X

VIDEO. O femeie deputat din Olanda a recunoscut că a fost VIOLATĂ de IMIGRANTII musulmani, apoi s-a SINUCIS

de null
Deputat – Willie Dille

O femeie deputat și-a pus capăt zilelor după ce și-a publicat un mesaj video pe Facebook în care mărturisește că a fost violată de imigranți. 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

BUCUREȘTI, 12 aug  — Sputnik. În Olanda un deputat în vârsta de 53 din partea Partidului Libertății, Willie Dille, și-a pus capăt zilelor după ce a publicat în Facebook un video în care recunoaște că a fost violată de imigranți.

“Pe 15 martie 2017 am fost răpită, violată și bătută de un grup de musulmani, pentru că ei doreau să tac în consiliul orășenesc din Haaga. În acea zi aveau loc alegerile parlamentare”, a declarat Willie Dille.

Femeia a acuzat de cele întâmplate consilierul Arnoud van Doorn din Partidul Unității. Totuși Doorn, care se află în concediu, a respins acuzațiile.

De asemenea, Dille a anunțat că renunță la activitatea sa politică din cauza că a fost amenințată cu moartea.

“Îți vom tăia gâtul și te vom lăsa să sângerezi”, astfel de mesaje ar fi primit Dille.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Imigrantii ii iei la pachet (cu violurile), sau nu-i iei deloc. Mamelucii occidentali au ce si-au dorit cu ardoare. Apropo, stiati ca femeia violata (in Ortodoxie) este pedepsita de canoane? Da, este si ea canonisita, caci din necredinta si mamelucie a permis Dumnezeu batjocorirea ei. Occidentule, asuma-ti tot! De ce te miri? Cat esti umanist, ateu, hedonist si smecher nu te mai miri? Dumnezeu nu se lasa batjocorit, ce ai semanat aia vei culege. Acum nu mai da Dumnezeu un Mihai Viteazu ca sa opreasca otomanii, acum da Dumnezeu bici pentru europa, biciul tribalilor si al paganilor. Dar ce zic eu pagani, occidentalii sunt toti pagani. Cine i-a botezat?!

  2. https://3rm.info/religion/40124-pochemu-v-yaponii-net-musulman.html

    PS: am folosit Google translate

    De ce nu sunt musulmani in Japonia

    Japonia este una dintre ultimele țări dezvoltate din lume, care păstrează în mod clar definite caracteristicile naționale în legislația lor. Idealiza Japonia modernă nu este necesară. Nu a fost mult timp nici un spirit de samurai și a construit societatea complet de consum. oamenii japonezi, în general, nu doresc să aibă copii și preferă responsabilitățile familiale, astfel cum se menționează în interviuri publice, de călătorie din întreaga lume. În Japonia, ca și în Europa, ultimii ani au văzut o mulțime de „muncitori clienților“ – lucrătorii din țările mai puțin dezvoltate. Dar aproape nimeni – lucrătorii migranți – musulmani. Pe low-end din Japonia are filipinezi și birmaneze, dar nu la toate turci sau afgani. De ce?

    Pentru că japonezii cred că de musulmani și Islamul este extrem de periculos pentru societate civilizata. Creștinii din Japonia sunt multi, unii sunt creștini încă din secolul al XVII-lea, primii misionari portughezi care au venit în această țară. Crestinii dintr-o altă țară, europenii sau americanii, chiar și căsătoriti cu un japonez sau o japoneza, nu este ușor pentru a obține cetățenia țării Soarelui Rasare. Dar bisericile creștine, inclusiv ortodocși, în Japonia, sunt multi. Dar moschei – aproape nici una. În plus, pe Internet sunt ușor de găsit informații cu privire la modul in care se stabilesc legile din Japonia si „coexistență“ cu lumea islamică:

    1.Japonia nu da cetățenia celor care pretind Islamul.

    2. Musulmanii nu au voie să rămână mult timp în Japonia pe o viză de vizitator. Musulmanilor astfel de vize le sunt acordate extrem de rar, în cazuri excepționale.

    3. Încercarea de a răspândi Islamul este o infracțiune pedepsită cu închisoare. În locurile publice este interzis să vorbească araba.

    4. Musulmanul sosit la muncă temporară în Japonia are dreptul de a lucra numai în companiile străine, companii japoneze le este interzis a angaja musulmani sub amenințarea de lichidare a unor astfel de campanii.

    5. Musulmanilor le este interzise să cumpere imobile, închirieze o casă, deschide o școală.

    6. Japonia nu are suport pentru orice legături diplomatice sau economice cu aproape toate țările islamice ale lumii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button