X

SUSPECT. Aflat în centrul unei cercetări extraterestre, Observatorul Solar din New Mexico a fost INCHIS de FBI pe motiv de SECURITATE

Cei care lucrau la National Solar Observatory, situat pe vârful Sacramento, aflat în centrul unei cercetări extraterestre, necesită multă răbdare dar şi explicaţii după evacuarea de către FBI a tuturor celor care lucrau acolo.

Coordonatorul Corporației de Comunicații, Shari Lifson, a trimis o actualizare prin care a declarat că Asociația Universităților pentru Cercetare în Astronomie (AURA) a decis că observatorul va rămâne închis până la o nouă notificare din cauza unei preocupări continue de securitate”.

Observatorul Solar din Sunspot, New Mexico, a atras atenția lumii când a fost închis de agenții FBI fără explicaţii. Evacuarea misterioasă a unui observator ridică teorii ale conspirație despre extratereștri. Acest lucru a dat imediat naștere ideii că tehnologia de ultimă oră din interiorul instalației a detectat ceva greșit – cum ar fi dovezile extratereștrilor, OZN-uri sau chiar speculațiile nefondate că observatorul nu a constat că soarele a început să moară. Faptul că observatorul se află la numai 200 km de locul incidentului cu OZN-ul Roswell, a alimentat cu suspiciuni, notează independent.co.uk.

FBI și administratorii instituției au spus doar că închiderea a avut loc din cauza unei „probleme de securitate”. În zilele care au urmat, biroul șerifului a declarat că nu știe ce se întâmplă. Nimeni nu a dezvăluit ce se întâmplă cu adevărat.

Un reprezentant al observatorului a declarat:

„Organizația noastră de management se supune unor ordine legate de o problemă de securitate și a decis să părăsească temporar instalația ca o măsură de precauție“.

Acest mesaj a fost urmat de un val de comentarii din partea comentatorilor care au întrebat de ce NSO a continuat să păstreze aceste fapte în secret.

FBI nu dorit să comenteze. A refuzat în mod constant să explice situația de la Sunspot în ultima săptămână, potrivit agenţiilor de știri.

Categorii
Extraterestrii
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.