infiltrati in ea.

  2. Pavelescu, urmas de papistasi – sa nu uitam ca PNT a fost fondat de papistasi – oameni buni dar rataciti in erezia papistatsa – s-a gasit sa loveasca [si el] in Biserica.
    Are pacate Patriarhul – om este.
    Si eu crd ca in Creta a cazut, a pasit in apostazie.
    De aici si pana la la a desconsidera chemarea la votarea “DA” este cale lunga!
    Patriarhul si ceilalti episcopi inca pot sa se indrepte cat sint vii, sa-i lumineze Dumnezeu sa se indrepte!
    Nimeni nu poate spune ca nu a inteles ca votul este fundamental pentru curatenia sufleteasca si marturisirea invaturii hristice si Patriarhul a indemnat si in ziua votarii (duminica) sa mearga lumea la vot.
    Cine trebuie sa-ti spuna ca in organizarea lumeasca este nevoie sa spui DA pentru a apara familia, asa cum a facut-o DUmnezeu?
    Nu exista scuza de neparticipare, cu exceptiile deja amintite intr-un articol anterior…accident, lipsa acte, etc.
    Exista insa o certitudine – dr4acii joac pe masa ca s-a demascat neamul: populatie – 80%, popor – 20%.
    Cat as diminua relevanta discursurilor lui Dan Puric, aici nu se poate nega – a lamurit caracterirsticile traitorilor romani…

  3. În locul fricii de Dumnezeu, se instaurează încet şi sigur corectitudinea politică. Mai abitir decăt în comunism. Oamenii se întreabă care e linia de urmat, pentru a nu avea probleme la serviciu sau cu prietenii. Asta arata clar că Dumnezeu nu e pe primul loc. Nu e in inimile noastre. Ii purtam numele ca pe o anexă a puterii politice, îi facem chiar şi o catedrala in care să incapa multă lume, dar in care Duhul Sfant să Se simtă in plus!
    Şi vom primi ceea ce meritam pentru asta!

  4. Usor ,usor se pot vedea roadele apostaziei cretane. Ierarhia bisericeasca este in grava eroare, lumescul coborind profund in altarele Bisericii. Dumnezeu se uita si plinge, iar Stefan cel Mare si Mihai Viteazu se rasucesc in mormint.
    Acest referendum este o oglinda, a clerului si a mireanului deopotriva.
    Il asteptam cu drag pe PAPA la anul, la invitatia lui Daniel, sa ne faca o slujba in Parcul Izvor ( deocamdata acolo).

  5. Ca să mă eliberez puţin de dezamăgire, o să vă povestesc ceva despre un derbedeu şi despre o vagaboandă de pe centura politicii româneşti. Amândoi sunt din aceaşi regiune, derbedeul, dacă nu mă înşel, provine chiar din judeţul care nu ne-a făcut de râs.

    În privinţa derbedeului, se zvoneau prin târg parandărături de ordinul zecilor de mii sau chiar milioanelor de euro. A făcut pârnaie pentru o găinărie, şi aia trasă de păr. Dar cineva din exterior a decis că a fost nedreptăţit. Culmea, “statul de drept” chiar a făcut un bine târgului, scăpându-l de derbedeu. Dar gloata l-a vrut înapoi. Gloata sau mai bine zis o masă critică de oameni nevoiaşi, unii căzuţi în patima alcoolului, contra unor sume de bani sau a unor mese la restaurant, oferite la momentul oportun. Derbedeul nu precupeţeşte nici un efort în a-şi face publicitate sieşi şi se afişează cu diverse ocazii alături de episcopul locului. Dar nimic când a fost vorba de binele ţării. Nimic, adică NIMIC.

    Vagaboanda pozează într-o bună creştină şi familistă convinsă. S-a păruit cu şeful ei, de zici că mai era puţin şi venea sfârşitul lumii. Dar când a venit vorba de binele ţării a lovit-o muţenia. A tăcut mâlc.

    După cum au boicotat ţara, sper să boicoteze şi în continuare orice va urma, inclusiv pe plan local. Sper ca mutrele lor să nu mai apară pe toate gardurile. Iar dacă vor apărea, voi ţine minte să boicotez şi eu… toţi derbedeii şi toate vagaboandele, şi le doresc să ajungă, de pe centura politicii româneşti, la lada de gunoi a istoriei.

    SĂ NU UITĂM!

  6. Pavelescu strecoara o MINCIUNA MARE spunand ca ei, politicienii, nu au reusit sa-i convinga pe oameni sa voteze, sa participe la Referendum. NICI MACAR NU AU INCERCAT. Toti politicienii sunt in aceeasi oala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button