X

Rusia ne amenință din nou în legătură cu scutul de la Deveselu: SUA vor fi responsabile

See the source imageTratatul Forţelor Nucleare Intermediare (INF) s-ar putea prăbuşi, dacă dilema scutului american antirachetă din Europa de Est rămâne nerezolvată, a ameninţat marţi, în presa rusă, directorul Departamentului neproliferării şi controlului armamentului din cadrul Ministerului rus de Externe, Vladimir Iermakov, relatează agenţia rusă de stat Tass, citată de News.ro.

”Asemenea lansatoare americane sunt desfăşurate în România, iar în curând vor apărea în Polonia. Dacă această problemă rămâne nerezolvată, tratatul (INF) se poate nărui. Clar, Statele Unite vor fi responsabile de această prăbuşire.

Noi vom fi pregătiţi să discutăm viitorul tratatului (INF) cu Washingtonul oricând şi în orice fel”, a adăugat Iermakov, acuzând Statele Unite că au continuat să acuze Rusia de încălcarea INF. ”Nu există motive să se spună că Rusia încalcă acest tratat”, a apreciat el.

Tratatul a fost încheiat la Washington, pe 8 decembrie 1987.

Statele Unite au acuzat pentru prima dată Rusia de încălcarea prevederilor documentului în iulie 2014. Washingtonul a reiterat acuzaţiile, pe care Moscova le respinge.

Rusia a acuzat la rândul ei Statele Unite, în mai multe rânduri, de încălcarea textului.

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Externe
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

3 comentarii

    1. Activenews construieste de zor la monumentul Trump dar se afla in eroare. Este adevarat ca deciziile lui sunt pe principiul „America First” insa asta n-are legatura cu respingerea globalismului. Afirmatia lui din articol precum ca „Statele Unite vor alege mereu independența în fața guvernanței globale, controlului și dominației. Statele Unite nu vă vor spune cum trebuie să trăiți, ori să munciți sau să vă rugați. Vă cerem în schimb doar să ne respectați suveranitatea” este demagogie in stare pura daca ne gandim numai la actiunile USA din Siria. Apropo, cu cateva luni in urma spunea cu subiect s predicat ca se vor retrage. Acum oamenii de langa el spun ca vor ramane pe perioada nedeterminata. Au ajuns pana acolo incat sa ameninte si China cu sanctiuni daca va cumpara arme rusesti.

      SAVONAROLA, renunta te rog la a indica articole manipulatoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.