X

ASISTENTĂ medicală din UK, arestată pentru UCIDEREA a 17 BEBELUȘI și rănirea altor 15

O asistentă medicală din Marea Britanie a fost arestată fiind suspectată de uciderea a opt bebeluși și că a încercat să ucidă alți șase, în urma unei investigații ce a avut loc la o maternitate din nordul țării, a anunțat marți poliția britanică, conform Reuters, transmite şi mediafax.

Aceasta a fost arestată după ce între martie 2015 și iulie 2016 a cauzat moartea a 17 nou-născuți și rănirea altor 15 la maternitatea unui spital din orașul Chester, Marea Britanie.

”Aceasta este o investigație extrem de complexă și foarte delicată și, după cum puteți observa, trebuie să ne asigurăm că am făcut tot posibilul să stabilim în detaliu ce a dus la moartea acestor bebeluși”, a transmis inspectorul Paul Haghes printr-un comunicat.

Investigația a fost inițiată în luna mai a anului 2017, însă poliția nu a dorit să ofere informații despre femeia arestată, doar au menționat că este o persoană cu calificare în domeniul medical.

”A fost o perioadă extrem de dificilă pentru toate familiile implicate și este important de amintit că, în mijlocul acesteia, se află familii îndurerate care caută răspunsuri cu privire la ceea ce s-a întâmplat cu copii lor”, a mai adăugat inspectorul Hughes.

Spitalul a transmis că a oferit suportul autorităților în această anchetă, adăugând că sunt încrezători că maternitatea este ”un loc sigur și poate continua în forma sa actuală”.

”Solicitarea către poliție pentru a ancheta acest caz nu a fost ceva ce am făcut ușor, dar trebuie să facem tot ce puitem pentru a înțelege ce s-a întâmplat aici…”, a declarat directorul spitalului Ian Harvey.

 

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Externe
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.