X

Mitingul din 10 august NU mai are autorizație de la Primăria Capitalei. Organizatorul și-a anunțat retragerea

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Primăria Capitalei anunță că Federația Românilor de Pretutindeni a informat instituția, în urmă cu câteva zile, că nu va mai organiza mitingul pe 10 august, subliniind că organizatorul încearcă să inducă ideea că a primit un răspuns negativ de la autorități, deși protestul a fost deja aprobat.

„Primăria Municipiului București a înregistrat, în data de 1 august 2018, o adresă transmisă prin e-mail, prin care Federația Românilor de Pretutindeni informează că renunță la organizarea mitingului din data de 10 august, din Piața Victoriei.

Prin această scrisoare, Federația ignoră cu bună-știință faptul că protestul a fost autorizat, așa cum s-a comunicat public, și încearcă să inducă ideea că a primit doar o negație la solicitarea de a organiza aceasta manifestație. (…) Primăria Municipiului București a aprobat organizarea mitingului, găsind soluția pentru siguranța participanților: întrucât cererea viza organizarea unui miting cu 1.000.000 de participanți în Piața Victoriei, un spațiu insuficient pentru un număr atât de mare de oameni, aprobarea a survenit numai după ce, în colaborare cu instituțiile de resort, a fost stabilită extinderea spațiului destinat adunării publice în cauză”, au precizat reprezentanții Primăriei Capitalei, printr-un comunicat de presă.

Primăria Capitalei remintește, de asemenea, că a comunicat inițial că, în urma întrunirii Comisiei de avizare a solicitărilor de avizare a cererilor pentru organizarea și desfășurarea adunărilor publice, cererea de organizare a mitingului din 10 august nu putea fi soluționată favorabil, așa cum era enunțată, întrucât încălca prevederile articolului 2 din Legea nr. 60/1991 republicată privind organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice.

„Pentru a discuta condițiile în care adunarea poate avea loc în deplină siguranță și cu respectarea legislației în domeniu, Primăria Capitalei a invitat, ulterior, organizatorul la o întâlnire comună cu reprezentanții tuturor instituțiilor responsabile de ordinea, liniștea publică și siguranța cetățenilor. Organizatorul a transmis, la acea dată, că nu poate lua parte la această ședință de lucru din cauza imposibilității de a reveni în țară. Decizia Comisiei a fost de a autoriza mitingul, cu condiția ca zona anunțată inițial să fie extinsă și cu arterele adiacente. După întrunire, când i s-au comunicat rezultatele întrevederii, organizatorul a anunțat telefonic că va veni în data de 10 august să ridice protocolul aprobat”, mai spune Primăria Capitalei.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. PSD a pornit de cateva luni si a accentuat in ultimile zile o operatiune de manipulare in vederea denigrararii mitingului din 10 August!

    Seful acestei organizatii fantoma ce spune ca anuleaza mitingul e culmea, din VIDELE, TELEORMAN! Este FOST MEMBRU PSD! FOST ALIAT AL LUI GHITA LA ALEGERI!

    Aceasta “organizatie” a fost infiintata cu o luna in urma si nu are nici o legatura cu Diaspora!

    PSD este acum ca un caine prins in cursa. Va ataca cu mai mare ferocitate pentru a incerca sa scape cu viata!

    1. @ Mama voastra de penali

      PSD, indiscutabil sunt penali si nu numai. Am putea enumera multe “calitati”, printre care: tradatori, vanzatori de tara si neam, antinationali, corupti, etc etc.

      Ai mare dreptate.

      Dar, partidele din opozitie cum sunt ?

  2. https://www.activenews.ro/images/articole/152185.jpg

    Ce ne comunica acest logo?
    La vedere steagul Romaniei si al UE, ca sa se stie cine vrea mitingul si in plan ascuns inca ceva unde se vad cei 3 omuleti stilizati.

    Cine vrea mitingul?
    Si fara logo era de inteles, progresistii. Alde Merkel si Soros.
    Indiciul 1: Americanii nu isi doresc o colonie instabila unde au trupe importante stationate.
    Indiciul 2: Protestatarii nu striga Jos Iohanis sau Muie USR, desi e clar ca tot sistemul e penal.

    De ce si-ar dori UE o destabilizare?
    Poate un guvern marioneta al progresistilor care sa puna anumite conditii americanilor?
    Dorinta de a avea acces nelimitat si nerestrictionat la toate resursele naturale ale Romaniei?
    Crearea unei zone tampon pentru imigrantii care vin din Turcia?
    Dezmembrarea teritoriala a Romaniei pe zone de influenta?

    Daca avem in vedere ca americanii isi doresc o colonie stabila cu orice pret, atunci o manifestatie progresista ce capata amploare sigur se va ciocni cu antimanifestatia sustina de americanii ce doresc sa restabileasca imediat echilibrul in colonie. Si atunci va fi un razboi civil cum n-a mai cunoscut Romania.

    Cum sa accepte americanii niste romani cu AK-uri pe umar ce isi spun revolutionari, plimbandu-se pe langa Deveselu?
    E foarte clar ca americanii vor face orice ca sa innabuse miscarile sociale. Depinde cat de mult vor impinge progresistii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button