X

VIDEO: Înfrățire naționalistă între români și sârbi la meciul Serbia – Romania. Sârbii strigau “Kosovo”, iar românii răspundeau “Serbia”. Apoi românii strigau “Basarabia” iar sârbii răspundeau “Romania”

Serbia – Romania (Basarabia e Romania / Kosovo e Serbia)

Două țări, același scop comun, Vechile provincii pe pământul străbun!#basarabiaeromania #kosovoeserbia #unitatenationala

Gepostet von Uniti sub tricolor am Dienstag, 11. September 2018

 

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Pentru a descărca formularul 230, dați click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Sport
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

4 comentarii

  1. Uite ca si galeriile de fotbal pot face lucruri laudabile.
    Romania si Serbia doua popoare infratite in hatisurile nemiloase ale istoriei. Doua natii carora inima le bate pe aceeasi lungime de unda si in acelasi Adevar, Ortodoxia.
    Daca politicienii romani au lasat imperialistilor din NATO ca in Sfinta zi de Paste sa-i fie survolat spatiul aerian, pentru a bombarda Belgradul, macar romanul de rind sa spuna adevarul.
    Romani si Sarbi, frati intr-o credinta si suferinta.

  2. Ultrasii Nationalei se numesc Camarazii Romania. Sunt fratii si camarazii nostri, prezenti la mai toate actiunile nationaliste initiate de Noua Dreapta, Fratia Ortodoxa, Calea Neamului (românii din Covasna), etc. Au fost in prima linie” in campania pentru Referendumul recent incheiat. Muncitori, ingineri, sau avand alte profesii, stim ca intotdeauna putem conta pe seriozitatea, spiritul nationalist si curajul lor. Bravo Camarazii! Bravo România!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.