X

PREGĂTIȚI-VĂ DE MUCENICIE: Președintele Klaus Iohannis a promulgat LEGEA ANTISEMITISMULUI

de null
Foto: https://www.activenews.ro/stiri/Iohannis-si-Ponta-la-Templul-evreiesc.-Seful-statului-a-purtat-scufia-traditionala-mozaica-Romania-va-este-recunoscatoare-113368

Klaus Iohannis a semnat luni, 2 iulie a.c., decretul pentru promulgarea Legii privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea antisemitismului, ne informeaza:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

http://www.presidency.ro/ro/media/comunicate-de-presa/decret-semnat-de-presedintele-romaniei-domnul-klaus-iohannis1530525246

Conform Adevarul, ActiveWatch i-a solicitat preşedintelui Klaus Iohannis să nu promulge această lege întrucât „dublează legislaţia deja în vigoare, nu are şanse reale să fie aplicată şi nu asigură proporţionalitatea limitării libertăţii de expresie în raport cu gravitatea discursului“
Iar Tribuna ofera detalii:

[…]

Organizaţia ActiveWatch însă îi solicitase preşedintelui să nu promulge legea, deoarece aceasta “dublează legislația deja în vigoare, nu are șanse reale să fie aplicată și nu asigură proporționalitatea limitării libertății de expresie în raport cu gravitatea discursului”.

,,…Considerăm că lipsa de rezultate nu este cauzată de forma legislației de acum care sancționează discursul de ură, antisemitismul, xenofobia, rasismul sau intoleranța, ci de lipsa acută de fermitate în ceea ce privește aplicarea acesteia. Rapoartele ActiveWatch care acoperă activitatea parchetelor referitoare la cazurile de discurs instigator la ură consemnează că, între anii 2014 și 2017, numai 7 cauze din câteva sute au ajuns să fie trimise în judecată (conform datelor furnizate de Ministerul Public). De asemenea, rapoartele ActiveWatch arată că CNA aplică, de regulă, sub 10 amenzi pe an pentru cazuri de discurs instigator la ură. Singura instituție publică care are o activitate consistentă în sancționarea manifestărilor de intoleranță, xenofobie, rasism sau antisemitism este Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării”, spune ActiveWatch, într-un comunicat.
ActiveWatch mai e de părere că „Noile prevederi legislative, care dublează, în mare măsură, legislația deja existentă ar urma să fie aplicate tot de procurori, adică de autoritatea care nu reușește să aplice nici legea existentă”. “Mai mult, prin faptul că proiectul de lege nu prevede decât pedepse cu închisoarea, nu este asigurată respectarea proporționalității limitării libertății de exprimare în raport cu situația în care această limitare este necesară. Conform prevederilor acestui proiect de lege, un puști teribilist de 18 ani care, în lipsa expunerii și implicării consistente în acțiuni de prevenție și conștientizare care ar trebui să fie derulate de autoritățile române, postează pe Facebook o fotografie cu o svastică va rămâne cu un dosar penal, o pedeapsă cu efecte prea apropiate de cele care ar decurge din aplicarea legii într-un caz mult mai grav, cum ar fi acela al unui politician care, tot pe Facebook, spune că îi este dor de Adolf Hitler”, mai spune acelaşi comunicat.

Stirea despre promulgare este prezentata de intreaga mass-media, insa inca n-am vazut macar un site al acesteia care sa sublinieze caracterul anticrestin al legii: Scrisoare deschisă către Sinodul, stareții, preoții și credincioșii BOR cu privire la Legea de combatere a antisemitismului

Sau altele: PUȘCĂRIE GREA pentru “TEORII ALE CONSPIRAȚIEI” (gen illuminati sau controlarea de către evrei a mass-media și a băncilor), Prohodul Domnului necenzurat, etc.

Ce urmeaza?

NOTĂ OrtodoxINFO

Notă teolog Mihai-Silviu Chirilă

Klaus Johannis s-a comportat ca un președinte străin de neamul care l-a votat și tocmai a plasat prin aceasta lege o etnie care operează cu sentimentul impunității peste poporului roman cu care conviețuiește.
Mai mult, dintre toate zilele în care putea sa promulge aceasta lege a ales sa o promulge în ziua în care Ortodoxia sărbătorește pe Ștefan cel Mare și Sfânt, luptătorul prin excelenta pentru independenta romanilor.
Cu sau fără aceasta lege neconstituțională, noi, creștinii ortodocși, nu vom înceta niciodată sa spunem care este adevarul atat despre Patimile lui Hristos, cât și despre lupta forțelor oculte contra Adevărului Bisericii lui Hristos.
Aștept cu mare interes sa vad cum va trata Patriarhia momentul în care li se va cere sa cenzureze cărțile de cult.

As vrea sa vad cum explica inițiatorii legii antisemitismului pedepsirea cu ani grei de închisoare a celor care afirma ca evreii conduc lumea si ca au influenta in diferite domenii de activitate, in condițiile in care un președinte de stat a promulgat o lege care ii pedepsește pe cetățenii întregii tari pe care o conduce de dragul unei minorități de 6000 de oameni? Putea oare aceasta lege fi trecuta prin Parlamentu României ca prin brânză și promulgata de președintele globetrotter al tarii dacă nu ar fi existat o presiune uriașă asupra lor din partea lobbyului evreiesc international? Dacă da, să ne explice cum.
Având în vedere ca Senatul a devenit o camera decorativa a Parlamentului, în care legi extrem de importante trec prin aprobare tacita, adică după ce zac 60 de zile în sertarele camerei respective, cred ca a venit momentul sa ne amintim de acel referendum care cere reducerea Parlamentului la 300 si cu ocazia asta sa desființăm camera superioară, care nu folosește la nimic. Iar pe cei 300 sa ii plătim numai pentru activitate în sprijinul poporului roman, pentru activitatea antiromânească să îi plătească cei ce ii instiga.

Am văzut că unii doresc o inițiativă legislativa pentru activități antiromânești. Poate fi o idee buna, dar cu o singura condiție: legea sa se voteze in Seimul polonez, in Parlamentul PSD-Johannis din Romania ea este un simplu exercițiu democratic, dar nu va fi niciodată un act legislativ real.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

16 comentarii

 1. O vorbă de pe timpul lui Ceaușescu : ,,În România nicio minune nu rezistă trei zile” …în bulibășeala românească se topește totul.

 2. Klaus Johannis s-a comportat ca un presedinte strain de neamul care l-a votat si tocmai a plasat prin aceasta lege o etnie care opereaza cu sentimentul impunitatii peste poporului roman cu care convietuieste.
  Mai mult, dintre toate zilele in care putea sa promulge aceasta lege a ales sa o promulge in ziua in care Ortodoxia sarbatoreste pe Stefan cel Mare si Sfant, luptatorul prin excelenta pentru independenta romanilor.
  Cu sau fara aceasta lege neconstitutionala, noi, crestinii ortodocsi, nu vom inceta niciodata sa spunem care este adevarul atat despre Patimile lui Hristos, cat si despre lupta fortelor oculte contra Adevarului Bisericii lui Hristos.
  Astept cu mare interes sa vad cum va trata Patriarhia momentul in care li se va cere sa cenzureze cartile de cult.

 3. As vrea sa vad cum explica initiatorii legii antisemitismului pedepsirea cu ani grei de inchisoare a celor care afirma ca evreii conduc lumea si ca au influenta in diferite domenii de activitate, in conditiile in care un presedinte de stat a promulgat o lege care ii pedepseste pe cetatenii intregii tari pe care o conduce de dragul unei minoritati de 6000 de oameni? Putea oare aceasta lege fi trecuta prin Parlamentu Romaniei ca prin branza si promulgata de presedintele globetrotter al tarii daca nu ar fi existat o presiune uriasa asupra lor din partea lobbyului evreiesc international? Daca da, sa ne explice cum.
  Avand in vedere ca Senatul a devenit o camera decorativa a Parlamentului, in care legi extrem de importante trec prin aprobare tacita, adica dupa ce zac 60 de zile in sertarele camerei respective, cred ca a venit momentul sa ne amintim de acel referendum care cere reducerea Parlamentului la 300 si cu ocazia asta sa desfiintam camera superioara, care nu foloseste la nimic. Iar pe cei 300 sa ii platim numai pentru activitate in sprijinul poporului roman, pentru activitatea antiromaneasca sa ii plateasca cei ce ii instiga.

  Am vazut ca unii doresc o initiativa legislativa pentru activitati antiromanesti. Poate fi o idee buna, dar cu o singura conditie: legea sa se voteze in Seimul polonez, in Parlamentul PSD-Johannis din Romania ea este un simplu exercitiu democratic, dar nu va fi niciodata un act legislativ real.

  1. Daca ai sti Silviule draga, de cata vreme comentez eu astfel -in pustiu- ca nicio autoritate a Statului romanesc nu a luat vreo atitudine contra celor care ne dezdoaie !!! Cel mai antisemit e insusi Ellie Wiesel care il face mincinos pe Rabinul Sef al Israelului care multumea poporului roman, pentru felul deosebit, EXEMPLAR, in care s-a comportat cu EVREII pe timpul Hitleristilor !!!

 4. „Elemente străine, îmbătrânite şi sterpe, s-au amestecat în poporul nostru şi joacă comedia patriotismului şi a naţionalismului. Neavând tradiţii, patrie hotărâtă ori naţionalitate hotărâtă, au pus, totuşi, mâna pe statul român. Conştiinţa că ele sunt deosebite de neamul românesc nu le-a dispărut încă – ele se privesc ca o oaste biruitoare într-o ţară vrăjmaşe.” (Mihai Eminescu, ziarul „Timpul” – 22 martie 1881)
  Ne confruntam astazi ,cu fatalitatea de avea un presedinte,antiromân şi arogant, care a batjocorit Constituţia României, deşi a jurat s-o apere şi s-o respecte.
  Ce mai putem spune despre acest presedinte care si-a pierdut de mult credibilitatea,care face sluj în fața evreilor, fiind decorat de aceștia pentru merite deosebite, adică recunoașterea unui așa-zis holocaust în România, prin care a transformat poporul român în neam de ucigași, bun de plata unor zeci de miliarde de euro ca despăgubiri către statul Israel.
  Un presedinte nedemn de functia cu care a fost investit ,care calca in picioare cetatenii romani,aspiratiile si drepturile lor,un presedinte dictatorial,ca multi altii dinaintea lui,care a reinstaurat cenzura,a strivit libertatea si democratia,cu o singura semnatura.
  Legea inutila a trecut rapid in regim de urgenta,si a fost semnata la fel.
  Stapanii din umbra pot fi multumiti.
  Antisemitii inexistenti(dar ce conteaza),vor fi aspru pedepsiti conform legii.
  Dura lex,sed lex!

 5. Patriarhia este vândută de mult,atât timp cât participa cu evreii și catolicii la un loc, slujbe sau ce fac ei acolo este deja trădarea lui Hristos.
  Nu ia nici o inițiativă fața de nimeni, dacă mâne ni se interzice să mai facem sfanta cruce el tot nu va zice nimic.
  Este vândut evreilor încă de la înscăunarea să.
  Marele alb!!!

 6. Vreau să spun ceva nu numai legat de acest subiect, dar şi de vânzarea resurselor şi a terenurilor. Lucrurile nu mai pot continua astfel. Nu mai putem tolera trădarea celor care conduc această ţară (spre dezastru). Deja am ajuns la momentul “care pe care”. De fapt, ei nu sunt decât nişte marionete şi fac pe ei de frică, dar nu cred că asta îi scuteşte de responsabilitate.
  Primul gând trebuie să ne fie la Dumnezeu şi la a nu încălca nici una din poruncile Lui. În al doilea rând cred că ar trebui să ne delimităm cât mai mult de sistemul economico-financiar din România, şi mai ales pe partea care nu e deţinută de firme autohtone, cu alte cuvinte, să încercăm să ne asigurăm pe cont propriu mijloacele de subzistenţă şi să facem tot ce ne stă în putinţă pentru a nu încuraja importurile şi pentru a limita ieşirea banilor în afara ţării.
  A treia idee e o întrebare: poate fi declanşată o grevă fiscală? Este legal acest lucru? Putem să stabilim, cât mai mulţi, să ne plătim impozitele pe 31 martie şi nu mai devreme?

 7. Ce așteptări sa avem de la patriarhie? Pai intrați pe publicațiile ilumina și basilica și vedeți care este preocuparea lor

 8. Bătaie de joc la adresa neamului românesc.toti sfinții se uita la noi!! Iertatimicuvintul curve apocaliptice care sau vîndut pe un gram de linte .asa a spus părintele visarion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE