X

George Maior, LOBBY pentru americani în războiul GAZELOR din Marea Neagră

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ambasadorul României în SUA, George Cristian Maior, a avut, miercuri, 25 iulie 2018, o întrevedere cu secretarul energiei al Statelor Unite, Rick Perry, informează un comunicat al ambasadei, remis vineri AGERPRES. 

„Cu această ocazie, cei doi interlocutori au subliniat impactul major al exploatării resurselor de hidrocarburi din România pentru securitatea energetică din regiune, ca o componentă importantă pentru dezvoltarea Parteneriatului Strategic dintre SUA şi România”, relevă sursa citată.

În acest moment are loc o dispută în România privind exploatarea gazelor din Marea Neagră, americanii dorind o reducere a taxelor.

Fostul șef al SRI joacă de mai mult timp de partea Exxon în disputa gazelor din România.

Potrivit unor surse politice, George Maior încearcă să revină în prim planul politic împreună cu Victor Ponta.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. E amuzant cum joaca astia pe fata si cu zambetul pe buze. Chiar nu le poate face nimeni nimic?

    Alo!!! DNA!!! George Maior se afla intr-un urias si imputit conflict de interese.

    E tradator oficializat: fost sau actual mebru in servicii, ocupa functia de ambasador al statului si al poporului care il plateste si imi submineaza resursele si economia.

    Ah! Uitasem, DNA e instrumentul lui George Maior cu care elimina putina oponenta in drumul spre jaful resurselor.

    Baaa!! Chiar asa popor tampit am ajuns ??? Incredibil!

    Pai George Maior asta, daca serviciile erau ce trebuiau sa fie, era undeva intr-o padure, intr-o rapa cu o gaurica intre lentile. Idem si pentru Razvan Ungureanu si altii ca ei.

    Toti unu si unu…

    Dar nu!!! Serviciile trebuie sa spioneze populatia si sa afle cine duce lemne din padure pentru sobita de acasa.

    Incredibil bai, imi pusca ficatii in mine ba de revolta, ca ciolanele bunicilor mei ingrasa fronturile din cele doua razboaie, ca eu sa am apa, gaz si curent electric GRATUIT BAA!!! si sunt fortat sa ma incalzesc cu lemne ca in evul mediu, si alea, sa am grija, sa am acasa bonul de achizitie, sa nu cumva sa mi le confiste jandarmii.

    Bai leprelor, sponsorizati ONG-uri sa zbiere impotriva lui Hristos, a Bisericii lui si a celor ce simt romaneste, si ne faceti extremisti, retrograzi, inapoiati si cu concepte de ev mediu !!!

    Pai cine e cu concepte de ev mediu bai dejectiilor ?

    Noi, poporul care ar trebui sa beneficiem in mod legitim si gratuit de resursa de gaz a tarii noastre si sa ne incalzim in mod elegant si curat cu gaz metan sau curent electric, sau voi bai leprelor, din servicii si din corporatii, care ne impingeti si ne constrangeti sa ne incalzim cu foc de lemne.

    Cine ne tine oare in evul mediu ???

    Cat va mai rabda Bunul Dumnezeu, bai leprelor !?!?

    1. Pertinent comentariu. Multumesc Lui Dumnezeu ca mai exista asa romani care vad adevarul din spatele acestei mari minciuni si manipulari. Fara Dumnezeu nu exista viata, iubiti-L, credeti in El si El o sa ne mantuiasca. Fura baietii astia care se plimba pe la guvernare dar pana cand?. Daca nu se trezesc in lumea asta o sa-i trezeasca Dumnezeu in lumea de dincolo, doar ca acolo nu o sa mai poata indrepta raul facut, aici inca mai pot face asta. Dumnezeu sa-i lumineze si sa le arate calea. O sa vina vremea cand nu o sa le ajunga doar asta si o sa incerce sa ne fure si biserica Lui Iisus Hristos, deja au inceput, atunci o sa se vada cine-L iubeste pe Dumnezeu si cine doar de fatada. Dumnezeu sa ne binecuvanteze pe toti si sa ne aduca langa El.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button