X

Video: Printul William in prima vizita oficiala a unui membru al familiei regale britanice in Israel. Va vizita Muntele Templului

loading...
Categorii
Externe
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Un comentariu

  1. Mai marii lumii se întâlnesc la locul de unde va fi condusă lumea. Merg să se instruiască. Curând va fi o singură conducere peste tot pământul, o conducere formată din toți acești mai mari ai țărilor de azi având în frunte un conducător unic, unul care de abia acum, în zilele noastre o să-și arate caracterul. Sfinții Părinți spun că atunci când va fi un conducător unic peste toată lumea, acela nu va fi Hristos. Doamne ajută !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.