X

CRIMĂ? 7 ani de când fratele FLORIN STUPARU s-a mutat la Domnul…

Foto: https://apologeticum.wordpress.com/2011/08/02/florin-stuparu-evocandu-l-pe-parintele-justin-in-cartea-editata-de-el-justin/

In dimineata zilei de 2 august 2011, la orele 4, scriitorul Florin Stuparu a murit, cu putin timp inainte de a ajunge la spitalul din Vatra Dornei. Florin era nascut pe 20 mai 1961, era casatorit si avea 3 copii.

A fost membru fondator al Miscarii pentru Romania (1991) si al gruparii Scara (1996):

Fratele FLORIN STUPARU s-a mutat la Domnul …

Florin Stuparu (stanga) alaturi de Mugur Vasiliu (dreapta)

S-a crezut ca a cazut pur si simplu de pe podul de langa casa lui Florin Popescu (ultima casa din sat, in drum spre Manastirea Petru Voda), probabil pe la miezul noptii.

Abia pe la orele 1 – 2, cineva care venea la Sfanta Liturghie l-a auzit gemand. Florin Popescu l-a dus de îndată la Vatra Dornei, la sfatul Părintelui Iustin. Cand l-au suit in masina se plangea ca ii era frig. Au vorbit pe drum tot timpul.

Cititi va rugam mai multe la:

Fratele FLORIN STUPARU s-a mutat la Domnul …

Fratele Mugur Vasiliu avea insa o ipoteza, fundamentata pe:

– De ce a spus inainte de a muri ca s-a luptat cu trei? N-a specificat: trei ce? Asa ca unii au presupus ca au fost duhuri, draci, ceva de genul. Oare?

– De ce nu avea plagi pe piele? Cand cazi si te rostogolesti, n-au cum sa nu apara.

– De ce ochelarii erau intregi pe nas cand a fost gasit?

– Cand a fost gasit, nu stia de ce e in acea rapa.

– A fost oare batut de catre niste profesionisti si apoi pus acolo?

– Majoritatea celor ce au mers pe acel pod, spun ca-i imposibil sa cazi de pe el, cu atat mai mult cineva care a trecut pe acolo de mii de ori, Florin Stuparu locuind in zona.

Acestea mi le spunea fratele Mugur Vasiliu si mai intreba: dar daca totusi a fost ucis, de ce el?

Pe 20 august 2011 imi dadeam si eu cu presupusul:

Nu stim sigur ce s-a intamplat pana la urma, dar daca baietii au inceput sa ne rareasca, putem sa ne asteptam ca usor usor pe cate unul sa-l mai calce o masina, sa cada de la etaj, sa-si bage degetele prin priza …

Si iata ca intre timp, Mugur Vasiliu s-a mutat si el la Domnul. La inceputul lui 2017, tot la Manastirea Petru Voda, se parea ca suferise un infarct si ca avea un cheag de sange la creier. A fost dus apoi la un spital din Iasi pentru a fi operat:

Sa ne rugam pentru fratele Mugur Vasiliu

Cu timpul, incepuse sa se simta din ce in ce mai bine, dar brusc, la sfarsitul lunii mai, s-a anuntat si decesul sau:

A trecut la Domnul MUGUR VASILIU

Revenind la fratele Florin Stuparu, iata cateva dintre articolele sale:

Iar in cadrul articolului URIAȘII AU EXISTAT. Scrie și în Biblie despre ei. Sunt urmașii FIILOR LUI DUMNEZEU ce au intrat la FIICELE OAMENILOR. Fii lui Dumnezeu n-au fost însa nici îngeri, nici draci și nici extratereștri. Care-i legătura cu APOCALIPSA? puteti citi un excelent material despre uriasi, scris tot de el.

A avut o mine stralucita iar textele sale lamuresc exceptional toate temele abordate. Dar in afara de noi, nimeni nu le mai promoveaza …

Dupa fiecare plecare a cate unui astfel de luptator remarcabil, ramane cate un gol imens in zidul de aparare. Si astfel frontul slabeste, iar pana la urma va cadea, dacă nu se vor ridica și alții.

Categorii
Neamul românesc
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!