X

PNL tot mai potrivnic cu REFERENDUMUL: Bannerele mari sau cele care reproduc drapelul vor fi îndepărtate

banner referendum

Biroul Electoral de Circumscripție nr.  42 al municipiului București a admis sesizarea liberalului Mihai Voicu și a dispus îndepăratarea bannerelor amplasate în București, decizia urmând să fie pusă în aplicare atât de Primăria Capitalei cât și de primăriile de sector.

“Admite sesizarea dlui Mihai Alexandru Voicu și dispune îndepărtarea de îndată a materialelor atașate sesizării, precum și a celor similare acestora, care combina culorile într-o succesiune care reproduce drapelul României sau al unui alt stat, precum și cele care nu respectă dimensiunile prevăzute de art. 36, alin 2 din Legea 334/2006”, se arată în decizie.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

9 comentarii

  1. pai sa cerem si noi interzicerea “paradelor gay” in Romania invocand pe buna dreptate artículul 372 cod penal (exhibitionism, ultraj contra bunelor moravuri, acte sexuale mimate in public)

  2. De cand e ilegal sa arborez sau sa afisez tricolorul?

    Bine ca e legala arborarea steagului asa zisului tinut secuiesc.

    Ei, ei, tradatori de neam si tara, sa nu izbucneasca numai o razmerita in tara asta, ca nu va vad bine.

    Acum inteleg de ce romanul de rand nu are voie sa detina arme de foc. Iar ca sa obti o arma de vanatoare e o intreaga odisee birocratica, de ti se apleaca sa mai faci orice demers.

    Bai voicule(cu litere mici), imi pun eu pe casa un baner pro referendum si langa, steagul Romaniei. Sa te vad daca ai curaj sa mi le dai jos.

  3. In primul rand, e vorba de un Referendum National, care priveste soarta celei mai mari parti din populatia Romaniei. E absolut fireasca folosirea tricolorului romanesc alaturi de mesajele acestei campanii, chiar daca anti-nationalilor li se face negru inaintea ochilor cand vad aceste trei culori.

    In al doilea rand, PNL nu mai exista decat cu numele. Acum e un partid in mana tradatorilor si criminalilor transnationali care nu se sfiesc sa otraveasca in masa populatia Romaniei in asa fel incat sa nu mai aiba scapare, asa cum avea in oarecare masura pana acum, cand otrava era doar in hrana, apa, medicamentele si alte lucruri pe care le controleaza ei si pe care cu mari eforturi le puteam inlocui cu ceva mai curat. Astazi ne vara otrava direct in plamani si mai au ticalosia sa ne spuna ca ne protejeaza in felul asta sanatatea. PNL-ul e un varf de lance azi in exterminarea populatiei Romaniei. Acolo unde controleaza ei zona, otravurile sunt aruncate cu furie dementa daca nu sunt blocati de alte grupuri si tot ei sunt printre cei care cer otravuri mai puternice, fiindca cele folosite acum nu ar omora destul de eficient…tantarii. Nu mai asteptati nimic de la PNL-ul de azi. Si-au dat arama pe fata si nu mai merita nici o sansa. Nu faceti greseala sa ii mai votati, fiindca ne vor omora la propriu, in mod accelerat. Aici s-a ajuns, din pacate. Si romanii nu pot sa creada, fiindca e sinistru ce se intampla. Dar negarea nu ne va salva…

      1. E-adevarat. Vorbeam cu cei care gandesc uitandu-se la aparente. Acum liberalii nici macar nu mai incearca sa pastreze aparentele. Pana si membrii PNL care credeau ca fac parte dintr-un partid care poate avea vreun rol pozitiv in viata acestui neam au inteles ca PNL-ul aparent “a murit deja”, cum a strigat un tanar liberal la un eveniment PNL.

    1. intr-adevar, Banescu tace mâlc, când ereticul spune că “Dumnezeu nu e ortodox, nici catolic, nici protestant… si ce bine e ca e asa… “

  4. Mai fratilor, precum e vorba ceea: tot raul spre bine!
    Daca ei zic asa, la’s ca-n felul asta nu-i suparam pe unguri, fiindca un milioan de unguri vor veni la vot. Am vorbit cu multi si abia asteapta sa voteze DA (puteau pune si Igen pe buletinul de vot ca nu se supara nimeni).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button