X

LIFE SITE: Preot catolic pozand alături de travestiți intr-o biserică catolică

A se citi cuvantul preot intre ghilimele, caci catolicii sunt eretici.

Featured Image

Dezgustător: ​​Preot catolic pozează alături de travestiți intr-o Biserică catolică

GRAN CANARIA, Spania, 1 august 2018 (LifeSiteNews) – Un preot din Insulele Canare pozează cu travestiți în sanctuarul unei biserici catolice, după ce i-a lăsat pe bărbați să folosească biserica ca un salon temporar.

Fotografiile il arată pe Fr. Fernando Báez, într-o parohie din La Breña, Gran Canaria, Spania, plasându-se în mijlocul a aproape douăsprezece dame travestite îmbrăcate strident, toate stând chiar în fața altarului sfânt. Fotografia este încadrată pentru a include în fundal o cruce mare pe care era crucificat Mântuitorul Iisus.

Gloria TV News a numit fotografia „o urâciune”.

În spaniolă, un utilizator Facebook identificat ca Grego Bagon a avertizat preotul pe pagina sa de social media că într-o bună zi va fi judecat de Iisus Hristos. Dumnezeu, avertizează Bagon, va judeca „atitudinile scandaloase” ale preotului.

Enoriașii l-au contactat, de asemenea , episcopul local pentru a cere ca preotul să fie rechemat din parohia din La Breña.

Dar vicarul al Gran Canaria, Hipólito Cabrera, a păstrat tăcerea despre acest incident cu travestiți, numindu-l o chestiune internă a parohiei.

Potrivit știrilor, în biserică au existat 10 travestiți, toți participanții la o gală din 7 iulie în clădirea multifuncțională Narea din Telde din apropiere în timpul festivităților aparent în onoarea Sfântului Iosif și Fecioara Pinilor (https://en.wikipedia.org/wiki/Virgen_del_Pino). Spectacolul travestiților a fost numit „Gala Drag Queen de Telde”

Aceste festivități au atras aproximativ 350 de persoane. Părintele Báez, a participat la spectacolul travestiților ca spectator.

Se spune că preotul a respins public apariția Fecioarei Maria pe care se bazează această sărbătoare. De asemenea, a negat existența Fecioarei de Pini, venerată încă din 1481, pentru că a apărut la vârful unui copac de pin pe 8 septembrie a aceluiași an la Las Palmas, în Gran Canaria.

Fecioara Maria nu a apărut niciodată nimănui, nu în Gran Canaria, Fatima sau Lourdes, a afirmat părintele Báez. Aparent insistă asupra faptului că Fecioara Maria a existat doar în Nazaret, Betleem, Ierusalim și Egipt – și nicăieri altundeva.

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Pentru a descărca formularul 230, dați click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Înșelări
cuvinte cheie
NOTĂ OrtodoxINFO

Intr-adevar, aparitiile mariane de la Fatima sau Lourdes sunt dracisme:

Despre INSELARILE DRACESTI de la MEDJUGORJE, FATIMA, LOURDES

Insa dracisme sunt si manifestarile “preotului” de mai sus…

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.