X

SCANDALOS! Homosexualul activist Bucurenci Dragoș declară că scopul urmărit de comunitatea LGBT din România este adopția de copii, după ce va fi recunoscut parteneriatul civil

de Apologeticum

Image result for dragos bucurenci scandal

O primă emisiune despre REFERENDUM, după ce a fost stabilită data organizării pe 6 și 7 octombrie 2018, a avut loc aseară la postul realitatea tv, în cadrul emisiunii Jocuri de putere, moderată de Rareș Bogdan.

Trecând peste faptul că invitații pro-referendum au fost, cu acceptul moderatorului, pe tot parcursul emisiunii întrerupți în discurs, jigniți (chiar pe singura doamnă din platou) și luați peste picior de către noile portavoci ale comunității LGBT, cel mai scandalos este faptul că homosexualul public declarat, Bucurenci Dragoș, a afirmat cu tupeul și nesimțirea ce caracterizează acest soi de comunitate, că adopția de copii este următoarea țintă a membrilor LGBT, imediat ce parteneriatul civil va fi adoptat. Mai precis, într-o dispută cu Mihail Neamțu, vroia să-i smulgă o declarație de susținere a parteneriatului civil, care „în primă fază nu va include adopția de copii”. Așadar, gura păcătosului adevăr grăiește, căci ne dezvăluie că există mai multe faze, odată ce parteneriatul civil va fi legiferat, următoarea fiind adopția de copii.

Apoi în altă discuție cu dna avocat Ana-Corina Săcrieru, la dezvăluirea faptului că în toate țările unde a fost adoptat parteneriatul civil, după 2-3 ani a fost legiferată și adopția de copii de către cuplurile gay, pentru a nu fi discriminate în comparație cu cele heterosexuale, homosexualul Bucurenci s-a arătat stupefiat că de ce nu e normal să fie așa: „Și știți de ce?”, întreabă el. Prin urmare, în gândirea lor bolnavă, cei din comunitatea LGBT cred că e un curs firesc al dobândirii de drepturi, dar nu spun că vor ceea ce generează societatea sănătoasă și normală, anume cuplurile heterosexuale care dau naștere la copii. Adică vor ceva anormal, rezultat din ceva normal. Pai nu asa, tovarăși.  Vreți copii, atunci prestați până rămâne „partenera” voastră gravidă. Nu furați copiii, ca să le suciți mințile cu ideologia voastră bolnavă.

După momentul REFERENDUMULUI, următoare luptă este să nu permitem așa-numitul parteneriat civil, care din punct de vedere creștin, nu este altceva decât curvie legiferată. Adopția de copii este strâns legată de parteneriatul civil, care odată acceptat va atrage după sine și legiferarea adopțiilor de către cuplurile de homosexuali, pe motiv de nediscriminare față de cuplurile heterosexuale care pot înfia copii.

Deja ALDE condus de Tăriceanu, dar și Dragnea în unele declarații mai vechi și mai noi, au adus în discuție această anomalie, parteneriatul civil, care nu se justifică, întrucât drepturile de moștenire, sprijin în caz de boală etc. pot fi obținute, notarial, de către acele cupluri ce le consideră necesare. Invocarea acestor motive nu este decât o manipulare grosolană a sensibilității oamenilor, ca și clipurile de boicotare a referendumului ce uzează cuvântul sfânt iubire, de parcă manifestarea unei nevoi bolnăvicioase ar avea vreo legătură cu Dumnezeu, căci asta înseamnă iubire. Dar în acest sens sunt mai multe de zis, căci Sfânta Scriptură este cât se poate de clară în ce privește păcatul sodomiei.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm și serverul, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Homosexualitate
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

29 comentarii

  1. Care noi, tovarase? Biserica a scos din randurile ei poponarii si condamna acest pacat. Cand e vorba de legatura cu Biserica, imediat sariti si strigati poponari, dar celorlalti vreti sa le dati dreptul de a va creste copii vostri. Halal gandire!

  1. Fetita simpla si condusa de mini satana urmeaza-ti propriul sfat! Sfanta Biserica nu este formata numai din oameni,in Primul si Primul rand Capul ei este Hristos,deci creier inactiv ce esti gandeste inainte de a incerca sa te exprimi! Doamne Ajuta!

  2. Unde sa faca curatenie biserica? In cele 25-30 de milioane de euro alocate anual orfelinatelor, cabtinelor pentru saraci si alte cele? Mai plecati de aici de inculti indoctrinati.

 1. @ Stefy si Bogdan

  Probabil voi nu aveti copii. Daca ati avea, cu siguranta ati gandi diferit.

  Nu vreti sa stiti ce e in sufletul unui copil rupt de langa mama si tata, si cu atat mai putin, nu doriti sa stiti ce se petrece cu copii ajunsi in astfel de aberatii numite „familii homosexuale”.

  Dar daca doriti sa aflati, puteti viziona acest documentar subtitrat in romana:

  https://youtu.be/ryrssUswmxI

  Doamne ajuta!

 2. Postarea despre Referendum pentru care facebook i-a șters contului unui preot din Bistrița Năsăud….

  Pentru că între timp a dispărut contul părintelui speolog (Peştera Tăuşoarelor), repostez aici mărturia lui :

  „De ce voi vota DA la referendum

  Să fie clar, orice eventuală acuzație de homofobie frizează ridicolul. Nu știu câți dintre cei care se exprimă pe subiect spovedesc gay. Sau îi primesc în vizită. Acum o lună, mi-a sunat telefonul, o voce bărbătească, baritonală, se asigură că eu sunt eu. Confirm. Și-mi zice ”probabil că nu-ți mai amintești de mine, acum 30 de ani ne-am cunoscut la olimpiada de română, faza pe țară, și am avut niște discuții, ți-am păstrat o amintire frumoasă și aș vrea să ne revedem, sunt prin Transilvania, într-un concediu, ce zici?”/”Vai, dar cu cea mai mare plăcere, treceți pe la noi, o să facem plăcinte cu smântână și cumpăr trei metri cubi de bere lichidă!” Noroc că n-am apucat să întreb nimic de soție. Că a venit. Cu prietenul. Niște oameni de-o blândețe și bun simț deosebite. Am mâncat împreună, am răsfoit cărți vechi, amândoi bibliofili (una din puținele pasiuni din adolescență care au osmozat timpul), am spus bancuri, am vorbit despre politică, imigrație, filosofia peripatetică, rețete de ciuperci și cei mai nordici corali din lume. Din când în când, cei doi schimbau priviri blânde, frumoase, conjugale. ”Ea”, zeița casei mele, nici n-a clipit. Suntem de o eternitate împreună, nu mai e nevoie de cuvinte între noi, nici măcar de priviri, fiecare devenind, între timp, extensia conștiinței celuilalt. Și ne-am îmbrățișat toți patru la sfârșit, și au plecat pe drumul lor. Sunt prietenii mei în continuare. Îi însoțesc cu rugăciune oriunde se vor duce. Îi iubesc creștinește, dar asta nu înseamnă că sunt de acord cu felul în care își trăiesc viața.

  Nu pot fi acuzat nici de bigotism, rigiditate habotnică ori reflexe mentale premedievale. Stau eu toată ziua cu nasul în cărți despre bizantinism, dar port sandale de trekking la reverendă. Colecționez antichități, dar inventarul lor îl țin în Excel. Și nu cred că mântuirea e după culoare, deși iubesc curcubeul.

  Însă sunt lucruri pe care nu le negociez, ever!

  Nu-l negociez pe Hristos. Oricât aș tăia din etichetă, cutumă și formă, nu pot eluda un adevăr de necontestat: că o familie înseamnă un bărbat și o femeie. Cu variantele ei, care țin de cutremurele vieții: mame care-și cresc copiii fără soți/ divorțate/văduve, nepoți rămași în brațele bunicilor. Dar, în nici un caz, o familie nu poate însemna un bărbat + un bărbat. Oricât mi-aș concentra acuitatea științifică, ceea ce are el se potrivește perfect cu ceea ce are ea. Dacă mă înțelegeți unde bat. Pur și simplu asta e definiția intrinsecă a unei relații: procrearea, în beneficiul general al societății. Că nu se întâmplă așa mereu, e o altă discuție. Ontologic, bărbatul e mulajul femeii. Nu al unui alt bărbat. Până și clătitele postmoderniste din Vama Veche mărturisesc același adevăr axiomatic: cu ”dânsa-ntr-însa”, nu cu ”dânsu-ntr-însul”.

  Știu. Mi s-a transmis, pe toate canalele, că oficializarea căsătoriei dintre persoanele de același sex nu impietează credința mea. Pe bune? În România, legea prevede că o cununie religioasă trebuie precedată, obligatoriu, de cea civilă. Asta înseamnă, implicit, și reversul. E un principiu de drept. Adică îți vin doi bărbați de mână la biserică și-ți cer să-i căsătorești. Știu că pare fantezie, dar se întâmplă, prin alte colțuri de lume. Ce faci? Refuzi? Și dacă te dă în judecată? Plătești amendă sau mergi la închisoare. Se întâmplă deja în Danemarca. Preotul are dreptul să refuze oficierea cununiei, dar episcopul e obligat (prin lege!!!) să găsească un preot cu o conștiință nițel diferită de cartea pe care a jurat la hirotonire, ceea ce e un abuz grosier asupra conștiinței episcopului.

  Se prăbușește cetatea dacă definim familia ca fiind un bărbat și o femeie? Au făcut-o deja jumătate din statele uniunii, și nu s-a prăbușit nimic. Nimeni nu hăituiește pe nimeni, fiecare să-și trăiască sexualitatea cum dorește/cu cine dorește/ și de câte ori îl ține libidoul. Ortodoxia e discretă, nu ridică cearceafuri. Dar, în același timp, suntem oameni ai cetății. Și avem o datoria de creștin să mărturisim adevărul revelat. Nu merge cu tăceri, zâmbete discrete, aere de progresiști mistici. Ori ești creștin și crezi în ce ți-a spus El, ori nu ești. Toate până aici.

  Păi nu se laudă Uniunea Europeană cu deviza ”Unitate în diversitate”? Unde e diversitatea dacă toți trebuie să ne aliniem acestui val de decerebrare morală?

  Și, apropos de hărțuire, vouă chiar nu vă e rușine?

  Adică, dacă votez la referendum DA, sunt automat: pesedist fără creier, primitiv medieval, țăran prost, vinovat că pleacă tinerii din țară, că nu se fac spitale, că nu se astupă găurile din asfalt, că se năruie bugetul național, că avem copii în orfelinate și că unii-și pleznesc nevasta pentru că supa nu a avut 42,5 grade Celsius la servire. Toate relele din lume sunt asimilate ”familiei tradiționale”, ceea ce e o demonizare la fel de urâtă ca excesele habotnicilor care au orgasme subliminale rostind cuvântul ”homalău”.

  Bine, sunt țăran primitiv, relict medieval, biped logocentrist, popă prost, sunt ce vreți voi să fiu, dar eu de Hristos nu mă las. Și Hristos, ”creștinilor progresiști”, s-a dus la nuntă. Unde era o mireasă și un mire. Mireasa avea sâni și mirele avea un deficit de vin. Asta spune Revelația, nu altceva. Și să vezi încurcătură dialectică, asta spune și biologia!

  O să mă duc la referendum să mă sprijin cu ștampila pe căsuța DA. O să o fac în semn de respect pentru matricea etică în care m-am născut, în care am crescut, și în care o să mor. În semn de respect pentru sutele de bunici pe care i-am îngropat cu cruce la cap, îmbrăcați în portul strămoșesc, și pe care, dacă le-aș spune despre căsătoria dintre doi bărbați sau două femei, i-aș muți de uluire. Bunicii noștri, crescuți în ”sâmțul ăl bun” (”bunul simț), în care unul plus una egal viitor, și unul plus unul egal cel mult o tăcere dureroasă.

  Puteți să mă ștergeți de pe lista prietenilor, dacă nu vă convine cum sunt și cum gândesc.

  Singurul like care mă interesează e din altă rețea.

  O să votăm un milion, șase milioane? Puțin îmi pasă. Singur dacă rămân, singur cu El, sunt mulțumit. Cum zice în psalmul 90? ”Vor cădea de-a latura ta mii, dar de tine nu se vor apropia!”

  Lumea se schimbă, treaba ei. Singur dacă rămân, cu ai mei, cu potirul și cu prescura, din legea Lui nimic nu schimb.

  Și cât sunt cetățean al cetății, spun ce gândesc și pun ștampila unde vreau eu!

  Dixit et punctum.”

  Pestera Izvorul Tausoarelor

 3. Ma intreb ce se va intampla cu un copil de sex feminin adoptat de un cuplu gay! Ce eductie va primii fata aia dealungul vietii neavand o mama langa ea sa ii explice ce si cum de la pubertate incolo! Copii sunt ca dvr-urile inregiatreaza tot ce vad si aud de la parintii lor! Nu e posibil ca sa se defaimeze notiunea de „mama” cu un „el”! Aberatiile si aberantii trebuie sa dispara!

  1. Ma întreb ce se va alege de fata aia într-un orfelinat lipsita de iubirea unei familii, posibil abuzata de angajați sau „vândută altora”.

   1. Adrian

    Tu degeaba te intrebi, caci nu te ajuta mintea.
    Pai, dupa bezna mintii tale, daca in orfelinat e rau, atunci solutia este adoptia de catre un cuplu de homosexuali?

   2. @ Adrian

    La intrebarea ta sa iti raspunda Iohanis pe care l-ai votat sa-ti ofere o tara ca afara. Ti-a oferit? Esti dezamagit?

    Pana una alta, suntem 3 milioane(stiu e mult de numarat pana la 1000 dar pana la 3 milioane) care am cerut acest referendum, ca sa oprim perpetuarea si inmultirea deseurilor societatii; SI IA AMINTE: FARA SA PRIMIM BANI DE LA SOROS SI FARA SA AVEM IN SPATE ARTILERIA MASS MEDIA !!!

    Stiu Adrian, e grea viata fara repere adevarate, e frustrant si depresiv.
    Probabil cateodata te gandesti sa renunti si sa termini cu viata asta. E greu sa fi ateu si sa negi in permanenta existenta Cuiva, a carui existenta e mai mult decat evidenta.

    Stiu, e extenuant sa tot pronunti cu ura si batjocura acel Cuvant care „nu exista”.

   3. Statul trebuie sa ajute familiile sa nu se destrame ! Si la orfelinat (mini-puscarie) e rau, cu atat mai mult in cuplurile de sodomiti.

 4. homosexualii vor copii pentru satisfacerea perversiunilor lor.! satana are o regula> vrea jertfa de copil, de cand e pe pamant asa face!

 5. Sunt deacord cu voi cei diversi ,faceti ce vreti , sunteti liberi , dar lasati copii in pace , ati crescut cu mama si tata ,daca parinti vostrii ar fi fost barbati sau femei ?!
  Noi nu vrem nimic de la voi , in schimb voi vreti copii nostri , noi creem generatii viitoare ,voi ….,de ce nu va faceti copii vostri , intre voi gay si esbiene ???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.