X

PSD nu va face campanie pentru referendumul privind definirea familiei, ci acţiuni de INFORMARE

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, că PSD nu va face campanie pentru referendumul privind definirea familiei, ci acţiuni de informare, ca să îi ajute pe oameni să înţeleagă ce se propune prin această revizuire a Constituţiei, având în vedere întrebarea de pe buletinul de vot este ”destul de neclară”, transmiter News.ro.

”Este important pentru noi ca partid social-democrat să organizăm acţiuni de informare a populaţiei cu privire la referendum şi i-am rugat să se implice în această acţiune. (…) Doamna prim-ministru a spus (la Bruxelles – n.r.) foarte clar exact ce am discutat în BPN, şi anume că asta va face PSD: acţiuni de informare a populaţiei, ceea ce este corect”, a susţinut Dragnea.

Întrebat dacă PSD nu va face o campanie pentru referendum, el a replicat: ”Nu, acţiuni de informare”.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Oare intrebarea asta neclara sa fi fost alcatuita special, pt descurajare la participare? Adica in ea nu se spune clar despre barbat si femeie, nu are sare si piper, nu cheama la vot. E insipida, parca e politic correcta, nu vrea da deranjeze prin ceea ce deja s-a facut. Parca cei din comisia parlamentara care au gandit-o sau cine a gandit-o au facut-o slabind gustul de participare la referendum. Cine va vrea insa, va fi acolo.

  2. psd vrea sa dea senzatia ca nu doreste sa se asocieze atat de mult cu referendumul, cu reusita lui (probabil ca sa nu fie urecheat prea tare de “partenerii externi”) insa in caz de esec va deconta din greu plata acestuia. Cu cereri de demisii pt multe functii inalte. Si atunci de ce sa nu-si asume organizarea, promovarea cu un eventual succes al lor?

    1. Este evident ca spre deosebire de altii care de asemenea au batut toba ca sustin organizarea Referendumului dar in final s-au speriat si au dat bir cu fugitii, PSD a facut tot ce i-a stat in putere pentru ca sa aiba loc si sanse reale de reusita (ex. jos palaria pentru desfasurarea pe o perioada de 2 zile). Cu toate ca initial a spus ca si-l asuma si-l sustine, evenimentele care s-au petrecut in ultima saptamana i-au facut sa dea un pas inapoi si sa se aseze, aparent, pe o pozitie neutra (intr-un fel are sens pentru ca miza Referendumului este cu mult deasupra politicii).

      Nu cred ca are rost sa analizam acum ce a determinat repozitionarea (oricum un rol important l-au avut #rezistentii care au pirit la Bruxelles iar PSD-ul din corzi a fost nevoit sa joace dupa muzica lor ca sa iasa la vopsea si sa nu fie catalogati drept extremisti) ci sa apreciem portita pe care au gasit-o de a face o campanie de informare. Oricum, bine ca se implica pentru ca asta creste foarte mult sansele de validare.

      Asta ar trebui sa ne incurajeze si pe noi ca sa facem tot ce ne sta in putere pentru a creste prezenta la vot.

      Doamne ajuta!

      1. portita de care vorbesti este obligatorie prin legea referendumului, anume ca autoritatile au OBLIGATIA de a informa populatia… nu este un merit al niciunui partid… singurul merit este adaugarea unei zile in plus… in rest, este meritul celor 3 milioane de persoane care au semnat si astfel AU DETERMINAT clasa politica sa aplice legea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button