X

JAPONIA: 140 de persoane au MURIT, iar alţi zeci sunt daţi dispăruţi, în urma INUNDAȚIILOR devastatoare

Bilanţul victimelor inundaţiilor devastatoare din Japonia a ajuns la 140 de morţi, iar zeci de oameni sunt daţi dispăruţi în urma intemperiei. Mai multe echipe de intervenţie sunt implicate în operaţiunile de căutare.

„În total, aici suntem 110 oameni din Armată şi din Poliţia Metropolitană. Toţi suntem implicaţi în operaţiuni de căutare a persoanelor dispărute”, a spus polițistul Kazuhiko Shinada.

Salvatorii au evacuat câteva milioane de persoane. Inundaţiile le-au distrus locuinţele şi alte bunuri agonisite într-o viaţă. Oamenii spun că nu au mai văzut niciodată ploi atât de puternice.

Rudele celor peste 80 de oameni dispăruţi nu-şi pot găsi liniştea.

Potrivit autorităţilor nipone, pagubele provocate de intemperie se ridică şa zeci de milioane de dolari.

Categorii
ExterneSemnele vremurilor
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.