X

Unde au dispărut pederaștii de la dezbaterile privind REFERENDUMUL? Lista rușinii: noile portavoci ale comunității LGBT

Ați observat ce lucru ciudat? Din teatrul de război al Referendumului pentru Familie lipsesc Homosexualii și susținătorii lor (n.n. abia în emisiunea de aseară, 27 sept. 2018 de la irealitatea insolventă, s-au dat în stambă primii dintre ei). Tocmai ei!

Unde este impetuosul Remus Cernea cu coama sa leonină, care nu rata nici o ocazie să se arunce în luptă pentru cauza LGBT și împotriva Bisericii opresoare?

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Unde este doamna lui, Ioana Stăniloiu, care a obținut condamnarea profesorului Leon Dănăilă la Consiliul Național împotriva Discriminării?

Unde este Florin Buhuceanu, prețiosul lider al ACCEPT, care să ne din vârful buzelor că nu există nicăieri în Biblie vreun pasaj în care să fie condamnată homosexualitatea?

Unde este Toma Pătrașcu, umanistul cu pușca de la ASUR?

Unde este profesorul iconoclast Emil Moise?

Unde sunt toți ambasadorii occidentali care îngroașă anual rândurile Paradei Gay de la Șosea? Unde este Hans Klemm, cel care a arborat steagul LGBT pe sediul ambasadei SUA?

Unde este Bruxelles-ul? De ce, sosit cu clătinări la București, Jean-Claude Juncker nu a sărit cu obșnuitu-i aplomb și familiara-i băluță din colțul gurii în sprijinul oprimaților minoritari?

Unde sunt Parisul și Berlinul, altminteri atât de pregătite să dea lecții de lecții de bună purtare la toată Europa?

De ce tac toți, exact acum, când în mod normal (pardon!) ar fi momentul suprem să-și apere cauza? Cum ar zice poetul: „Unde ni sunt homosexualii?”

Nu trebuie să fii Miss Marple ca să înțelegi că s-a dat ordin de zi pe unitate pentru tăcere.

Trebuie creată falsa impresie că Referendumul pentru Familie este exclusiv o manevră politică, fără motiv și miză socială.

Trebuie creată iluzia că nu există nici un pericol real la adresa familiei tradiționale.

Bătălia mediatică trebuie împinsă exclusiv în jurul lui Dragnea, al primitivismului său (Tismăneanu: „Paseism neghiob, idilism rural, pășunism în zdrențe”).

Referendumul trebuie prezentat ca o diversiune menită să distragă atenția opiniei publice de la mutilarea Legilor Justiției.

De aceea, tabăra LGBT a primit ordin să tacă. O implicare directă a sa în confruntarea mediatică, nu doar că i-ar da apă la moară lui Dragnea, trasformându-l în „Eroul Referendumului” (ceea ce nu e!), dar ar ridica și temperatura dezbaterii, ar irita electoratul conservator, l-ar zădărî să iasă la urne și, în consecință, ar crește prezența. Implicit, șansele de validare a referendumului.

Acest editorial s-ar putea opri aici. Însă ar fi păcat: de-abia de acum încolo încep lucrurile interesante. Reducerea la tăcere, într-un moment nevralgic, a unui întreg grup social, cunoscut pentru agresivitatea și turbulența sa, printr-o simplă mișcare de baghetă, naște firesc întrebări privind identitatea Vrăjitorului atotputernic.

Cine are capacitatea de a le impune tăcerea lui Cernea, Buhuceanu, ambasadorilor occidentali și spumei ideologice europene în același timp?

Există un centru unic de comandă sau sunt mai multe, care se coordonează între ele?

Unde se află: în țară sau în afară?

Sau și – și?

Care este ierarhia dintre ele și cum circulă ordinele?

Cine decide că „Drepturile Omului” trebuie puse pe tapet astăzi (astfel încât să se creeze un adevărat iureș, capabil să întoarcă o țară întreagă cu fundul în sus, ca în cazul icoanelor sau al orei de religie din școli), iar mâine vârâte sub preș mâine, din interese politice superioare?

Cine crede că Referendumul din 6 – 7 octombrie este un moft se înșală amarnic. În realitate, este un scrutin de o importanță colosală, de însemnătatea Brexitului sau a alegerii lui Trump. Un vot împotriva tăvălugului Noii Ordini Mondiale și globalismului.

O lovitură care poate frânge bagheta Marelui Vrăjitor, anihilând-o pentru ani buni de aici înainte.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

 1. Evident ca vrajitorul este soros, mare contributor la biserica satanica din SUA, Lucius Trust (ex. Lucifer Trist). Si probabil ca nu e o intamplare faptul ca soros e obreu ungur iar autorul bibliei satanice Anton LaVry era tot ungur.

 2. Definirea mai casatoriei nu e de ajuns! Dusmanii nu se vor opri! nebunia merge inainte atat timp cat nu protejezi prin constitutie mentalitatea traditionala de hartuirea si violul ideologiei revolutionare a omului nou!? daca femeia si deviatii sexuali sunt protejati pana peste cap de toate codurile de legi, de ce nu poate fi protejata si mentalitatea unui popor de violul subversiv al progresismului marxist?
  Chestiunea e simpla > in virtutea acestor drepturi ale minoritatilor si politicilor de incluziune sociala si a genului, orice barbat nebun se poate declara legal femeie si orice femeie barbat…si primesc acte noi. Cu ele dau buzna la starea civila si apoi in biserica! Ii impiedica pe draci hartia cu definitii ??? IMPOTRIVA DIAVOLULUI NU SE LUPTA CU PIXUL CI CU SABIA! Cel putin nu e de ajuns pixul. Luati sabiile si dati-i afara din tara pe toti tradatorii de neam care s-au pus in slujba diavolului!

 3. Despre referendumul pentru familia formata de un barbat si o femeie:

  – Sunt unii care incearca sa dezinformeze oamenii (spunandu-le ca daca voteaza DA inseamna ca sunt de acord cu casatoriile intre persoane de acelasi sex) ca sa-i faca sa voteze cu NU (ieri am vorbit cu cineva care m-a intrebat care e treaba cu referendumul pentru ca el nu intelege nimic pentru ca unii i-au zis ca la referendum trebuie sa voteze NU pentru ca referendumul este cu tema “daca esti sau nu cu casatoriile homosexuale” si la TV spune altceva…I-am explicat si a inteles care este realitatea.).

  – Altii vor sa-i convinga pe oameni sa boicoteze referendumul spunand ca guvernul cheltuie degeaba cateva milioane de euro cu acest referendum pentru ca este prevazut in lege ca familia se intemeiaza pe casatoria liber consimtita intre un barbat si o femeie(vezi foto 2)…

  GRESIT.
  Referendumul TREBUIE FACUT pentru ca mai trebuie scris NEGRU PE ALB si in Constitutie deoarece, legea, poate fi oricand amendata printr-o ordonanta de urgenta si, in consecinta, modificata dupa bunul plac al unora care sunt la putere la un moment dat.
  Pe cand, Constitutia, poate fi modificata doar prin votul majoritar al cetatenilor…
  In plus, oricine se poate folosi de textul actual al Constitutiei referitor la casatorie, pentru a legaliza casatoriile intre persoanele de acelasi sex.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE