X

Beyoncé este acuzată de vrăjitorie extremă de catre fosta sa bateristă

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Beyoncé acuzată de “vrăjitorie extremă” de fosta bateristă

O fostă bateristă afirmă că Beyoncé se implică în ”vrăjitorie extremă”, ”magie neagră” și ”vrăji magice pentru molestare sexuală” împotriva ei. 

Kimberly Thompson, baterista care a cântat în formația lui Beyoncé timp de șapte ani, a intentat un proces și a cerut o restricție împotriva cântăreței, datorită unei lungi liste de infracțiuni, inclusiv ”vrăjitorie extremă”.

Kimberly Thompson a cântat, de asemenea, și cu trupa The 8G Band în emisiunea ”Late Night with Seth Meyers”.

În documentele instanței, obținute de The Blast, Thompson o acuză pe Beyoncé de următoarele:

 

”Epuizarea extremă, vrăji magice pentru molestare sexuală, pierderea mai multor locuri de muncă, furtul de case, pierderi mari de bani, furtul calculatorului, furtul extrem al proprietăților intelectuale, uciderea pisoiului de companie, vrăji magice asupra iubiților și numeroase relații terminate.”

 

Extras din documentul instanței

În proces se afirmă, de asemenea, că Beyoncé o monitorizează, interceptându-i telefoanele și controlându-i finanțele.

 

Hărțuire organizată? (original engleză: gangstalking)

Parcurgând acuzațiile din procesul lui Thompson, mi-a venit imediat în minte: hărțuire organizată – ”gangstalking”. Iată o definiție rapidă a acesteia:

 

Deși relativ necunoscut, termenul ”gangstalking”, cunoscut de asemenea și sub numele de ”hărțuire organizată” și ”hărțuire tematică”, este un protocol clandestin de hărțuire și tortură, răspândit în California și în întreaga lume.

Acest protocol se caracterizează prin supravegherea 24 de ore pe zi, spargerea locuinței, vandalizarea casei, a proprietății personale și a automobilelor, furtul, tortura animalelor, calomnia, campanii de zgomot, asalt chimic, sabotajul veniturilor, hărțuirea electronică și hărțuirea persistență, de către mai mulți hărțuitori.

Protocolul de urmărire organizată poate dura mulți ani și este destinat să producă izolare, boli psihologice și fizice, sărăcire, pierderea casei și încarcerare.

Deoarece infracțiunile de acest fel sunt finanțate foarte bine, acestea au fost legate de ”Cointelpro” și ”MKUltra”, programe guvernamentale experimentale anterioare de control ilegal, dar acest lucru nu a fost dovedit.

– Gangstalking, Change.org

 

Procesul lui Thompson enumeră mai multe caracteristici ale hărțuirii organizate. Ea se referă, de asemenea, la magia neagră, la abuzul sexual și la tortura / uciderea animalelor de companie, care sunt toate ingrediente cheie ale controlului minții bazat pe traumă – un extras din MKULTRA. În timp ce Thompson ar putea avea impresia că Beyoncé însăși este cea care o chinuie, necazurile ar putea fi produsul elitei oculte din ”anturajul” lui Beyonce, care probabil o controlează și pe ea. A avut cu ei fricțiuni, în mod greșit?

 

Caz respins

Thompson a depus o cerere pentru emiterea unui ordin de restricție temporar pe 19 septembrie, dar a fost refuzată de către Curtea Supremă din Los Angeles. O audiere pentru ordinul de restricție este programată pentru 11 octombrie.

The Blast afirmă că decizia de restricție a fost respinsă de judecător ”cel mai probabil din cauza acuzațiilor fără sens despre vrăjitorie”. Site-ul a dezgropat și un videoclip YouTube al bateristei, în care spune că aceasta apare ”dezordonată și nesigură” (videoclipul este acum eliminat de pe YouTube, dar The Blast a încărcat o copie a acestuia).

Thompson a intentat acest proces pentru că este ”dezordonată și nesigură”? Sau este ea ”dezordonată și nesigură” datorită lucrurilor reclamate în procesului ei?

Când revista Pitchfork a întrebat-o pe Thompson despre veridicitatea documentelor instanței, Thompson a răspuns:

 

”Toate acuzațiile … cărora le-am supraviețuit sunt reale”.

 

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button