X

Italia blochează refugiații certați grav cu legea

Image result for imigranti italia

Guvernul condus de premierul italian Giuseppe Conte a aprobat luni noi măsuri care anulează anumite forme de protecţie a imigranţilor şi care facilitează procesul de deportare sau retragere a cetăţeniei italiene, relatează site-ul cotidianului The Guardian şi postul BBC, citat de Mediafax.

Guvernul italian a aprobat un nou pachet de legi împotriva imigranţilor, care ar putea fi acum deportaţi dacă sunt acuzaţi de infracţiuni grave.

Decretul aprobat mai menţionează că imigranţii acuzaţi de trafic de droguri vor avea cererile de azil respinse, a informat Matteo Salvini, ministrul italian de Interne.

Aplicaţiile de azil ale imigranţilor consideraţi „periculoşi din punct de vedere social” vor fi de asemenea anulate.

Salvini a descris noile măsuri ca fiind „un pas spre a face Italia o ţară mai sigură”. Ministrul susţine că noul pachet de legi vor ajuta lupta contra mafiei şi traficanţilor de persoane.

Noile măsuri trebuie aprobate de parlamentari. Acesta are la dispoziţie 60 de zile pentru a le dezbate şi pentru a modifica decretul.

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
Categorii
ExterneRefugiați
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.