X

VIDEO: Conferinţa de presă a Coaliţiei pentru Familie din 27 Septembrie 2018

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. A se remarca aversiunea ziaristilor si natura intrebarilor pe care le pun, tradeaza exact pozitia mass media, adica ostila referendumului.
    Nu mai vorbesc de incercarea de sabotare a conferintei de presa.
    E aproape incredibil si uluitor tupeul tavalugului sodomit.

    Concluzionez, semnaland existenta unui intreg aparat mediatico-institutional, ce de 28 de ani ne tine sub bocanc, distrugand moralitatea si furand toate resursele de orice natura ale acestui popor.

    Aceste zile cate au mai ramas pana la Referendum vor fi napraznice. Intreg iadul se va dezlantui impotriva noastra.

    E GRAV FRATILOR !!! SI E SI MAI GRAV DACA NU NE TREZIM!!!

    DOAMNE AI MILA DE NOI, DESCHIDE-NE OCHII SI AJUTA NECREDINTEI NOASTRE !!!

  2. Nu ne temem de scenarii pentru ca avem adevarul. De ce nu boicotăm acest referendum.

    Statutul corect al căsătoriei ca mod de întemeiere a familiei, nu aparține tradiției, religiei, statului, unei comunități, etc., ci este descoperit prin Creație, așa cum utilizatorului unui produs îi este dat de producător (creator) instrucțiunile de folosire.
    Creația este știința desăvârșită pe care noi ne străduim să o înțelegem prin diferite studii.
    Evoluționismul ca simplă teorie umană nu a dovedit nimic, doar că a furat știința din creație, a pervertit-o în direcția dorită, și îi vedem consecințele,
    O lume evoluționistă cu tot derapajul ei, trebuie să își cultive formele ei statutare, fără a leza formele creaționiste numite și tradiționale,
    Statele a căror populație a abdicat de la creaționism nu s-au simțit lezate, dar pentru cei ce susțin ca baze a existenței creația, prin religie de fapt luând cunoștință de aceasta, ne simțim lezați.
    Toleranța nu impune regulile unui grup și acceptarea nu validează. Timpul este cel ce a validat până acum ceea ce vrem să redefinim.
    Toate marile civilizații în decursul istoriei atingând un apogeu al dezvoltării au sfârșit în decădere morală..
    În concluzie, căsătoria, actul care sta la baza întemeierii unei familii, este un ”Brand” al creației instituit de Creator, după ”regulile” celui care a creat-o, iar orice altă formă omenească de uniune sau altceva, distinct girată de filozofii de altă natură, trebuie disociată de căsătorie, ca forma de întemeiere a familiei, pentru a nu leza termenul inițial.
    Avem precedentul acceptării folosirii termenului de Rom pentru o comunitate, și confuzia creată prin asociere Rom / Român
    Lezarea termenului de căsătorie care exprima puritate, prin constituirea unei familii dintre un bărbat și o femeie, având acea consolidare indestructibilă, extinsă apoi ca termen de comparație a unității în multe domenii este benefică și împlinitoare în viață, în contextul în care îndeplinește modul cum a fost concepută de Creator.
    Orice rabat sau abdicare are repercursiuni negative asupra vieții,
    În contextul în care conceptul de familie este pervertit tot mai mult, sunt necesare corecții, pentru a nu exista confuzii și denaturări, de la valorile inițiale,
    Desigur în patima lor, pe care cu durere pentru ei o tolerăm, au tot dreptul de a ași duce existența folosind alți termeni, creând o legislație specifică , fără a leza valorile celeilalte părți.
    Poziția opozantă vine tocmai din lezarea valorilor celeilalte părți, și nu din intoleranță homo fobie s-au orice altceva.

  3. Dezamagire mare ref. la jurnalisti !!! Nu numai ca erau dinadins veniti ca sa strice conferinta, dar mai si sunt dezinformati (sau poate vroiau doar sa lanseze niste momeli stricate si sa vada cine se prinde de ele). Atata prostie si ignoranta venita tocmai din partea persoanelor care ar trebui sa ne informeze corect, sa fie un filtru pentru clarificarea si actualitatea stirilor oferite cetatenilor. Nu imi vine a crede :(

  4. PARINTELE PETRONIU TANASE :
    televizorul şi… coliva
    Uite un exemplu despre ce ar putea face Biserica în vremurile de astăzi cu… televizorul. Televizorul este folosit drept unealtă pentru murdărirea oamenilor, nu pentru folosul lor sufletesc. Și îl folosesc ostentativ și obraznic străinii, care vin la tine acasă și’ți aruncă lături în obraz, fără rușine și fără de respect. Dacă creștinii noștri ar fi întăriți în credință, ar putea lua o măsură în privinţa asta, fără a apela la represalii.
    Uite, era în perioada de început a creștinismului un împărat roman, pe nume Iulian Apostatul. O vreme acesta a fost creștin dar, mai pe urmă, a revenit la păgânism. Și încuraja păgânismul și căuta în toate chipurile să îndemne pe creștini să se lase de credinţa lor și să revină şi ei la păgânism. Dar, cum aceştia își țineau dreapta credință, Iulian a trecut și la represalii. Şi s’a gândit el la un moment dat că, dacă nu poate să’i facă pe creștini să se închine la idoli, atuncea alimentele care erau puse la vânzare în pieţe să fie stropite cu sângele animalelor de jertfite zeilor lor. Măcar așa să’i spurce pe creștini, fără voia lor. Și ce s’o întâmplat atuncea? Tot în acea vreme trăia și un arhiereu, un om foarte sfânt, căruia i s’a arătat un mucenic care i’a zis: „Spune repede poporului să nu mai cumpere de mâine alimente din piață”. „Şi ce să mănânce poporul?”. „Colivă!”. Va să zică: „Fierbeți grâu și mâncați!”. De aceea a rămas de la Sfântul Teodor Tiron să se facă colivă sâmbăta, de post. De lucrurile acestea amintește coliva. N’a mai cumpărat nimeni merinde atunci din piață și bucatele s’au stricat. Au trebuit să le arunce pentru că lumea nu le’a mai cumpărat.
    Ş’acuma, dacă, de exemplu, la cei douăzeci de milioane de creștini (sau câți credincioși or mai fi la noi, optsprezece milioane), Biserica le’ar zice la un moment dat: „Măi fraților, la cum este folosit astăzi televizorul, este spre paguba și spre jignirea conștiinței voastre de creștini! Mai bine ar fi să nu le aveţi!”. Și dacă cei optsprezece milioane de oameni ar arunca televizoarele, oare producătorilor le’ar fi indiferent? Nu s’ar simți lucrul acesta? Eu cred că ar fi obligați să’şi schimbe metodele de manipulare. „Iar dacă vreți să vă cumpărăm televizoarele, apoi emisiunile să fie pentru sufletele și pentru viața noastră, pentru educarea și pentru formarea noastră de creștini și de români! Nu pentru murdărirea și pierderea noastră sufletească. Dacă însă o țineți tot așa, atunci nu ne mai trebuie televizoare!”.
    sursa: https://sfantulmunteathos.wordpress.com/2018/05/23/avva-petroniu-tanase-1916-2011-despre-invatatura-de-credinta-cea-adevarata-radio-romania-cultural-2005/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button