X

Medic roman din Londra: O săptămână prin diaspora corectă politic

Foto: https://www.washingtonexaminer.com/opinion/why-is-a-police-department-spending-tax-dollars-on-transgender-education

Am primit pe e-mail de la un cititor urmatorul material primit de el pe WhatsApp:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

VLAD SCHLEZAK – MEDIC PSIHIATRU ROMAN, IN LONDRA. O săptămână selectată în timp prin diaspora corectă politic.

LUNI-Asociația medicală sfătuiește să nu mai spunem „femeie gravidă” ci persoană gravidă să nu cumva să jignești transexualul care vrea să dea naștere, fiind femeie biologic, dar care între timp a devenit bărbat. Am auzit de 1 singur caz, dar pentru asta trebuie să spui majorității ce să facă. Mai văd și o poză de promovare cu un bărbat (cu barbă) care defapt alăptează la sân un bebeluș. Aaa…stai…e femeie biologic, dar schimbat/ă în bărbat…Colege de-a mele îmi spun că se simt jignite să fie numite „persoane gravide” dacă ar fi gravide

MARȚI- consiliez un coleg medic creștin dat afară pentru că pe baza credinței creștine refuză proiecte și promovare LGBT. E puternic, dar are nevoie de ajutor. Îi spun că noi ca și creștini iubim toți oamenii și urâm păcatul, ne rugăm pt ei și ceea ce facem e doar la nivel spiritual creștinesc. NU judecăm pe nimeni, nu impunem părerile noastre nimănui. Îl încurajez din Biblie.

MIERCURI – văd pe pereții spitalului un poster de juma de metru cu un posterior, și sub el o măsuță cu prezervative. Sunt șocat. Citesc scrisul de-o șchioapă. Instrucțiuni detaliate cum să facă sex homosexualii. INDESCRIPTIBIL. Spital de stat, finanțat public. Copiii care ar vedea așa ceva, tineri, bătrâni, oricine nu e homosexual și ar fi afectat de așa ceva de ce nu s–ar putea simți lezați/ discriminați că pe bani publici e obligat să vadă așa ceva? Dacă cumva comentezi riști să fi lovit din toate părțile. E o frică generalizată să nu cumva să lezezi sentimetele celor care sunt de acord cu ideologia. Au început să apară  asociații legale de avocați creștini care iau apărarea creștinilor. DOAMNE ISUSE…e totuși spital public, de stat…din banii noștri. Nu e suficient curcubeul peste tot în spital, trebuie și poster cu un posterior și instrucțiuni?!

JOI- familie de creștini trebuie să-și retragă al doilea băiat de la școală după ce copilul vine stresat acasă pt că al său coleg de clasă poartă fustă deși e băiat. Scandal monstru, judecată…părinții sunt acuzați că nu pricep transexualitatea și ideologia. Școlile care nu promovează agenda lgbt încep să nu mai fie acreditate și sunt închise. Citesc că asta s-a întâmplat și pe vremea lui Obama cu școlile de pe lângă Biserici  care au refuzat să “educe” copiii împotriva Cuvântului lui Dumnezeu !

VINERI – recitesc ce-am scris acum 4 ani în cartea Lanțuriel Diavolului – Homosexualitatea a fost votată să nu mai fie boală psihică în 72-73 în USA. J. Satiover scrie că psihiatrii americani au votat pe motive politice, nu științifice. Activiștii homosexuali au amenințat cu tulburări publice și au acuzat psihiatri de discriminare, nu de incorectitudine științifică. Era și mult lobby în acest sens. La 5 ani după vot, sondajele au arătat că 68% din psihiatrii continuau să considere homosexualitatea ca boală psihologică. Degeaba pt că s-a votat să nu mai fie. A mai rămas așa până în 92-93 în Europa când a apărut ICD-10. De atunci e considerată normală, dar asta nu e suficient. Începe să ni se spună ce e corect politic să facem, să spunem….și chiar începe să ni se spună ce să gândim. Soția mea a pus o întrebare care a făcut praf zeci de cărți de filosofie. Ce facem dacă mâine se votează că schizofrenia sau diabetul sau alte boli să nu mai fie boli? Are dreptate. Ferească Dumnezeu să vedem ce s-ar putea întâmpla. Probabil trăirea din Apocalipsa. Când votezi dacă ceva e boală, moral…e o problemă…pentru că și știința și moralitatea fără Dumnezeu sunt volatile, adică ce e azi e corect, mâine e incorect. Istoria o arată. Doar Cuvântul lui Dumnezeu rămâne în veac, iar dacă nu te raportezi la acest standard absolut al Lui, totul e relativ și fiecare are dreptatea lui și absolut oricine se poate simți lezat și jignit. Altfel, acționezi doar pe baza emoțiilor. Simți că ești femeie, deși te-ai născut bărbat. Citeam un articol cu ce sume colosale plătesc țări din Europa pt ca să pună silicoane la transexuali. Nu știu cât de departe vom ajunge cu mentalitatea – „De ce să finanțăm mai multă cercetare pt cancer sau alte boli grave dacă există bărbați care se simt femei și vor silicoane?”

SÂMBĂTĂ – Dr Michelle Cretella, șefa medicilor pediatrii din America aduce dovezi medicale covârșitoare și desființează sistematic ideologia de gen. Speechul ei îl găsiți pe net. Merită văzut. Sunt peste 6500 de diferențe genetice între bărbat și femeie. Dumnezeu clar a creat asta. Dumnezeu e clar, confuzia e satanică, boală. Șeful meu îmi atrage atenția asupra unui pacient. NU discut ce diagnostice psihiatrice are, sau ce probleme cu legea are…ci faptul că are gen fluid. Ceee are? Adică 2 zile e femeie, 3 zile e bărbat. Doamne ferește să jignești și să-i spui că e femeie dacă cumva e în zilele în care a ales să fie genul opus. Mare atenție că poate vei fi investigat și dat în judecată și vreo 30 de ani de carieră ți se pot termina subit că nu ai știut dacă e el sau ea…sau când e el și când e ea, și jignești…nu ești politic corect….și apropo, acesta  e pacient, dar sunt alții care nu-s pacienți și sunt cu gen fluid. Suntem noi creștinii homofobi? Serios? O acuză jignitoare și de multe ori gratuită dacă nu demonstrezi concret fobia de homosexuali(tate)…deci cu toate criteriile diagnostice ale unei fobii. Punct cu punct. În ultimii 10 ani am văzut un singur caz de homofobie adevărată al unui schizofrenic suferind care nu și-a luat medicamentele și delira și halucina, crezând că o ceată de 14 homosexuali îl urmăresc și murea de frică de ei. Asta da, e homofobie, dar secundară unui delir paranoic apărut că nu și-a mai luat medicamentele. În rest, sunt mai degrabă jigniri gratuite aruncate în cârca creștinilor care trebuie să înțelegeți că nu au frică de oameni (chiar homosexuali, heterosexuali etc.) pentru că ei, creștinii, au doar frică de Dumnezeu. Frica de oameni e o cursă spune Biblia, dar frica de Domnul e începutul înțelepciunii.

DUMINICĂ – Doamne ce vremuri trăim…Ce Sodoma, ce Gomora….Haide Doamne curând. Ce bine e la Biserică în prezența Domnului! HOPA– A apărut chiar posibilitatea de a vota la referendum pe tema familiei? Cum adică să o ignorăm? Poți schimba lucrurile din ștampilă, nu cu bâta, înjurături și fluierături. NU judeca, pt ca are cine să judece, dar cu păcatul nu te joci. Iubește pe toți oamenii indiferent de orietarea lor, roagă-te pt ei. Lupta e spirituală, nicidecum de altă natură.

Agresivitatea ideologiei e cu bătaie lungă fiindcă implică și re-educarea copiilor și generațiilor viitoare în acest sens. Confuzezi un copil de mic, apoi te miri de ce poate deveni instabil. Sunt multe cazuri. Anul ăsta citesc în BJPSYCH pt prima dată că homosexualitatea e un factor de risc de sinucidere. Nu-s surprins la câți pacienți am văzut în acest sens. Unii mi-au mulțumit pt tratamentul profesionist și lipsit de pre/judecăți. Nu am judecat și nu mi-am impus niciodată părerile personale. Dumnezeu lasă  alegerea în mâna omului. Și noi trebuie să respectăm alegerea oamenilor. Judecata aparține Lui.

Un copil e creația lui Dumnezeu care biologic provine din bărbat și femeie pt. așa a lăsat Dumnezeu. Altfel nu poți avea copii, iar dacă nu poți avea, vine Satan și poate crea un sistem în care să-i furi de la cei care pot avea și să zici că-s ai tăi. Nu s-a rezolvat asta cu greva foamei pe la nici un parlament….

PS – merg să cumpăr un ursuleț de pluș copilului. Printre draci și fantome jucărie găsesc și ursulețul. Mă duc să-l plătesc la domnul de la casierie. Pardon, tocmai am observat că defapt e doamnă. Musculoasă, cu un cap mai mare ca mine, manichiură, rimel, fard, haine și voce de femeie. E transexual. Am kg întregi de literatură de specialitate pe tema asta, dar am obosit de atata învârtit în jurul cozii. Plătesc ursulețul și plec. Sunt creștin și voi vota DA pentru familia dintre un bărbat și o femeie care e coroana creațiunii lui Dumnezeu. Un creștin nu are cum vota altfel. Mergeți și dvs. la vot!

DOAMNE ISUSE ai milă!

Dumnezeu să vă binecuvânteze!

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Autorul probabil ca este neoprotestant. Sa speram ca va veni la Ortodoxie.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button