X

VIDEO: Stare de urgenta in Florida

Cititi va rugam si:

State of emergency declared in Florida amid toxic red tide outbreak on Gulf coast

 

Categorii
Externe
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

3 comentarii

  1. Animalele necuvântătoare simt uraciunea pustiirii care este deja pe pământ așa cum ne-au spus Sfinti ca antihristul este nascut. Uitati-va si dvs. cum roadele pământului și-au schimbat gustul dulce de alta data, pana și florile numai au parfumul din copilărie. Doamne, facă-se voia Ta!

  2. Ia uitați și „salvatorul” pe care ni-l prezintă Trump, președintele care este împotriva corporațiilor și a imigranților adică fNWO când defapt el este total de-acord cu adevărata NWO adică a tehnologiei folosită împotriva omului. Va fi greu de luptat împotriva unuia care se declara „pacifist” dar defapt el este împotriva a tot ce este libertatea și binele omenirii. Sa ne ajute bunul Dumnezeu sa nu cădem in ispita! Amin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.