X

Gest ȘOVINIST de Ziua Imnului: Un steag negru a fost arborat la sediul unei instituții românești

steag negru primarie sf ghe
Alexandru Cumpănașu, președintele, Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României a postat pe pagina de Facebook o fotografie în care pe clădirea Primăriei din Sfântu Gheorghe apare un steag negru.

„Cât de nesimțiți puteți fi?! Cât de mult vreți sa ne stârniți sentimente pe care poporul roman nu le-a cunoscut?!!!. Astăzi- PRIMARIA SFÂNTU GHEORGHE – DE ZIUA IMNULUI NATIONAL A ARBORAT STEAGUL DE DOLIU NATIONAL PE PRIMARIE – INSTITUTIE ROMANEASCA. Solicit politiei nationale si jandarmeriei interventie urgenta!…CNMR va continua demersul de ANULARE in instanta functionarea UDMR!!!”, a scris Alexandru Cumpănaşu pe Facebook.

Categorii
Iredentism
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!