X

Planul #rezist pentru NESUPUNEREA CIVICĂ: blocarea traficului, neplata taxelor și impozitelor. Totul pe ritm de … manele

de null

Cum ar fi ca la o anumita ora din zi, asa ca la o comanda, sa mergem in primul sens giratoriu si sa incingem o strasnica hora romaneasca. Cu lautari, sa fie veselia mare!.Si sa o tinem asa pana cand parlamentul pica, guvernul pica, penalii pica…, susține pe facebok unul din cei mai cunoscuți lideri #rezist Fieger Savulescu, unul din locotenenții fostului jurnalist Mălin Bot.

Atentie, nu 3-4 insi, ca aia nu e hora.Se blocheaza traficul? Pai aia e schema! ? Si mai are un efect, te tine legat de hora si nu te mai gandesti sa te duci sa platesti taxe si impozite.Wow! Pai deja suna a ”greva fiscala”! Aha, pai asta e spilul!. Si daca blochezi drumurile si nu mai platesti taxe ce inseamna? Pai,cad penalii si isi frang gatul.Democratic, fara violenta, inteligent si decisiv.Orice idee poate fi imbunatatita.Hai cu propuneri si cu repertoriul!

Sunt permise si manelele pt ca in felul asta ii batem cu armele lor ?,  mai susține acesta. 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Mesajul este deja propagat pe rețelele sociale de grupurile #rezist, Mălin Bot anunțând nesupunerea civică.

În ultimele zile, mai multe grupuri au blocat mai multe treceri de pietoni din diferite orașe.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button