X

Bâlciul primarului MMB restricționează accesul credincioșilor la hram în Orășeni

de null

La prima oră, poliția din Cristești, Botoșani a blocat accesul mașinilor în fata bisericii din Schit Orășeni. Singurele mașini autorizate sa circule prin fata bisericii sunt cele ale primăriei, care instalează echipamentul pentru bâlciul primarului. Credincioșilor revoltați care au întrebat cine a dat ordinul blocării șoselei, polițiștii le-au răspuns ca exista hotărâre de consiliu local. În felul acesta poliția a îngreunat participarea persoanelor cu dizabilități la slujbă. Din relatările unuia dintre polițiști, ordinul de blocare a accesului mașinilor ar fi fost dat de prefectul județului Botoșani.

Se pare ca părintele Ioan oferă azi credincioșilor din Orășeni pâinea duhovnicească a unei slujbe ortodoxe, iar MMB, prin reprezentanții din zonă, vor oferi circul. Dacă Dumnezeu nu va trimite ploaia până la ora la care se pregătesc sa dea drumul bâlciului. Norii sunt deja pregătiți să nu permită batjocorirea acestei mari sărbători. Un lucru e cert: mitropolitul Teofan nu a dat curs rugăminții preotului paroh și nu i-a dat primarului sfatul cel bun.

La scurt timp și-a făcut apariția și primarul comunei Cristești, Lucian Borfotină, care, în timp ce-și savura cafeaua, se asigura că circul se va desfășura după plan. Întrebat de ce a restricționat circulația, primarul Borfotină a răspuns scurt: „Asa am vrut”. La întrebarea dacă este satul domniei sale, primarul a refuzat să răspundă.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Anti-Biserică
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

4 comentarii

  1. Uneltele de lucru ale MMB:circari megiesi,in cautare de castig banesc,oameni dornici de distractie,caci atat ii duce mintea,la zi de Mare Sarbatoare si hram,cu care nu au nimic de a face,slujbasi servili ai puterii functionaresti partinice,care releva o data in plus cardasia intre statul nevolnic si puterea bisericeasca.
    Cata dezamagire!
    Cata decadere !
    Nadajduiesc ca lumea (care o fi ea),nu va veni la circul primarului!

  2. Cine se aseamănă se adună! Iată că potrivnici Părintelui Ioan Ungureanu îi sunt și Biserica Ortodoxă, cea oficială, prin Mitropolitul Teofan, dar și puterea civilă care conduce urbea. Parcă s-au vorbit cele două ramuri potrivnice și și-au dat mâna, căci prea se completează una pe cealaltă ! Oare a crăpat un drac? Dacă am spus din greșeală adevărul, sigur că da. Se văd încă de pe acum care vor fi tartorii adevăraților creștini ortodocși, anume breasla lui Teofan și cea a lui Borfotină, căci ceea ce acum se întâmplă la scară mică, urmează mai apoi la scara cea mare, adică în toată țara. Unii îi ajută în campania electorală, iar alde Borfotină le dă mâna poate, poate i-or mai salva din prăpastia ereziei; dar cu cât îi va ajuta alde Borfotină în acest mod, cu atât îi va înfunda mai tare în erezie, căci acesta nu e ajutor, ci cârdășie la distrugerea Ortodoxiei. Și copiii înțeleg ce se petrece aici, adică o mare nedreptate. Treaba lor ce fac, numai să nu urle mai târziu că nu pot suporta detenția cea fără de sfârșit. Doamne ajută-ne și scapă-ne de eretici și cozile lor de topor !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.