X

Italia blochează refugiații certați grav cu legea

Image result for imigranti italia

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Guvernul condus de premierul italian Giuseppe Conte a aprobat luni noi măsuri care anulează anumite forme de protecţie a imigranţilor şi care facilitează procesul de deportare sau retragere a cetăţeniei italiene, relatează site-ul cotidianului The Guardian şi postul BBC, citat de Mediafax. 

Guvernul italian a aprobat un nou pachet de legi împotriva imigranţilor, care ar putea fi acum deportaţi dacă sunt acuzaţi de infracţiuni grave.

Decretul aprobat mai menţionează că imigranţii acuzaţi de trafic de droguri vor avea cererile de azil respinse, a informat Matteo Salvini, ministrul italian de Interne.

Aplicaţiile de azil ale imigranţilor consideraţi “periculoşi din punct de vedere social” vor fi de asemenea anulate.

Salvini a descris noile măsuri ca fiind “un pas spre a face Italia o ţară mai sigură”. Ministrul susţine că noul pachet de legi vor ajuta lupta contra mafiei şi traficanţilor de persoane.

Noile măsuri trebuie aprobate de parlamentari. Acesta are la dispoziţie 60 de zile pentru a le dezbate şi pentru a modifica decretul.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button