X

AICI VOM AJUNGE SI NOI: Grădinițele de stat suedeze interzic cuvintele ”el” și ”ea” și îi fac pe baieței să poarte rochițe

... și le cere chiar și copiilor de doi ani să vorbească despre ”baieți care se îndrăgostesc de băieți și fete care se îndrăgostec de fete”

Aici vom ajunge si noi daca nu mergem la Referendum. Dar Referendumul trebuie sa fie doar primul pas din multi altii

State Run Swedish Kindergarten Bans Words "He," "She," Makes Boys Wear Dresses

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Grădinițele de stat suedeze interzic cuvintele ”el” și ”ea” și îi fac pe baieței să poarte rochițe

… și le cere chiar și copiilor de doi ani să vorbească despre ”baieți care se îndrăgostesc de băieți și fete care se îndrăgostec de fete”

O sursă din interior, care lucrează într-o grădiniță de stat din Suedia, a dezvăluit cum oficialitățile le-au spus ca niciodată să nu se refere la copii cu ”el” sau ”ea”, să-i încurajeze băieți să poarte rochii și să inițieze conversații cu copii mici chiar și de doi ani despre ”baieți care se îndrăgostesc de băieți și fete care se îndrăgostec de fete”. 

Într-un interviu acordat pentru Världen Idag, ”Anna”, care a lucrat în grădiniță timp de doi ani, a spus că a fost informată rapid că a spune copiilor că sunt îmbrăcați ”frumos” este interzis și că preșcolarii nu trebuie desemnați pe sexe.

Când Anna le-a citit cărți copiilor, a observat că toate referirile la ”el” sau ”ea” fuseseră acoperite cu Tipp-Ex (corector) și înlocuite cu pronumele neutru de gen ”hen”.

Ulterior, a descoperit cum cărțile populare precum ”Emil și Pippi” au fost aruncate, pentru că nu aveau personaje neutre din punct de vedere al genului, iar rafturile erau ”pline de cărți pentru copii cu subiecte precum transsexualitatea și homosexualitatea”.

Anna a afirmat, de asemenea, cum copii mici și de un an sau doi, au participau la discuții de grup, unde profesorii le-au spus că ”o fată ar putea să se îndrăgostească de o fată și un băiat de un băiat”. Copiii au fost apoi întrebați: ”Voi de cine sunteți indragostiți?”.

Un băiețel confuz a răspuns: ”De lego-ul meu”.

Păpușile, mașinile și trenurile au fost, de asemenea, interzise preșcolarilor, deoarece sunt stereotipice din punct de vedere al genului, în schimb un băiat care s-a îmbrăca într-un costum de pompieri a fost informat de un profesor să-l scoată și să poarte în loc o rochie, pe care băiatul nu o voia.

”Nu vreau o rochie, vreau asta”, a spus băiatul, la care profesorul a răspuns: ”Dar știi că vei avea o rochie?”

Anna dezvăluie cum chiar și unii dintre părinți sunt la curent cu îndoctrinarea. Când o mamă a venit să-și i-a fiul, Anna i-a spus băiatului: ”Mama ta e aici”, la care mama a răspuns: ”Eu nu sunt mama lor, eu sunt părintele”.

Oficialii i-au spus, de asemenea, Annei să nu spună ”Mama” și ”Tata” deoarece ”un copil poate avea doi tutori de același sex”.

Anna spune că o fată de 3 ani care a declarat odată ”Astăzi sunt băiat!”, a întrebat-o mai târziu: ”Eu sunt băiat sau fată?”, la care Anna i-a răspuns ferm: ”Ești fată”.

”Nu pot să respect aceste reguli. Eu chiar nu pot. Sunt împotriva a tot ceea ce cunosc”, a concluzionat Anna.

Grădinița în cauză nu a fost numită de ziar, pentru că nu doreau să-și expună sursa.

Începând cu anul 1998, directivele guvernului suedez privind școlarizarea ”interzic aplicarea stereotipurilor de gen și grădinițele de stat finanțate de guvern, prin intermediul unor cadre didactice neutre din punct de vedere al genului, au făcut posibil ca familiile să crească copii fără identitate de gen”, potrivit unui raport VICE.

Democrații populiști din Suedia tocmai și-au sporit prezența în parlament după ultimele alegeri ale țării, dar, având în vedere povestile de felul acesta, pe lângă problema extraordinară a Suediei cu infracționalitatea, violul și imigrația în masă, ne întrebăm dacă nu este cumva prea târziu.

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Sfânta Evanghelie după Matei
    Capitolul 18
    6. Iar cine va sminti pe unul dintr-aceştia mici care cred în Mine, mai bine i-ar fi lui să i se atârne de gât o piatră de moară şi să fie afundat în adâncul mării.
    7. Vai lumii, din pricina smintelilor! Că smintelile trebuie să vină, dar vai omului aceluia prin care vine sminteala.

    Blestemele Sfantului Vasile cel Mare sa fie pentru “oamenii” ce le fac asta bietilor copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button