X

Consecințele dezastruoase în cazul unui eșec la REFERENDUM. Răspândiți să se trezească lumea!!!

familie

Ni se spune, iar și iar, că acest Referendum nu are nici un fel de miză, că e inutil, că e lipsit de orice consecință practică. Trec rapid în revistă cinci consecințe negative ale unei posibile redefiniri viitoare a Căsătoriei, care ne arată tot atâtea mize cât se poate de palpabile ale acestui Referendum menit să protejeze definiția actuală.

1. Căsătoria este o instituție cu scopuri sociale, morale și spirituale clar definite, mai veche decât orice stat și decât orice partid politic (link aici). Nici un stat, sistem, partid politic sau politician nu are dreptul să modifice definiția Căsătoriei – care este uniunea liber consimțită între un bărbat și o femeie. Prin acest Referendum, Statul nu este chemat să redefinească familia sau Căsătoria, ci doar să întărească la nivel legal și constituțional o definiție culturală a acesteia care corespunde unei practici universale și naturii umane însăși. Modificarea definiției Căsătoriei ar presupune deschiderea unei cutii a Pandorei, cu consecințe asupra întregii societăți.

2. Orice copil are dreptul să fie crescut de o mamă și de un tată. Legalizarea adopțiilor pentru persoanele de același sex ar decurge în mod direct din legalizarea „căsătoriei” homosexuale, chiar și din legalizarea parteneriatelor civile, după cum s-a întâmplat în alte țări. Astfel de adopții experimentale încalcă interesul superior al copilului, care are dreptul să fie crescut de o mamă şi de un tată, nu de un Părinte 1 şi Părinte 2 (link aici). Ca să nu mai vorbim de traumele la care ar putea fi supuşi unii dintre aceşti copii (link aici către un studiu relevant), în condiţiile în care există numeroase mărturii în această direcţie ale unor copii trecuţi deja prin astfel de experiențe (link aici și aici).

3. Modificarea conținutului Căsătoriei va presupune și modificarea inevitabilă a tuturor conținuturilor predate în școli – de la modificarea manualelor școlare (link aici) la introducerea educaţiei sexuale de la vârste foarte mici (link aici), care i-ar încuraja pe copii să accepte şi chiar să experimenteze comportamente homosexuale (cum se întâmplă deja în unele locuri din Occident, link aici).

4. Modificarea conținutului Căsătoriei va presupune restrângerea drastică a libertăților fundamentale – a libertății de expresie, a libertății de conștiință, a libertății religioase și a libertății de educare a copiilor în conformitate cu convingerile părintelui. Nu e deloc ok ca un funcționar de stare civilă să fie trimis la închisoare deoarece a refuzat să semneze un certificat de „căsătorie” pentru doi bărbați (link aici), sau ca un pastor să fie trimis la închisoare deoarece a ținut o predică cu referințe biblice despre homosexualitate în biserică (link aici), să-ți pierzi jobul pentru că susții căsătoria între un bărbat și o femeie (link aici) sau să ți se refuze adopția unui copil pentru că ai convingerea creștină că homosexualitatea e un păcat (link aici). Și la noi, Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării abia așteaptă să aplice niște amenzi: Csaba Asztalos a declarat în vară că a folosi expresia „familie naturală” constituie discriminare.

5. În sfârșit, modificarea conținutului Căsătoriei va presupune și deschiderea largă a porților pentru „lărgiri” viitoare ale Căsătoriei. Unde ne mai oprim, o dată porniți pe acest drum – legalizăm şi parteneriatele civile poliamoroase? Şi poligamia? Şi „sexul intergeneraţional”? Și apoi, ce?

Așadar, un vot DA pentru definirea Căsătoriei ca uniune doar între un bărbat și o femeie în Constituție este foarte important și ne poate proteja de toate aceste consecințe negative care afectează deja societățile care au modificat conținutul acestei instituții umane fundamentale.

NOTĂ OrtodoxINFO
Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm și serverul, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Homosexualitate
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

4 comentarii

 1. HOLOCAUSTUL ION COJA, BANDITISMUL ANTISEMITISMUL, IRAN-ul si ROMANIA OCUPATA

  Avigdor Itzak Katz, Haifa 29.09.2018

  Antisemitii prosti si naivi, nici macar nu-si dau seama ca noi evreii ii consideram antisemiti pe toti. Anti-semit inseamna ne-evreu, nu inseamna anti-evreu. Pentru noi si semitii arabi sunt anti-semiti pentru ca ii renegam.

  Arienii au fost un popor primitiv, barbar care erau de origine persi care au emigrat in India pe valea raului Indus in Pakistanul de astazi. Ei s-ar presupune ca sunt rudele lui Adolf Hitler, mincinosul care era ruda cu Abraham, Moise, David si in zilele noastre cu Itsak Rabin dar nu cu persii, arienii, Alexandru Machedon sau Ayatolahul Khomeini.

  Ion Coja neaga Holocaustul justificand crimele anti-evreesti ca pe o razbunare pentru crimele si genocidul bolsevic comis de evrei in 1940 in Basarabia. Evreii nu acceptam comparatii, pentru ca sunt o insulta la suferinta noastra.Adolf Hitler a exterminat slavii pentru ca sunt o rassa inferioara.
  Astazi, America extermina slavii din Moldova si Ucraina din aceeasi cauza, bagandu-le pe gat Vaccinuri de sterilizare in massa, otravire si imbolnavire cu ADHD, Autism, mercur toxic, leucemie in sange, paralizie cerebrala. Moldova si Ucraina sunt considerate popoare inferioare, la fel ca si poporul roman, poporul german, polonez si maghiar. Aceste popoare trebuie sa dispara de pe harta lumii prin sterilizare in massa. De aceea americanii au introdus vaccinurile ,,Gardasil,, in aceste state. Sa crape romanii!
  Si vad ca nimeni nu se opune. Arienii de ieri, arienii de azi, care s-au mutat in America. Arienii s-au batut inaintea erei noastre cu tiganii din Pakistan si i-au infrant. Exact acelasi lucru s-a intamplat si la Auschwitz, cand arienii i-au sterilizat si exterminat pe tigani, doar din vina de a se fi nascut tigani. Dar nu acelasi lucru s-ar putea spune despre tiganii palestinieni, care sunt teroristi prin nastere. Un popor tarat mental, criminal, care prin sangele lor au in gene furtul, hotia, crima, violul si inselatoria.
  Cand istoricul Gheorghe Buzatu pretindea ca are dreptate o facea ca sa acceada in parlament pe listele PRM-ului. Nu acelasi lucru se poate spune insa despre profesorul academician Ion Coja. Acesta nu a dorit sa candideze la Parlament ci la Cotroceni direct atribuindu-si marele merit de negare a Holocaustului. Norocul nostru, nu a reusit sa stranga semnaturile necesare candidaturii. Coja isi reneaga originea semitica dandu-se ca cel mai arian urmas al romanilor din Ardeal si al tiganilor aromani care se cred geto-daci balcanici, cand in realitate acestia provin din tiganul Alexandru Macedon, care si-a construit un imperiu construind drumuri pietruite cu cranii umane. A violat copii de trei ani dupa care i-a mancat de vii. Pe mamele lor le-a aruncat de pe stanci. Acestia sunt urmasii aromanilor care se poreclesc si ,,megleno-romani,, si armani, si albanezi si machedoni si care pretind ca si ei ar fi Arieni de origine.

  Iran-ul este cea mai mare organizatie terorista planetara, si este urmasa arienilor fascisti, antici care au mazgalit zvastica prin pesterile din India, si locul din care Hitler s-a inspirat sa isi creeze dementa colectiva numita nazism. Iran-ul a jurat credinta lui Hitler, la fel ca si Muftiul de la Ierusalim, palestinian tigan sifilitic si terorist, pentru a detrona comunismul, URSS-ul, Imperiul Britanic, America si toti aliatii si pentru a regiza o noua oranduire mondiala, fascista, condusa de la Berlin si Tokyo. Italia lui Mussolini nici nu mai conteaza, fiind infranta pe toate fronturile inainte ca macar razboiul mondial sa inceapa!

  Iran-ul care pregateste Holocaustul planetar si anti-israelian, doreste sa arunce bombe atomice impotriva Israelului sa il ucida prin ardere, si sa-l stearga de pe fata pamantului, pentru ca este cel mai mare terorist planetar. Doreste sa omoare copii si femei, batrani si persoane cu dizabilitati, muncitori romani de pe santierele din Israel, precum si turisti care merg la Mormantul Sfant. Faptul ca Iran-ul vrea sa construiasca bomba atomica nu mai este un secret pentru nimeni. Programul nuclear iranian a fost desconspirat de premierul Netanyahu. Arabia Saudita a declarat ca si ea doreste sa se inarmeze nuclear ca sa se apere. Unde vom ajunge atunci?

  Faptul ca Ion Coja neaga Holocaustul, nu o face decat din rea-vointa. Si naivitate, el fiind copil pe atunci ca sa nu inteleaga. El apoi se scuza si spune ca nu neaga ci ca Afirma ca nu a fost Holocaust. Rabinul Eliahu Kaufman vine in Romania.

  Pentru Romania intregita

  Avigdor Itzak Katz, Haifa 29.09.2018

 2. E dureros sa remarc faptul ca apropiatii mei sau cei cu care relationez zilnic, oameni cu coeficient de inteligenta peste medie si cu pregatire cat de cat(economisti, avocati, ingineri sau oameni de afaceri), au cazut atat de usor in plasa manipularii mediatice si intentioneaza sa boicoteze prin neprezentare.

  Ce pretentie sa avem atunci de la oamenii simpli fara multa scoala, in fata tavalugului mediatic sodomit?

  Foarte intetesant, ca la referendumul pentru demiterea lui basescu(cu litere mici), toate localitatile din tara erau dubuite cu banere pe care scria DA, LA REFERENDUM.

  ACUM, NIMIC, NIMIC!!!

  De ce?

  Pana si parintii mei au cazut prada manipularii. I-am rugat sa mearga la referendum macar pentru nepotel.
  Raspunsul a fost negativ. A fost negativ pentru ca oricat le-am explicat, nu reuseau sa vada ce legatura are nepotelul cu redefinirea in constitutie a familiei.

  Atunci, cat ma tin eu de tare, mi-au dat lacrimile.

  Fratilor, se instaureaza un totalitarism cumplit, sub masca prefacatoriei si mimarii democratiei si a libertatii.

  E greu de scapat, putem doar incerca sa trezim cativa.

  E ca in Matrix: nu toti pot fi treziti, majoritatea nu sunt pregatiti sau nu vor sa fie treziti.

  1. Exact. Poate castigam o batalie, dar pierdem un razboi. Parteneriatul ăsta va fi legalizat. Gata cu CONCUBINAJUL si ANOMALIA. Inca o data politica se va dovedi a fi CURVA !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.