X

Aceasta este reala FAKE NEWS si TEORIA CONSPIRATIEI: Mass-media sustine ca Rusia a declansat campania anti vaccin pentru a muri occidentalii de pojar

de null
Foto: https://www.naturalnews.com/2018-08-23-pro-vaccine-media-goes-full-conspiracy-theory-claims-russians-anti-vaccine-kill-america-measles.html

Cateva titluri:

Daily Mail: Russian trolls and Twitter bots are driving the global anti-vaxxer movement online, study reveals

The New York Times: Russian Trolls Used Vaccine Debate to Sow Discord, Study Finds

BBC: Russia trolls ‘spreading vaccination misinformation’ to create discord

The Guardian: Russian trolls ‘spreading discord’ over vaccine safety online

CNN: Why Russian trolls stoked US vaccine debates

The Telegraph: Russian trolls and bots fuelled anti-vaccination debate

Independent: ANTI-VACCINE MYTHS ARE BEING PROMOTED BY SOCIAL MEDIA BOTS AND RUSSIAN TROLLS, STUDY FINDS

Evident, nici mass-media romaneasca nu putea ramane mai prejos. Iata, de exemplu, ce putem citi la Trolii ruşi fac propagandă anti-vaccinare pe reţelele de socializare de pe PUBLIKA:

 

Rusia nu se implică doar în politica americană, dar şi în domeniul sănătăţii din Statele Unite. Un grup de cercetători din SUA acuză Moscova că face propagandă antivaccinare pe reţelele de socializare.

Potrivit investigaţiei, în ultimii ani, trolii ruşi au scris constant pe Twitter despre efectele negative aduse de vaccinuri. Scopul lor a fost să scadă numărul americanilor care aleg să-şi imunizeze copiii.

Cercetarea a fost făcută pe fundalul celei mai mari epidemii de rujeolă din Europa din ultimele decenii.

Datele Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii arată că, de la începutul acestui an, au fost înregistrate peste 41.000 de cazuri de îmbolnăviri.

Asadar, tot Rusia e de vina. Ca si in alte cazuri:

TUPEU MAXIM. Generalul CONSTANTIN DEGERATU despre criza imigrantilor: RUSIA E DE VINA. Cand un astfel de personaj vine cu o astfel de intoxicatie n-ai cum sa nu iei in considerare informatia cum ca EVREII GEORGE SOROS si ROTHSCHILD finanteaza de fapt invazia …

CONSPIRATIA RUSA. Seful NATO: RUSIA e in spatele campaniei ANTI FRACTURARE HIDRAULICA

Vigilentul ziarist RARES BOGDAN face lumina: RUSIA E DE VINA / Ea e in spatele celor ce se opun Sinodului din Creta

 

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Vaccin
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Un comentariu

  1. Fraieri mai suntsi rusii astia. Daca vroiau sa omoare populatia mai bine ii bombardau cu comedii. Ar fi murit toti occidentalii de ras.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.