X

Majoritatea refuza sa iasa din MATRIX, iar unii sunt atat de dependenti de el incat lupta pentru a-l proteja …

„Multi dintre acesti oameni nu sunt pregatiti sa fie deconectati. Si multi dintre ei sunt atat de dependenti de SISTEM incat vor lupta pentru a-l proteja”

Iata comentariul fratelui cosmin postat la Consecințele dezastruoase în cazul unui eșec la REFERENDUM. Răspândiți să se trezească lumea!!!:

 

E dureros sa remarc faptul ca apropiatii mei sau cei cu care relationez zilnic, oameni cu coeficient de inteligenta peste medie si cu pregatire cat de cat(economisti, avocati, ingineri sau oameni de afaceri), au cazut atat de usor in plasa manipularii mediatice si intentioneaza sa boicoteze prin neprezentare.

Ce pretentie sa avem atunci de la oamenii simpli fara multa scoala, in fata tavalugului mediatic sodomit?

Foarte intetesant, ca la referendumul pentru demiterea lui basescu(cu litere mici), toate localitatile din tara erau dubuite cu banere pe care scria DA, LA REFERENDUM.

ACUM, NIMIC, NIMIC!!!

De ce?

Pana si parintii mei au cazut prada manipularii. I-am rugat sa mearga la referendum macar pentru nepotel.
Raspunsul a fost negativ. A fost negativ pentru ca oricat le-am explicat, nu reuseau sa vada ce legatura are nepotelul cu redefinirea in constitutie a familiei.

Atunci, cat ma tin eu de tare, mi-au dat lacrimile.

Fratilor, se instaureaza un totalitarism cumplit, sub masca prefacatoriei si mimarii democratiei si a libertatii.

E greu de scapat, putem doar incerca sa trezim cativa.

E ca in Matrix: nu toti pot fi treziti, majoritatea nu sunt pregatiti sau nu vor sa fie treziti.

 

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Anti-sistem
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

2 comentarii

  1. Cum suntem bine infuzati cu imigranti ilegali, adusi chiar acum in mod silentios in Romania cu ajutorul unor ONG-uri ca Jesuit Refugee Service (JRS), printre care cu singuranta se afla si celule teroriste, e doar o chestiune de timp.

    http://www.justitiarul.ro/cati-migranti-au-fost-adusi-clandestin-in-romania/

    Dupa ce se instaleaza suficienti in noua lor casa, o sa inceapa marea distractie. Pana acum am vazut doar ceva violuri, omoruri, incendieri. Urmeaza atentate teroriste, militarizarea Romaniei, baie de sange. Suntem in faza in care cei care ne vor macelari ne intra pe furis in casa. Si noi plutim pe aburii iluziilor, visand ca maine va fi ca si azi. Dupa ce inamicul iti intra in casa, nimic nu mai poate fi la fel. Odata intrati in Romania, nu o sa dispara pur si simplu cand noi o sa ne trezim. O sa fim obligati sa dam piept cu ei slabiti si drogati de otravurile aruncate in aerul pe care il respiram prin sutele de pulverizatoare de care s-a umplut Romania. Ei vor avea Kalashnikoave, Bazooci, masti de gaze si noi… ce o sa avem? Cum o sa ne aparam familiile? Daca o sa mai avem asa ceva. Deocamdata nu ne prea intereseaza sa o protejam prin Constitutie, nici de asasinarea ei din ce in ce mai rapida nu ne prea sinchisim. O sa-l avem macar pe Dumnezeu? Cat o sa mai rabde si El nepasarea sau lasitatea noastra?

    Nu e timp de dormit acum. Daca nu ne trezim din proprie vointa, ne vom trezi in mijlocul flacarilor si apoi vom adormi in rusine pentru totdeauna.

  2. Frate Vasile, ce zici de urmatoarea propunere:

    In zilele desfășurării Referendumului ( 6-7) octombrie. 2018, in toate bisericile ortodoxe de pe teritoriul României, sa bata clopotele din oră in ora, pentru a aminti credincioșilor că trebuie să meargă la vot, in semn de mare răscruce pentru viitorul națiunii române. E o propunere pentru conducerea BOR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.