X

Episcop papistaș împotriva naționalismului lui Salvini: ,,Aş fi dispus să TRANSFORM toate BISERICILE în MOSCHEI dacă ar salva MIGRANŢII,,

Un episcop italian este dispus să vadă un sfârșit al creștinismului și al stăpânirii islamului dacă ar însemna salvarea vieților migranților. Mai mult, episcopului de Caserta a declarat că: respingerea migranților este împotriva Evangheliei: Hristos spune un lucru, Salvini cotrariul.

Fostul episcop de Caserta, Raffaele Nogaro, a declarat:

„Moral și ca om de credință aș fi dispus să transform toate bisericile în moschei dacă ar fi util pentru cauză și dacă ar ajuta la salvarea vieților oamenilor săraci și nefericiți și femeile, pentru că Hristos nu a venit pe pământ pentru a construi biserici, ci pentru a ajuta pe oameni indiferent de rasă, religie sau naționalitate „.

Episcopul face parte dintr-o mișcare clericală care se opune guvernului populist italian în ceea ce priveşte eforturile depuse pentru a stopa imigrația ilegală.

Grupul de prelați și preoți consideră că tot ceea ce face Matteo Salvini, în ciuda faptului că este catolic, este greşit. Un preot chiar s-a referit la Matteo că ar fi „antihrist”.

În timpul campaniei lui Salvini, liderul în vârstă de 45 de ani al partidului Ligii, a jurat pe Evangheliile creștine și Constituția italiană, în timp ce ţinea un rozariu adresându-se unui imens număr de oameni adunaţi în fața Catedralei din Milano:

„Jur să fiu credincios poporului meu, 60 de milioane de italieni, jur să fiu cu onestitate și curaj să aplic Constituția italiană, a spus Salvini, „respectând învățăturile din aceste Evanghelii”.

De precizat că Mișcarea episcopului include sprijin chiar de la Papa Francisc. Mai mult, episcopul a început să creeze o diviziune între catolicii, notează voiceofeurope.

 

 

loading...
Categorii
Anti-BisericăExterne
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

2 comentarii

  1. Aceasta e biserica umanista si acestia sunt slujitorii ei. Papistasii, protestantii si neoprotestantii savarsesc slujbele omului pentru om. Slujbele lor nu sunt savarsite de Hristos, ci de om, de om si pentru om. Toata strategia acestor falsi crestini este sa se ascunda dupa numele lui Hristos ca dupa un paravan, sa-i foloseasca Numele de fatada, ca sa poata prin implozii sa dizolve tocmai pe Hristos si Crestinismul Sau. Ecumenismul este si el tot umanism. El spune ca minciuna mantuieste, diavolul mantuieste, paganismul mantuieste si erezia deasemeni. Nici acesti falsi crestini nu cred ca sunt crestini, dar cine e prins in plasa va muri asfixiat in bezna gheenei. Daca diavolul mantuieste, de ce a mai coborat Dumnezeu la om, de ce l-a mai scos pe om din proprietatea diavolului si a intinericului? Se vede limpede ca astazi e o lupta prin care se doreste reimproprietarirea diavolului, pierderea mantuirii omului si dizolvarea Adevarului. Se vede prea limpede.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.