X

Alerta in Germania: Cel putin 14 oameni au fost injunghiati intr-un autobuz

de null
‘It was carnage’: Knife attacker goes on rampage in German bus, reports of up to 14 injured
Foto: https://www.rt.com/news/433800-germany-police-luebeck-injured/

https://twitter.com/SH_Polizei/status/1020310706514812930?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1020310706514812930&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.rt.com%2Fnews%2F433800-germany-police-luebeck-injured%2F

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ziare com: Alerta in Germania: Cel putin 14 oameni au fost injunghiati intr-un autobuz

 

Cel putin 14 persoane au fost ranite dupa ce un individ a comis vineri un atac cu un cutit intr-un autobuz, in oraselul Lubeck, situat in nordul Germaniei.
Potrivit surselor citate de site-ul LubeckerOnline, 12 persoane sunt ranite usor, iar doua sunt in stare grava.
Autorul atacului, un barbat de peste 30 de ani care sustine ca este din Iran, a fost retinut.
Politia germana a confirmat incidentul. “In Lubeck are loc o operatiune de amploare. Incercam sa aflam motivul atacului”, a comunicat Politia regionala.
Printre persoanele ranite se numara si soferul autobuzului de transport in comun. Incidentul a avut loc in zona Kucknitz din oraselul Lubeck, in apropierea unei statii de autobuz.

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button