X

Dragonu AK47: DA la Referendum

https://www. youtube.com/watch?v=RDtKlnX48qE

UPDATE: Mesaj de la Dragonu
De-a lungul carierei mele muzicale am demonstrat ca nu am facut nici un compromis si nu am semnat cu nici o casa de discuri tocmai ca sa-mi pastrez integritatea si credibilitatea artistica si nici acum nu m- as fi injosit sa iau bani de la Psd asa cum ma acuza unii din posturile de mai jos!! Daca vroiam bani nu cantam in cluburi mici din Romania pe o intrare de 15 lei traind de pe o zi pe alta! Pentru cei care nu stiati eu cu Cedrea si cu Sisu suntem printre primii 50 de oameni din Romania care am semnat pt ACEST REFERENDUM inainte ca Dragnea sa fie la putere. Deci daca v-am chemat atat de vehement la vot e pt ca tin cu adevarat la familia traditionala eu insumi avand 4 copii deci sunt obligat sa lupt pt viitorul lor ca sa nu invete la scoala in clasele mici ca materie obligatorie Educatia sexuala unde se invata despre perversiuni si cum ca ar fi ok daca sunt gay sau lesby si chiar sa fie incurajati sa mearga pe acest drum cum se intampla deja in alte tari unde si pedofilia a fost legalizata tot sub pretextul iubirii si al libertatii. Si in ultimul rand acest referendum nu a fost generat de PSD ci de cele 3 milioane de semnaturi ale oamenilor care si au dorit asta deci este un referendum APOLITIC si singurul act democratic pe care l-am vazut in Romania in ultimii ani. Deci daca exista democratie si libertate in Romania atunci de ce sunt atat de injurat si hulit? Pentru ca sunt LIBER ?”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Referitor la inregistrarea de mai sus, cititorul Alex a postat la articolul Cele 12 tari europene care au scris clar in Constitutie: căsătoria între un bărbat și o femeie urmatoriul comentariu:

Buna, va scriu sa va rog daca puteti sa postati un articol despre urmatorul clip si sa il ajutam si noi pe Dragonu’ in lupta lui pentru referendum si familia crestina, cei anti-referendum din comentarii depasindu-i pe cei pro, iar videoclipul ajungand de la mai multe like-uri decat dislike-uri, la mai multe dislike-uri decat like-uri (800 de like-uri si 1000 de dislike-uri).
Acesta este videoclipul cu pricina in care rapper-ul Dragonu isi cheama fanii la vot ca sa voteze DA pentru familia traditionala:

Iata-l pe Dragonu AK47 si intr-o inregistrare din 2016:

Coalitia pentru Familie, ce a postat inregistrarea din 2016, a comentat:

Dragoș Tudorache (Dragonu AK47) este un influent muzician și interpret hip-hop. Co-fondator al trupei HAARP CORD, a mai cântat cu Tudor Sișu, Cedry2k, Pacha Man, Chimie, Kazi Ploae. După ani de viață promiscuă și excese, Dragoș, ajutat și ghidat de prietenul său, Cedry2k, renunță la alcool și la droguri și se căsătorește, schimbând radical și mesajul muzicii pe care o transmite.

Pentru a va face o idée despre ce cântau HAARP CORD, am ales o piesa de pe un album din 2012 in formula Cedry2k, Carbon, Dragonu:

Cel care a scris versurile parca ar fi citit blogurile veteranilor.

E bine ca indeamna la vot si cred ca e bine ca si voi sa-i dati like-uri la primul clip din acest articol, caci, pana la urma, nu dati like la un gen muzical, ci pentru Referendum. Si e chiar jenant ca aia anti sa se mobilizeze iar noi…

Referitor la muzica, nu sunt la curent cu versurile din melodiile mai noi ale lui Dragonu AK47.

In trecut versurile HAARP CORD erau bunicele si in mod sigur ii determinau pe multi sa-si puna oarece intrebari despre cele ce se petrec in jurul nostru. Remarcabil e ca se vorbea si despre Ortodoxie. Lucru extrem de rar in muzica de orice gen din Romania. Consider ca erau pe potecuta ce duce spre drum. Si ca ii aduceau si pe altii pe acea potecuta. Trebuie insa sa ajunga cu totii pe acel drum.

Așadar, nu trebuie sa se limiteze la a promova un anumit mesaj, ci trebuie sa-si schimbe din temelii întreaga viata. Au început, dar în mod sigur mai au mult de lucru. După cum bine știți, pe acest portal criticam toate genurile muzicale. Deci nu avem cum să nu avem obiecții si la ritmurile hip hop.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.

€


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Si pe mine Dragonu si Cedryk (Domnu prin ei,mai exact) m-a adus la credinta.Si in melodiile noi nu si-au schimbat mesajele,tot indeamna la pocainta si la o traire ortodoxa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button