X

Video / JANDARMERITA catre colegi (in momentul in care este scoasa din multime): “FRATILOR, UNDE DRACU, M-ATI DUS!”

Cititi va rugam si:

MĂCELĂRIREA JANDARMERIȚEI: De ce o fată de 20 de ani este trimisă în rolul de țestoasă ninja împotriva unui puhoi de bărbați furioși? Pentru ca asa este POLITIC CORECT / Ba mai rău: ESTE ILEGAL SĂ-ȚI FIE MILĂ DE EA mai mult decât de un bărbat…

 

Categorii
Revolte
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

8 comentarii

  1. Sa-ti fie rusine!

   Problema nu este ca s-au gasit cativa dementi care sa dea in cap la propriu ci ca exista multi altii care-i sustin. In ce tara traim. Cine suntem de fapt?

   1. dar sutele alea de femei din armata si jandarmerie, care au schilodit sau omorat alte mii de oameni? lor nu le e rusine?

 1. Termenul „jandarmerie” derivă din expresia franceză medievală
  „gens d’armes”,care se traduce în”oameni înarmați”.
  Jandarmeria este o forța anacronica si medievală, care apăra mafia locală de cea transnationala. Oculta internaționala l-a plasat aici pe Porcul Sas, care îi reprezintă interesele. Ca ar fi o bătaie pe ciolan între stânga si dreapta, e o viziune infantila. Evident, forțele de represiune sint plătite de către mafia locală, din banii extorcati populației smintite de prostie si posesie demonica – au ajuns românii sa își urască părinții si bunicii!
  La nivel ultim, atât stânga cât si dreapta sunt butonate din Orientul mijlociu – așa se lucrează! Vestul ia resursele, prin dreapta, stânga „se opune” si amândouă depopuleaza in favoarea unui popor puternic si inteligent. Jandarmeria nu e decât un pinion murdar si fără nici un Dumnezeu. Pai dacă nu erau ei, erau alți trădători: armata.
  Rolurile minime in ecuație le au românii si contramăsura împotriva lor: jandarmii. Ambii nu mai sunt in cărți demult.

 2. Doamna Magda nu a ți înțeles nimic!in primul rand nu sunt de acord ca cineva să ridice mana la o femeie deoarece o femeie nu ar putea bate niciodată un bărbat (vorbesc de cazurile normale);in al doilea rand nu sunt de acord cu astfel de manifestări care nu duc la nici un rezultat;dacă s ar vrea cu adevărat o schimbare in țara asta,ar trebui ca,la nivelul Bucureștiului,minim 1.000.000 de persoane să iasă în stradă,iar la nivelul țării minim 3 milioane;doar așa guvernanții ar prinde teamă iar atunci ar exista o șansă de schimbare;eu m am referit strict la serviciul ce și l a ales;o femeie nu are ce căuta acolo și nu numai(in politie,in armată ș.a.);nu toate muncile ce sunt pentru bărbati sunt și pentru femei și viceversa;așa că reafirm:au adus o în realitate!

  1. Aveti dreptate. Cred ca au fost si femei acolo pentru ca asta si au ales. Si la Academia de politie se intra intr o ordine, in functie de medie, apoi la final in functie de note.. nu toata lumea va lucra la birou. Apoi, multi tineri din ziua de astazi isi aleg Academia de Politie pentru ca dupa ce termini ai un serviciu stabil. Pe durata scolarizarii se ofera cazare, mancare o solda… In ziua de astazi este foarte greu sa iti gasesti un loc de munca cat de cat bine platit si chiar si cheltuielile din timpul facultatii sunt mari…deci Academia de Politie e o optiune buna din mai multe puncte de vedere. Si acolo nu intra chiar oricine, sunt destul de grele probele de admitere. Inclusiv cele sportive. Probabil ca cei din piata nu au stiut cu cine se pun… pana la urma asta este treaba jandarmilor sa faca ordine si sa apere institutiile statului. Ce trebuiau sa faca? Sa ii lase sa ia cu asalt guvernul? Din cate am inteles nici nu era autorizat protestul. Si ca sa revin la femeia jandarm, ea poate nu si a ales oeserie potrivita pt o femeie dar ce parere aveti de femeile acelea care injurau si se luau in gura cu jandarmii? Nu prea ii sta bine unei femei sa faca asa ceva..

 3. Am spus din capul locului ca e o facatura ordinara si acum se si accepta asta.
  Jandarmerita trebuia sacrificata. Asa au hotarat stapanii.

  Sa nu-si inchipuie cineva ca trebuie sa fii Einstein ca sa intelegi asta. E de ajuns sa urmariti filmul in care fata este batuta bestial. Jandarmii stau la 2 pasi si nu intervin.
  Cat de prost sa fii sa trimiti o fata de 20 de ani cu casca pe cap in macelul ala?
  Nu e nici prostie si nici coincidenta…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.