X

Australia: BARBAT perfect sanatos MOARE la trei zile DUPA VACCINAREA impotriva gripei. Familia intenteaza proces

• Lindsey Day, în vârstă de 39 de ani, a murit la trei zile după ce a fost vaccinat pentru imunizare pe 28 aprilie • Starea bărbatului Sydney s-a înrăutățit rapid și a suferit un atac pe 1 mai • El a fost declarat în moarte cerebrală pe 2 mai și familia lui dă vina pe vaccinuri pentru moartea sa • Sora partenerului său a spus ca medicii au recunoscut că era "clar ce s-a întâmplat"

Mr Day's (pictured) condition quickly worsened from flu-like symptoms to a seizure on May 1 - from which he never regained consciousness
Starea pacientului s-a înrăutățit rapid de simptome asemănătoare gripei până la o criză pe 1 mai – de unde nu și-a mai recapatat cunoștiința

Familia unui bărbat de 39 de ani, care a murit la trei zile după vaccinarea împotriva gripei și tusei deși părea perfect sănătos, intentează proces

Familia unui om perfect sanatos, care a murit la doar trei zile dupa ce a fost vaccinat impotriva gripei si a tusei, consideră vaccinurile cauza morții sale si are in vedere o actiune legala.

Lindsey Day, de 39 de ani, de la Glenmore Park din vestul orașului Sydney, a văzut că starea lui se deteriorează rapid după ce i s-au aplicat injecțiile pe 28 aprilie.

Ceea ce a început cu frisoane reci și gripa s-au înrăutățit rapid și pe 1 mai, domnul Day s-a prăbușit pe drumul spre muncă.

Lindsey Day (pictured left) died after contracting acute respiratory distress syndrome (ARDs) just three days after he was immunised for flu and whooping cough
Lindsey Day a murit după ce a contactat sindromul de respiratorie acută (ARD) doar trei zile după ce a fost imunizat pentru gripa și tuse convulsivă
Mr Day (right, pictured with his partner Vanessa Wainwright) was 'perfectly fit and healthy' according to his family - who blame the immunisations for his death and are considering legal action
Dl. Day (în dreapta, prezentat împreună cu partenera sa, Vanessa Wainwright) a fost „perfect sănătos”, potrivit familiei sale – care dă vina pe imunizări pentru moartea sa și intenționează să acționeze în justiție

După ce s-a întors înăuntru și i-a spus iubitei sale, Vanessa Wainwright, că nu se simte bine ca să meargă la lucru, domnul Day a avut o criză care i-a stopat respirația.

El a fost dus de urgenta la spital, dar nu si-a recapatat cunostiinta si a fost declarat în moartea cerebrală a doua zi – cu o autopsie care dezvaluie ca a murit de sindromul de probleme acute de respirație (ARDs).

Potrivit Canalului 9, doamna Wainwright și sora ei Sarah Amituanai au declarat că sunt convinse că vaccinul a provocat moartea.

ARD poate fi cauzat de factori necunoscuți, iar raportul autopsiei domnului Day a observat că acest tip de boală pulmonară poate fi cauzată de complicațiile vaccinului împotriva gripei.

Doamna Amituanai a spus că unii doctori i-au spus chiar „este foarte clar ce s-a întâmplat, dar nu veți avea pe nimeni s-o recunoască”.

Ea a spus: „El a fost perfect sănătos – în mod sigur dacă nu s-ar fi vaccinat ar fi fost încă printre noi astăzi.

„Este ca și cum ai spune că cerul nu este albastru, ai văzut că se întâmplă cu ochii tăi – nu poți nega asta”.

D-na Amituanai a spus că familia a luat în considerare opțiunile legale, vorbind cu avocații.

Președintele Asociației Medicale australiene Tony Bartone a declarat că simptomele asemănătoare gripei ca urmare a imunizării gripale sunt, în general, ușor de gestionat.

El a adaugat ca simptomele trebuiau analizate împreună cu mii sau mai multi oameni care au murit din cauza gripei.

El a refuzat totuși să comenteze cazul individual al domnului Day.

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Vaccin
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

One Comment

  1. Va rog sa remarcati:
    El a refuzat totuși să comenteze cazul individual al domnului Day.

    Cand moare omul si e evident, ca sa nu se manjeasca cu rahat, refuza sa comenteze.
    Ca jurnalist l-as intreba:
    Cum explicati faptul ca n-ati avut nicio problema sa comentati pozitiv indemnul la vaccinarea in masa? De ce nu ati refuzat si atunci sa comentati?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.