X

Premierul Spaniei, ÎNTÂLNIRE în SECRET cu George Soros

de null

Premierul spaniol, Pedro Sánchez, s-a întâlnit în secret la Palatul Moncloa cu magnatul și filantropul american George Soros, informează OK Diario.

Potrivit sursei, Sanchez și Soros au început întâlnirea la ora 19, aseară şi a durat aproximativ o oră și jumătate. Întâlnirea nu era pe agenda publică a premierului și nu a anunţat presa.

La întâlnire au participat şi alte două persoane neidentificate, care, spune OK Diario, ar putea fi consilierii lui Soros. Mass-media reamintește cum magnatul de origine maghiară a acumulat active în companii spaniole de diferite mărimi și sectoare, cum ar fi FCC (construcții) sau Endesa (energie), precum și interese în mai multe media spaniole și europene.

Digitalul Voz Pópuli susține că omul de afaceri s-a întâlnit, de asemenea, cu ministrul de externe, Jose Borrell, și mai târziu cu politicienii socialiști Narcís Serra și Javier Solana, fostul secretar general al NATO.

„Nu putem confirma prezența premierului decât dacă este vorba de o agendă oficială”, au declarat pentru Voz Pópuli surse de la Palatul Moncloa, adăugând că obiectivul lui Soros a fost acela de a afla în primul rând despre politicile pe care noul guvern socialist intenționează să le aplice.

Organizația conservatoare de dreapta VOX, care nu are o reprezentare parlamentară, a fost una dintre părțile care a comentat întâlnirea cu Soros, pe care-l numește „un șaman globalist și anti-occidental”.

„Soros este unul dintre cele mai sinistre personaje ale zilelor noastre, promovează traficul de persoane cu ONG-urile sale și a fost un colaborator al loviturii de stat separatiste”, a scris președintele formațiunii, Santiago Abascal, pe contul lui Twitter, adăugând că „Sánchez devine prieten cu toți dușmanii Spaniei și ai Europei”.

De menţionat că „Societatea Deschisă” a lui Soros, care își are sediul la Barcelona, ​este dedicată „aparent” finanțării programelor educaționale și a inițiativelor culturale de natură liberală care sunt supuse criticilor în SUA și Europa, deoarece unii consideră că acestea sunt intervenționiste, notează okdiario.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Externe
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.