X

SUSPECT. Aflat în centrul unei cercetări extraterestre, Observatorul Solar din New Mexico a fost INCHIS de FBI pe motiv de SECURITATE

Cei care lucrau la National Solar Observatory, situat pe vârful Sacramento, aflat în centrul unei cercetări extraterestre, necesită multă răbdare dar şi explicaţii după evacuarea de către FBI a tuturor celor care lucrau acolo.

Coordonatorul Corporației de Comunicații, Shari Lifson, a trimis o actualizare prin care a declarat că Asociația Universităților pentru Cercetare în Astronomie (AURA) a decis că observatorul va rămâne închis până la o nouă notificare din cauza unei preocupări continue de securitate”.

Observatorul Solar din Sunspot, New Mexico, a atras atenția lumii când a fost închis de agenții FBI fără explicaţii. Evacuarea misterioasă a unui observator ridică teorii ale conspirație despre extratereștri. Acest lucru a dat imediat naștere ideii că tehnologia de ultimă oră din interiorul instalației a detectat ceva greșit – cum ar fi dovezile extratereștrilor, OZN-uri sau chiar speculațiile nefondate că observatorul nu a constat că soarele a început să moară. Faptul că observatorul se află la numai 200 km de locul incidentului cu OZN-ul Roswell, a alimentat cu suspiciuni, notează independent.co.uk.

FBI și administratorii instituției au spus doar că închiderea a avut loc din cauza unei „probleme de securitate”. În zilele care au urmat, biroul șerifului a declarat că nu știe ce se întâmplă. Nimeni nu a dezvăluit ce se întâmplă cu adevărat.

Un reprezentant al observatorului a declarat:

„Organizația noastră de management se supune unor ordine legate de o problemă de securitate și a decis să părăsească temporar instalația ca o măsură de precauție“.

Acest mesaj a fost urmat de un val de comentarii din partea comentatorilor care au întrebat de ce NSO a continuat să păstreze aceste fapte în secret.

FBI nu dorit să comenteze. A refuzat în mod constant să explice situația de la Sunspot în ultima săptămână, potrivit agenţiilor de știri.

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Extraterestrii
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.