X

Alerta in Germania: Cel putin 14 oameni au fost injunghiati intr-un autobuz

‘It was carnage’: Knife attacker goes on rampage in German bus, reports of up to 14 injured
Foto: https://www.rt.com/news/433800-germany-police-luebeck-injured/

Ziare com: Alerta in Germania: Cel putin 14 oameni au fost injunghiati intr-un autobuz

 

Cel putin 14 persoane au fost ranite dupa ce un individ a comis vineri un atac cu un cutit intr-un autobuz, in oraselul Lubeck, situat in nordul Germaniei.
Potrivit surselor citate de site-ul LubeckerOnline, 12 persoane sunt ranite usor, iar doua sunt in stare grava.
Autorul atacului, un barbat de peste 30 de ani care sustine ca este din Iran, a fost retinut.
Politia germana a confirmat incidentul. „In Lubeck are loc o operatiune de amploare. Incercam sa aflam motivul atacului”, a comunicat Politia regionala.
Printre persoanele ranite se numara si soferul autobuzului de transport in comun. Incidentul a avut loc in zona Kucknitz din oraselul Lubeck, in apropierea unei statii de autobuz.

 

Categorii
Anti-terorism
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!