X

INTERVIURI CELEBRE: Evreul Aaron Russo, despre cum a fost recrutat de Rockefeller si planurile lor referitoare la cipuri, disparitia banilor cash, Noua Ordine Mondiala, de ce au creat feminismul si cum stapanesc mass-media

de Saccsiv

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Mai rar se gasesc atatea informatii utile intr-un interval de zece minute de film.

Aaron Russo (1943 – 2007) a fost producator de filme, politician si activist. S-a nascut intr-o familie de evrei Sephardic, originara din Italia.

In tinerete a ajutat in cariera multe legende rock: Led ZeppelinThe WhoJanis JoplinThe Grateful Dead si Jefferson Airplane

A produs filme precum Trading Places (cu Eddie Murphy si Dan Aykroyd) sau Teachers (cu Nick NolteMorgan Freeman si Ralph Macchio). A castigat sau a fost nominalizat la premii importante: GrammyTonyEmmyAcademy AwardsGolden GlobesImage Award.

In anii 1990 intra in politica in Nevada. In ianuarie 2007 anunta suportul sau total catre congresmenul Ron Paul pentru prezidentiale devenind si advisory board of Jews for Ron Paul 2008.

In 2005 produce documentarul “America: de la libertate la fascism“:

Documentarul „AMERICA: FROM FREEDOM TO FASCISM“ produs de Aaron Russo – subtitrare în limba română / DE CE TAXE?

In 2006, intr-un interviu dat lui Alex Jones, declara ca s-a imprietenit cu Nick Rockefeller care i s-a destainuit cu 11 luni de zile inaintea evenimentelor de la 11.09.2001 ca avea sa se intample ceva, o facatura, ca apoi vor fi cautati teroristi ce nu vor fi aflati vreodata, ca se va crea o psihoza cu ajutorul media si se va declansa razboiul anti-terorist, apoi de frica si pentru siguranta, populatia va accepta implanturi cu microcipuri.

Ca masele “sunt doar servitori, oameni oarecare”.

Scarbit de ticalosia lor, a decis sa treaca in tabara opusa.

Moare de leucemie. Iar asta ne aduce aminte de:

Video: ANTONIE IORGOVAN A VORBIT PREA MULT IMPOTRIVA MASONERIEI. Si atunci l-au ucis …

Desigur, cele expuse de el in interviu sunt cunoscute celor ce studiaza SISTEMUL, insa acest tip de confirmari sunt intotdeauna binevenite si bine ar fi ca si altii sa-i urmeze exemplul.

Referitor la 9/11, sa ne amintim de spusele evreului Henry Kissinger, la conferinta Bilderberg din Evian, Franta, 1991 (deci cu 10 ani inainte):

 

“Azi, America ar fi scandalizata daca trupele ONU ar intra în Los Angeles pentru a restabili ordinea [referindu-se la protestele din 1991]. Mâine – ea ne va multumi! Asta este cu atât mai evident daca li s-ar spune ca exista o amenintare externa [o invazie extraterestra, sau de ordin terorist], fie ea reala sau doar declarata, care ar ameninta existenta Americii. În acest fel toate popoarele lumii ne vor ruga sa îi scapam de aceasta nenorocire. Toate lumea se teme de necunoscut. Când le vom pune pe tapet acest scenariu, drepturile omului vor fi cedate de bunavoie în favoarea garantarii bunastarii si a sigurantei de catre Guvernul Mondial. “ 

 

Intr-un raport al Project for the New American Century din septembrie 2000, intitulat “Rebuilding America’s Defenses: Strategy, Forces and Resources For a New Century”, la pagina 51 se putea gasi:

 

„… procesul de transformari, chiar daca aduce schimbari revolutionare, va fi unul lung, in absenta unor evenimente catastrofice si catalizatoare, precum un  nou Pearl Harbor.

 

Iar membrii fondatori sunt numai unu si unu: Elliot AbramsDick CheneyRichard Perle,Donald RumsfeldRobert ZoellickVin WeberPaul Wolfowitz.

Sa vedem in cele ce urmeaza ce au realizat dupa tragicele evenimente din 11.09.2001:

War on Terrorism

USA PATRIOT Act

In traducere, este cam ce declara Henry Kissinger, in citatul de la inceputul articolului. Au avut MOTIVUL pentru legi care le permite sa-si faca de cap. Acest “anti terorism“ a inceput sa le rezolve multe probleme: invazia altor state si transformarea tarilor “civilizate“ in state politienesti.

Cine sunt personajele, legatura lor cu PAPUSARII ce de peste 200 de ani lucreaza pentru instaurarea unui GUVERN MONDIAL, alte detalii importante precum si multe documentare referitoare la acest subiect, puteti gasi la:

APROAPE TOTUL DESPRE 9/11: A fost inside job pentru cipuirea omenirii? / Ciudateniile dinaintea, din timpul si de dupa atac / Simboluri si ceremonii illuminati / Detalii despre proprietarul Gemenilor / De ce ATAT DE MULTI EVREI in aceasta afacere?

Totul avand legatura directa inclusiv cu deja celebrele implanturi cu microcipuri si evident si cu pasii premergatori acestei actiuni, de tipul: noilor acte de identitate, supraveghere, stocari de date, disparitia banilor cash, e-Guvernare, internetul obiectelor si tot ce mai tine de viitoarea societate de tip Big Brother. Insa acesti sinistrii Rockefeller impreuna cu familiile rude sau prietene cu ei nu au gandit crearea acestui tip de GUVERN MONDIAL de abia in acesti ultimi ani. Cititi va rog si articolul:

Sfântul PAISIE AGHIORITUL explică de ce EVREII folosesc 666 pentru SEMNUL FIAREI, nu-l înlocuiesc cu un alt număr, o fac pe față, ba îl mai și promovează

Incepand cu minutul 8 se abordeaza un subiect extrem de important, dar din pacate foarte rar dezbatut, realitatea STANGII:

 

Atunci l-am intrebat, de ce toate acestea? Ai tot banii din lume, tot ce ai nevoie, toata puterea … Care-i scopul? […] (raspunsul a fost): sa controleze intreaga societate, bancheri, oameni din conducere, guverne, intreaga lume. Si l-am intrebat daca toti cei cu care face afaceri stiu lucrurile acestea? “Nu, nu, nu …” (i-a raspuns). Majoritatea cred ca fac lucruri bune, o buna parte din ei cred ca este bine sa fii socialist. “Trebuie sa convingem oamenii ca socialismul este acelasi cu capitalismul.” Si astfel America devine o tara socialista …

 

Consider ca pasajul de mai sus, din acest interviu dat cu mult inainte de “epoca Obama”, este o confirmare a veridicitatii tuturor spuselor lui Aaron. Asta este necazul … NOUA ORDINE MONDIALA a viitorului GUVERN MONDIAL este de STANGA. Asa a fost gandita de la inceput, asa vor sa arate la final. Pentru mase s-a agitat mereu conceptul de egalitate insa aceasta mare de egali trebuie sa fie si condusa, iar acest lucru il vor face ELITELE.

La 1 mai 1776, sub conducerea evreului Mayer Amschel Rothschild (in traducere SCUTUL ROSU – inainte chemandu-l Mayer Amschel Bauer, dar si-a schimbat simbolic numele) si cu sprijinul altor familii de evrei germani bogati (Wessely, Moses, Mendelsson) si a unor bancheri (Itzig, Friedlander), Adam Weishaupt fondeaza in secret societatea „Vechii cautatori de lumina din Bavaria”, care va deveni mai cunoscuta sub denumirea „Ordinul Illuminati”. Weishaupt a sustinut ca numele provenea din vechi scrieri si insemna „cei care detin lumina”.

Din acest punct de vedere Adam Weishaupt si Mayer Amschel Rothschild au fost cei mai influenti oameni din ultimii peste 200 de ani. Doctrina lor, Novus Ordo Seclorum a schimbat si schimba lumea, de la Revolutia Franceza incoace:

1) Abolirea monarhiei

2) Abolirea proprietatii private

3) Abolirea mostenitorilor

4) Abolirea patriotismului

5) Abolirea familiei (cu consecinta: instruirea in comun a copiilor);

6) Abolirea tuturor crestinismului

Aceasta doctrina este baza celei de STANGA. De aceea si simbolurile … Rosu caracteristic stangismului, 1 mai celebrata de intreaga stanga, etc.

In acest sens, Winston Churchill recunostea in Illustrated Sunday Herald la 8 februarie 1920:

 

Din zilele lui Weishaupt, Karl Marx, Trotki, Bela Kuhn, Rosa Luxemburg si Ema Goldman, conspiratia acestei lumi a luat amploare. Aceasta conspiratie a jucat un rol recunoscut în Revolutia Franceza. A fost izvorul fiecarei miscari subversive în secolul 19. Si acum, în sfârsit, aceasta banda de personalitati extraordinare din lumea interlopa a marilor orase din Europa si America i-a tras de par pe rusi si au devenit conducatorii acelui enorm imperiu. “

 

Jewish Chronicle, Londra, mentiona la 4 aprilie 1919:

 

Conceptiile bolsevice sunt in majoritatea punctelor in armonie cu ideea de iudaism

 

La acea data 477 din cei 545 de oficialitati bolsevice erau evrei .

Iar evreul Walther Rathenau scria la 24 decembrie 1921 in Wiener Freie Presse:

 

Trei sute de oameni foarte apropiati intre ei ghideaza mereu destinele economice ale continentelor si tot ei decid cine le sunt succesorii „

  

Cititi va rog si:

REVOLUTIA BOLSEVICA si SEXUL / Nationalizarea femeilor, orgii publice educative, educatie sexuala cu practica in tabere scolare, abolirea familiei, copiii rezultati apartin statului, parade homosexuale nud, avort fortat / A fost o reusita implementare a DOCTRINEI NOII ORDINI MONDIALE in cea mai mare tara ortodoxa si curand ASA VA FI pe intreg PAMANTUL …

Toate lucrurile se leaga prieteni, nu pot insa cuprinde totul aici, o voi face intr-un articol separat. Iata insa cateva repere:

Jacob Henry Schiff (1847 – 1920), evreu, nascut in Germania, bancher in SUA. Deosebit de influent la vremea lui, acesta a finantat Japonia in eforturile ei militare din timpul razboiului ruso-japonez. A finantat Revolutia Bolsevica din Rusia din 1917.

In 1905 a fost medaliat de japonezi cu Order of the Sacred Treasure iar in 1907 cu Order of the Rising Sun. A fost primul strain onorat de Emperor Meiji in palatul imperial.

In 1906, cand s-a format American Jewish Committee, a fost unul din primii lideri.

In 1907 Jacob Schiff declara intr-un discurs la New York ca fara o banca centrala care sa aiba un control adecvat, tara va aluneca inspre cele mai severe crize din istorie. A devenit si capul Kuhn, Loeb & Co. Iar numele acestei banci este strans legat de Felix Warburg si Paul Warburg, cel ce impreuna cu J.P. Morgan si John D. Rockefeller, Jr. au pus bazele Federal Reserve. De asemenea a fost director la New York City National Bank,  Equitable Life Assurance Society si Union Pacific Railroad .

In afara de Japonia, a finantat si Puterile Centrale.

Ginerele lui Solomon Loeb.

La minutul 56 al documentarului AMERICA: FROM FREEDOM TO FASCISM sunt subliniate asemanari intre conceptia Federal Reserve si a taxelor cu … “Manifestul comunist “ din care reiau primele puncte:

1.Exproprierea proprietăţii funciare şi întrebuinţarea rentei funciare pentru acoperirea cheltuielilor de stat.
2. Impozit cu puternic caracter progresiv.
3. Desfiinţarea dreptului de moştenire.
4. Confiscarea proprietăţii tuturor emigranţilor şi rebelilor.
5. Centralizarea creditului în mîinile statului cu ajutorul unei bănci naţionale cu capital de stat şi cu monopol exclusiv.
6. Centralizarea tuturor mijloacelor de transport în mîinile statului.
Etc.

Sa observam si asemanarile manifestului cu doctrina NOII ORDINI MONDIALE a illuminati …

Sa ne amintim si de Vladimir Bukovsky, cel ce avertiza:

Vladimir Bukovsky (video): UNIUNEA EUROPEANA este NOUA UNIUNE SOVIETICA

Se mai aminteste in documentar si de miscarea feminista pe care Rockefeller au creat-o si despre mass-media, pe care tot ei o detin prin fundatiile ce le poarta chiar numele. Motivatile crearii feminismului sunt sinistre dar reale: sa poata impotiza femeile si sa permita SISTEMULUI sa educe copii (adica punctul 5 al doctrinei iluminatilor). Desigur, nu singura aceasta familie coordoneaza totul, ci impreuna cu familiile rude si prietene. Asta apropo si de familia Rothschild, despre care am amintit mai sus.

Si un ultim citat. Bertrand Russell, 1953:

   

“Cred ca subiectul cel mai important (politic) este psihologia maselor… Vom arata ca familia împiedica dezvoltarea individului… Desi acestea vor fi studiate în sistemul de educatie, ele vor fi aservite obiectivelor clasei guvernante… Populatia nu va cunoaste felul în care i se inoculeaza convingerile. Când tehnica se va fi perfectat, fiecare guvern care a educat generatii de oameni în acest fel va putea sa controleze întreaga populatie în mod eficient si sigur, fara a fi nevoie de armate sau politie… Propaganda educationala, cu ajutorul guvernului, va putea sa obtina rezultate într-o singura generatie.
Exista însa doua puternice forte care se opun unei astfel de politici: una este religia, iar cealalta este patriotismul… O societate stiintifica nu poate fi stabila decât sub conducerea unui guvern mondial.“

 

Asta e gandirea ELITELOR … De peste 100 de ani s-a declansat o sinistra revolutie impotriva pruncilor nenascuti dusa de aceeasi care promovaza revolutia sexuala, homosexualitatea, eugenia, anti crestinismul, teoreticieni ai STANGII finantati de ELITELE ce coordoneaza sistemul financiar bancar si politicul, declansatorii tuturor crizelor majore din istoria moderna a omenirii (economice, revolutii, razboaie), etape ale edificarii GUVERNULUI MONDIAL cu a sa doctrina a NOII ORDINI MONDIALE, viitoarea societate formata din doua clase: ei si plebea sclava lor:

In final, va propun sa cititi un istoric al activitatilor celebrei familii, al carui singur scop faptic si declarat a fost, este si va fi construirea unui GUVERN MONDIAL unic, a unei societati umane planetare ghidata de doctrina illuminati formulata acum peste 200 de ani, un imperiu global pregatit pentru a fi inchinat antihristului ce va sa vina. Evident, nu sunt singurii si nici nu puteau realiza de capul lor totul. In cuprinsul blogului saccsiv am facut referire si la ceilalti lucratori ai maleficului si am demonstrat stransa legatura dintre toti acestia.

Actiunile lor nu s-au limitat la o uriasa acumulare de capital din industria petroliera si banci. Nu exista domeniu de activitate fundamental de natura sa strice valorile reale ale umanitatii in care sa nu fie implicati (homosexualitate, eugenie, avorturi, etc.) si nu au ratat, incepand din secolul 19, nici una din etapele edificarii NOII ORDINI MONDIALE la care sa nu-si aduca contributia in mod major si uneori determinant (Liga Natiunilor, finantarea industriei naziste, ONU, Banca Mondiala, FMI, UE, ecumenism). Au fondat si/sau finantat organisme financiare si politice interne si internationale aflate in varful piramidei decizionale ce sforaresc conducatorii natiunilor si sistemul economic mondial (Federal Reserve, Council on Foreign Relations, Asia Society, Bilderberg, Population Council, Comisia Trilaterala, North American Free Trade Agreement – NAFTA, Group of Thirty). Au fondat universitati si au finantat centre de invatamant, adevarate fabrici de pregatit marionete ascultatoare fidele sistemului:

Familia ROCKEFELLER , NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL (partea 1)

Familia ROCKEFELLER , NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL (partea 2)

CONSILIUL MONDIAL AL BISERICILOR s-a clădit pe banii ROCKEFELLER, iar țelul său final este LUCIFERIANISMUL / Ecumenismul este doar un vehicul / BOR e în rahat până în gât, dar zicem că mirosim a levănțică

Locuri sinistre – ROCKEFELLER CENTER. O celebră locație din New York construită special pentru promovarea LUCIFERIANISMULUI

Cititi va rog si:

Mugur Vasiliu: „FABRICA DE FACUT OAMENI MARI” – un util material pentru a intelege CUM ILLUMINATI ACTIONEAZA IN ROMANIA si care e legatura dintre generatia noua de politicieni si strabunii lor evrei bolsevici

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. ATENTATELE DE LA 11 SEPTEMBRIE ȘI SARS COV-2 – COVID 19, PANDEMIA LUPILOR. NUMITORUL COMUN: TERORISM LA NIVEL MONDIAL, LANSAT DE LUPII ÎMBRĂCAȚI ÎN BLANĂ DE OAIE! EFECTUL? INDUCEREA UNEI PANDEMII REALE-ALTA DECÂT CEA BRANDUITĂ: PANICA VECINĂ CU NEBUNIA! PE ACELAȘI CALAPOD PRIN CARE LUPII MÂNĂ OILE FĂRĂ A LE ATINGE, SPRE PRĂPASTIE, PENTRU CA ODATĂ AJUNSE ACOLO, UNA SINGURĂ CĂZÂND, SPIRITUL DE TURMĂ SĂ LE AZVÂRLE PE TOATE. LA URMĂ, LUPII SE VOR ÎNFRUPTA LINIȘTIȚI FĂRĂ NICI UN OPONENT, DIN OILE FRĂGEZITE CU OASELE SFĂRÂMATE MĂRUNT PRI CĂDERE! SĂRMANĂ TURMĂ CE ȘI-A PĂRĂSIT PĂSTORUL, CREZÂND CĂ LUPII SUNT CÂNII – PAZNICII CEI CREDINCIOȘI PĂSTORULUI! VAI DE CÂNII CARE ÎN ACELAȘI TIMP AU DAT TURMA LUPILOR! VOR SFÂRȘI SFÂȘIAȚI DE ACEȘTIA, NEAPUCÂND MAI MULT DE O CIOZVÂRTĂ DIN OILE UCISE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button