X

Australia: BARBAT perfect sanatos MOARE la trei zile DUPA VACCINAREA impotriva gripei. Familia intenteaza proces

• Lindsey Day, în vârstă de 39 de ani, a murit la trei zile după ce a fost vaccinat pentru imunizare pe 28 aprilie • Starea bărbatului Sydney s-a înrăutățit rapid și a suferit un atac pe 1 mai • El a fost declarat în moarte cerebrală pe 2 mai și familia lui dă vina pe vaccinuri pentru moartea sa • Sora partenerului său a spus ca medicii au recunoscut că era "clar ce s-a întâmplat"

Mr Day's (pictured) condition quickly worsened from flu-like symptoms to a seizure on May 1 - from which he never regained consciousness
Starea pacientului s-a înrăutățit rapid de simptome asemănătoare gripei până la o criză pe 1 mai – de unde nu și-a mai recapatat cunoștiința

Familia unui bărbat de 39 de ani, care a murit la trei zile după vaccinarea împotriva gripei și tusei deși părea perfect sănătos, intentează proces

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Familia unui om perfect sanatos, care a murit la doar trei zile dupa ce a fost vaccinat impotriva gripei si a tusei, consideră vaccinurile cauza morții sale si are in vedere o actiune legala. 

Lindsey Day, de 39 de ani, de la Glenmore Park din vestul orașului Sydney, a văzut că starea lui se deteriorează rapid după ce i s-au aplicat injecțiile pe 28 aprilie.

Ceea ce a început cu frisoane reci și gripa s-au înrăutățit rapid și pe 1 mai, domnul Day s-a prăbușit pe drumul spre muncă.

Lindsey Day (pictured left) died after contracting acute respiratory distress syndrome (ARDs) just three days after he was immunised for flu and whooping cough
Lindsey Day a murit după ce a contactat sindromul de respiratorie acută (ARD) doar trei zile după ce a fost imunizat pentru gripa și tuse convulsivă
Mr Day (right, pictured with his partner Vanessa Wainwright) was 'perfectly fit and healthy' according to his family - who blame the immunisations for his death and are considering legal action
Dl. Day (în dreapta, prezentat împreună cu partenera sa, Vanessa Wainwright) a fost “perfect sănătos”, potrivit familiei sale – care dă vina pe imunizări pentru moartea sa și intenționează să acționeze în justiție

După ce s-a întors înăuntru și i-a spus iubitei sale, Vanessa Wainwright, că nu se simte bine ca să meargă la lucru, domnul Day a avut o criză care i-a stopat respirația.

El a fost dus de urgenta la spital, dar nu si-a recapatat cunostiinta si a fost declarat în moartea cerebrală a doua zi – cu o autopsie care dezvaluie ca a murit de sindromul de probleme acute de respirație (ARDs).

Potrivit Canalului 9, doamna Wainwright și sora ei Sarah Amituanai au declarat că sunt convinse că vaccinul a provocat moartea.

ARD poate fi cauzat de factori necunoscuți, iar raportul autopsiei domnului Day a observat că acest tip de boală pulmonară poate fi cauzată de complicațiile vaccinului împotriva gripei.

Doamna Amituanai a spus că unii doctori i-au spus chiar “este foarte clar ce s-a întâmplat, dar nu veți avea pe nimeni s-o recunoască”.

Ea a spus: “El a fost perfect sănătos – în mod sigur dacă nu s-ar fi vaccinat ar fi fost încă printre noi astăzi.

“Este ca și cum ai spune că cerul nu este albastru, ai văzut că se întâmplă cu ochii tăi – nu poți nega asta”.

D-na Amituanai a spus că familia a luat în considerare opțiunile legale, vorbind cu avocații.

Președintele Asociației Medicale australiene Tony Bartone a declarat că simptomele asemănătoare gripei ca urmare a imunizării gripale sunt, în general, ușor de gestionat.

El a adaugat ca simptomele trebuiau analizate împreună cu mii sau mai multi oameni care au murit din cauza gripei.

El a refuzat totuși să comenteze cazul individual al domnului Day.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Va rog sa remarcati:
    El a refuzat totuși să comenteze cazul individual al domnului Day.

    Cand moare omul si e evident, ca sa nu se manjeasca cu rahat, refuza sa comenteze.
    Ca jurnalist l-as intreba:
    Cum explicati faptul ca n-ati avut nicio problema sa comentati pozitiv indemnul la vaccinarea in masa? De ce nu ati refuzat si atunci sa comentati?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button