X

Atenție mare, că-i pregătită de mult și e cu bătaie lungă: ALTE MOTIVE pentru care se va face PUȘCĂRIE LA GREU

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

In “EXPUNEREA DE MOTIVE” din cadrul Legii Antisemitismului scrie foarte clar:

 

În același timp, promovarea luptei împotriva antisemitismului trebuie să fie avută în vedere într-un context mai larg, alături de lupta împotriva intoleranței, discriminării, rasismului, xenofobiei etc. 

 

Cititi va rugam mai multe la:

PUȘCĂRIE GREA pentru “TEORII ALE CONSPIRAȚIEI” (gen illuminati sau controlarea de către evrei a mass-media și a băncilor), Prohodul Domnului necenzurat, etc.

Asta ne aduce aminte de faptul ca in 2013 Moshe Kantor cerea sanctiuni penale pentru orice ”infractiuni motivate de ura”, care ar include nu numai ” incitarea la violenta” dar si ” aprobarea evidenta a unei ideologii totalitare, xenofobia sau anti-semitismul.” Deoarece ”Membrii grupurilor vulnerabile si defavorizate” ”au dreptul la o protectie speciala” in plus fata de masurile de protectie legale normale oferite de stat. Aceasta ”protectie speciala….poate implica un tratament preferential” pentru cele identificate ca ”vulnerabile”.

Cititi va rugam mai multe la:

UE – SANCTIUNI PENALE PENTRU COMBATEREA INTOLERANTEI (inclusiv homofobia si ideologiile totalitare). Asta cere MOSHE KANTOR, Chairman of the ECTR, presedinte al CONGRESULUI EVREIESC EUROPEAN si chairman of the Policy Council al CONGRESULUI EVREIESC MONDIAL …

Viatcheslav Moshe Kantor este un evreu nascut la Moscova, ce conduce Acron Group, este Chairman of the European Council on Tolerance and Reconciliation, fondator al European Jewish Fund, presedinte al European Jewish Congress si Chairman of the Policy Council of the World Jewish Congress unde chairman of the WJC Governing Board este David René de Rothschild iar presedinte prietenul nostru Ronald S. Lauder:

Personalitati si organizatii: familia de evrei LAUDER, Estee LAUDER Companies si Pro TV

Intr-adevar, dupa aceasta directiva a Congresului Mondial Evreiesc, a urmat:

  • puscarie pentru cei ce cinstesc Sfintii Inchisorilor:

ACADEMIA CATAVENCU despre LEGEA ANTI LEGIONARA: Sentintele tribunalelor EVREILOR BOLSEVICI sunt acum considerate valide. Se vrea ASASINAREA MEMORIEI victimelor. Nu poți compara 20 de ani de teroare bolșevică cu nimic. Nici măcar cu tragicele evenimente de la Iași. UN ARTICOL NESPERAT DE FERM

  • puscarie pentru cei ce promoveaza relatarile biblice referitoare la moartea Mantuitorului nostru Iisus Hristos si imnografia si iconografia care insotesc aceste relatari:

Scrisoare deschisă către Sinodul, stareții, preoții și credincioșii BOR cu privire la Legea de combatere a antisemitismului

Si va urma:

  • puscarie pentru cei ce spun ca sodomia este un pacat
  • puscarie pentru cei ce se opun cununiei religioase a homosexualilor si lesbienelor
  • puscarie pentru cei ce se opun primirii “refugiatilor”
  • puscarie pentru femeile ce comenteaza cand un barbat spune ca e femeie si le foloseste toaleta
  • puscarie pentru cei ce se opun adoptiei de copii de catre homosexuali
  • puscarie pentru nationalisti (va mai fi permis doar nationalismul evreiesc)
  • puscarie pentru cei ce spun ca al treilea gen este boala mintala
  • puscarie pentru cei ce nu le permit copiilor lor sa faca operatii de schimbare de sex
  • puscarie pentru cei ce-si boteaza copii de mici
  • puscarie pentru cei ce neaga incalzirea globala
  • puscarie pentru cei ce se opun vaccinarii
  • puscarie pentru cei ce vorbesc despre chemtrails
  • puscarie, puscarie, puscarie …

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Important este sa nu-L răstignim și noi pe Iisus, prin păcatele noastre. Promovarea păcatului este o sminteală de care toți adulții vor răspunde. Indiferent de etnie! Noi, crestinii, Îl alegem pe Hristos. Atât. Dacă în ochii lumii ajungem de condamnat pentru asta, înseamnă că vom fi încercați ca argintul pentru ca Dumnezeu sa vadă clar pentru ce fel de împărăție optăm.

    ,,Vai de cei prin care vine sminteala!” Sunt cuvintele Mântuitorului! Cine își permite să se lupte cu acestea, pe pielea lui o face! Cine vrea sfințenie se poate sfinți, iar cine vrea spurcăciune se poate spurca.

    Sper că această lege să nu fie o capcană menită să stârnească noi proteste pentru a da motiv cine știe cui sa intervină… Să nu bravăm. Să ne rugăm să ne lumineze Dumnezeu mintea, pentru a se putea găsi soluții înțelepte. Dumnezeu sa-I aducă pe toți oamenii la bunătate și la rugăciune!

  2. Trebuie condamnate oligarhiile capitaliste nordamericane, engleze și izraeliene pentru genocid antisemit postbelic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre nu sunt suficiente. Vă mulțumim! DONAȚIE