X

Mărturie pilduitoare a unor tineri ortodocși despre pelerinajul misionar prin țară pentru a-i informa pe ortodocși despre sinodul tâlhăresc din Creta și dictatura biometrică

de null

Image result for apostolat

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Încă de la început în Biserica lui Dumnezeu au răsărit neghinele eretice, care au vătămat și vatămă în multe feluri mântuirea neamului omenesc și ca niște semințe rele și mădulare putrede sunt retezate pe bună dreptate de fiii Bisericii Ortodoxe a lui Hristos.  Din cauza dezinformării feroce răspândită de mijloacele mass-media, lumea e captivă într-un ocean de minciună pus la cale de slugile lui antihrist pentru supremația mondială, încât omul de rând nu mai este în stare să discearnă adevărul de minciună.

După cum știți, în luna iunie 2016 a avut loc pseudosinodul din Creta unde s-a oficializat și consolidat panerezia ecumenismului sincretic intercreștin și interreligios ca fiind linia oficială a Bisericii Ortodoxe.

Date fiind urmările acestui pseudosinod în țara noastră (căsătoriile mixte – între ortodocși și eterodocși, acceptarea ereziilor ca fiind biserici etc.), am hotărât împreună cu încă patru frați (cu binecuvântarea părintelui duhovnic) să mergem într-un mic apostolat de aproape 2 săptămâni la cele mai importante mănăstiri, biserici și schituri din România pentru ca să vedem care este poziția stareților, monahilor, monahiilor și a preoțiilor față de acest sinod tâlhăresc. Printre mănăstirile vizitate o să le enumăr pe cele mai importante: Sihăstria, Neamț, Paltin, Petru-Vodă, Secu, Agapia, Voroneț, Dragomirna, Pătrunsa și altele.

Unele mănăstiri au viețuitori care au cunoștință de ce s-a întâmplat în Creta zicându-ne că vor lua atitudine atunci când li se va impune să țină Sfintele Slujbe scurtate sau modificate. Au fost printre ei și părinți cărora le era teamă să întrerupă pomenirea, alții ne încurajau să ne continuăm drumul mărturisirii primind broșurile și cărțile noastre.

La mănăstirea Zamfira am găsit spre exemplu, o soră mai în vârstă care s-a îngrădit de erezie, iar din acest motiv a fost bătută de preotul duhovnic, deoarece nu participa la slujbele pomenitorului. Un frate de-al nostru a văzut vânătăile de pe mâinile dânsei astfel că ne-am dat seama cât de prigonită este această mireasă a lui Hristos. După această întâmplare a urmat una mult mai tragică: a fost lovită din nou de către preotul mănăstirii, i-a fost spartă ușa chiliei și în cele din urmă a fost scoasă cu forța de acolo. Preotul a chemat ambulanța, spunându-le medicilor că nu se mai înțelege cu dânsa. Sora a fost dusă și internată la spitalul de psihiatrie. Pe fișa dânsei a fost trecut următorul diagnostic: agitație, tulburări de comportament și depresie. În cele din urmă, a fost scoasă de acolo de o rudă apropiată. Iată de ce tratament au parte cei ce s-au îngrădit și se îngrădesc de pseudosinodul din Creta.

La altă mănăstire, după ce am distribuit în jur de 15-20 de broșuri la oameni, un fiu duhovnicesc al starețului s-a dus de îndată cu o broșură la acesta ca să-l anunțe. Imediat am fost înconjurați de către egumen și enoriașii săi care ne-a rugat să nu mai împărțim broșuri în incinta mănăstirii, la care unul din noi i-a răspuns: „Mărturisiți adevărul oamenilor în legătură cu pseudosinodul din Creta”. Însă starețul acelei mănăstiri s-a eschivat, nerăspunzând la întrebare, însă după ce a fost întrebat de încă două ori a afirmat că ce s-a întâmplat la Creta a fost o chestiune politică. Unul din noi i-a răspuns acestuia că nu trebuie introdusă Biserica în politică. La care starețul ne-a răspuns:,,Prefer să fiu păcălit de Biserică decât să fiu în afara ei”. Atunci am scos cartea Biserica și noile erezii în care sunt compilate mai multe texte culese din scrierile Părintelui Justin Pârvu unde scrie astfel despre pseudosinodul din Creta, la pag. 5: ,,O să facă ei, dar va fi ce s-a întâmplat cu Sinodul de la Ferrara-Florența…”. Voiam să-i arătăm egumenului că s-a umblat și la dogmele Bisericii la acest tâlhăresc sinod. Dânsul n-a fost curios să vadă ce scrie în carte dar o bătrânică simplă ne-a rugat să-i dăruim dânsei cartea. Vedeți cine e dornic să cunoască adevărul?

Când i-am zis unui părinte că urmează să fie modificat Tatăl nostru și că deja unii părinți au anunțat oficial acest lucru în predicile lor, acel preot ne-a mărturisit că nu-i grav pentru că și așa e tradusă greșit Rugăciunea Domnească. Deci, fraților, o să vedeți că atunci când li se va impune preoților să țină Sfintele Slujbe modificate marea majoritate vor accepta hotărârile Patriarhiei.

O replică pe care am primit-o de la doi preoți a fost următoarea: Noi facem parte din Biserică spre deosebire de voi, deoarece Sfânta Lumină apare la Ierusalim la cererea/rugăciunea patriarhului Ierusalimului, care este de asemenea pomenitor”. Însă dacă aceștia ar fi citit cartea Îngrădirea nu este schismăLămuriri datorate, scrisă de Protopresbiterul Theodoros Zisis, care nu este caterisit, aceștia și-ar fi dat seama probabil că cei care au întrerupt pomenirea s-au îngrădit de erezie, nu de Biserică. Cu alte cuvinte Sfânta Lumină vine în fiecare an în Biserica Sfântului Mormânt nu pentru patriarhul Ierusalimului, ci pentru ortodocșii păstrători ai Adevărului care este Hristos, căci Biserica este acolo unde este Adevărul. De menționat mai e că Sfânta Lumină apare în fiecare an pentru ca Dumnezeu să le arate oamenilor care-i credința cea adevărată.

Cartea părintelui profesor Theodor Zisis și a teologului Mihai-Silviu Chirilă ne-au fost de mare ajutor în acest pelerinaj, căci mai mulți oameni au reușit să ajungă la cunoștința adevărului prin intemediul lor. De altfel am mai avut cu noi și o broșură care conține informații despre toate problemele actuale ale românilor legate de ecumenism, globalism, avorturi, chemtrails și despre Dumnezeu.

În legătură cu cărțile pe care le-am avut la dispoziție, o să le enumăr pe toate:

 1. Îngrădirea nu este schismă. Lămuriri datorate, scrisă de părintele Teodor Zisis,

 2. Dictatura numerică, ediția a 3-a, avându-i ca autori pe fratele Valerică Bușă, pe fratele Constantin Tudor, Emanuel Iscru și Marinela Tudor

 3. Promovarea ecumenismului la nivel panortodox de către pseudosinodul din Creta, scrisă de teologul Mihai-Silviu Chirilă

 4. Cartea vieții mele, scrisă de Emanuel Iscru.

Am fost de asemenea și pe străzi în mai multe orașe precum București, Ploiești, Buzău, Focșani, Bacău, Piatra Neamț, Iași, Suceava, Gura Humorului, Alba Iulia, Cluj-Napoca, Sibiu etc. unde am întâlnit persoane dornice să afle adevărul despre adevăratele probleme cu care se confruntă societatea în ziua de azi.

Am întâlnit în „drumeția” noastră și un părinte pribeag, dezamăgit de cele ce se întâmplă în prezent în Biserică, mărturisindu-ne unele nereguli care se petrec în mănăstirile din țară. Spre exemplu, monahi și monahii s-au plâns că Patriarhia a pus monopolul pe magazinele mănăstirilor, astfel că mănăstirile au devenit dependente de Patriarhie. Tot aceștia s-au plâns și de faptul că sunt puși să presteze muncă fizică de dimineața până seara, astfel că le rămâne foarte puțin timp pentru rugăciune și lectură duhovnicească. În mănăstiri, din păcate nu se mai pune accentul pe rugăciune, pocăință, îndumnezeire precum era odată, ci pe muncă. Acest lucru mi-a adus aminte de ce spunea vrednicul de pomenire Cuviosul Părinte Justin Pârvu: Moștenirea comunismului în mănăstirile noastre asta este: să mănânce bine și să muncească fizic”. În majoritatea mănăstirilor în care am intrat am găsit practic șantiere în lucru ca să-i țină ocupați pe toți cei din obștile mănăstirilor.

În pelerinajul nostru am observat că preoții n-au avut deloc argumente la următoarele întrebări:

1. Sfântul Paisie Aghioritul a întrerupt pomenirea patriarhului Athenagora pe un motiv mai puțin grav față de ce s-a întâmplat în Creta. Voi de ce nu întrerupeți pomenirea?

2. Dacă voi ați fi mărturisit adevărul oamenilor în predicile voastre, credeți că noi am mai fi stat în fața dumneavoastră acum?

3. Preotul rostește în timpul Sfintei Liturghii „…Pe Preasfințitul (Numele) care drept învață cuvântul adevărului” și îl pomenește pe episcpopul său, oare mai învață acel episcop cuvântul adevărului după ce a semnat documente eretice în Creta sau la Sinodul local de la București?

Cunoscând și mulți oameni deosebiți ne-am dat seama din propria experiență că nu pot fi numiți toți clericii și mirenii care sunt părtași la erezie ca fiind eretici. Însă am avut parte și de dezamăgiri, când am dat de preoți, călugări și monahii care își ascund lașitatea sau neștiința sub masca „sfintei” ascultări, fără a cerceta cu de-amănuntul scrierile Sfinților Părinți și luptele duse de Biserica Luptătoare de-a lungul secolelor pentru păstrarea Adevărului.

Vreau să vă povestesc trei întâmplări care pe mine personal (Emanuel Iscru) m-au marcat în drumul meu în această mărturisire. După cum cred că unii dintre voi știți cum m-a întors Dumnezeu din iadul în care eram la viață, tocmai în închisoare, fiind tânăr și cunoscând, să zic așa, viața subterană a tinerilor din ziua de azi, Bunul Dumnezeu m-a ajutat să pot avea îndrăzneală să vorbesc cu cât mai mulți tineri prin orașele prin care noi am trecut, atât în mall-uri, piețe, cât și prin centrul acestor orașe. Vreau să menționez că tinerii sunt total neinformați, și sunt flămânzi de hrană duhovnicească. Dumnezeu din ei stă și plânge și așteaptă ajutor din partea noastră, fac un apel la toți creștinii care înțeleg vremurile și au cuvânt prin mila Domnului să prindă îndrăzneală și să vorbească deschis oamenilor, tinerilor despre Dumnezeu, despre războiul nevăzut asupra noastră, să deschidă curiozitatea spre această mare comoară Ortodoxia care este atât de frumoasă și din care curge nesfârșita apă vie pe care cu toții trebuie să o bem.

Prima întâmplare a fost într-un oraș unde erau trei tinere așezate într-un parc cu care am intrat în discuție prin prisma broșurilor pe care noi le-am împărțit, în primă fază o fată fiind mai aranjată… Primul gând a fost să zic că poate va avea repulsie la ce voi vrea să vorbesc, dar mai apoi, prin mila Domnului, vorbindu-le despre Dumnezeu și aducând în vorbă și despre viața mea cum eram înainte și cum Bunul Dumnezeu m-a trecut prin suferința sfântă, unde m-a trezit, am rămas uimit cum acestei fete îi curgeau șiroaie de lacrimi pe față.

Auzind Cuvântul lui Dumnezeu, fraților, ce putere au cuvintele care dau viață, aceste suflete plâng și așteaptă scăpare, ele nu își găsesc răspunsul, căci păstori sunt din ce în ce mai puțini. În această societate plină de ispite noi trebuie să fim ca niște vânători de suflete, să nu vă descurajați, să nu vă fie rușine, să ne ostenim și să ne jertfim din timpul nostru ca să trezim suflete la viață cu ajutorul lui Dumnezeu. Ei sunt curați la suflet și poate mult Dumnezeu din ei, numai că cineva trebuie să le spună Adevarul pe înțelesul lor. Iată ce am observat: În primă fază, răul din ei dă să respingă, fețele lor dau să aibă reacții și reacții, dar vă spun că dacă ai răbdare, cu dragoste și cu blândețe, acel zid întunecat de la păcat din inima lor, la un moment dat se sparge și apoi acel om se schimbă la față și îl vezi cum primește Cuvântul și cum stă nemișcat și nu ar mai vrea să plece de lângă tine. Ce fericire simți atunci!

Dumnezeu nu ne va lăsa, nici pe ei nici pe noi dacă ne vom lupta unii pentru alții, să nu ne mai pierdem timpul cu contrazicerile fraților, să dăruim dragoste și să spunem Adevărul acum, cât încă mai putem, ce șansă mare avem acum să-l mărturisim pe Hristos când este atacat din toate părțile și, din păcate, nu o facem cum ar trebui și cât ar trebui.

A doua întâmplare: Eram la Bacău spre seară și la un moment dat văd cum un tânăr simplu și amărât vine către mine. Eu îl priveam suspicios, pentru că nu știam care era intenția lui. L-am zărit pe trotuar, așteptându-mă, de parcă ne știam de mulți ani. Acesta vine la mine și mă întreabă dacă sunt călugăr (având barba și părul mare), la care eu i-am zis că nu, că sunt un păcătos și că L-am cunoscut pe Dumnezeu în închisoare. La aceasta el îmi spune în simplitatea lui: Uite că nu m-a lăsat Dumnezeu!. Tânărul se rugase din toată inima și mi-a zis cum s-a rugat la Dumnezeu exact în ziua care ne-am întâlnit: „Doamne, dacă exiști și mă iubești, scoate-mi azi pe cineva în cale care trecut prin suferință!”. M-am așezat lângă el și ne-am povestit mai multe, acesta a fost la închisoare în străinătate timp de 3 luni și mi-a spus că atunci s-a simțit cel mai aproape de Dumnezeu și multe alte întâmplări prin care Dumnezeu l-a întărit în credință. La sfârșit, încercând să-i dau broșurile și niste sfaturi, mi-a dat și el niște sfaturi atât de importante și mă gândeam cum înțelegea un tânăr amărât aceste lucruri pe care mulți nici după ce le citesc nu le înțeleg.

A treia întâmplare: La Sibiu, fiindcă am ajuns pe seară, am zis să ies să cercetez orașul, ca să știu pentru a doua zi pe unde este centrul, deoarece voiam să intru în contact cu cât mai mulți oameni. Seară fiind, oamenii erau distrați, deoarece era un festival de muzică iar mâncarea și băutura erau din belșug. La întoarcere mă gândeam ce caut eu la ora aia pe acolo, deși nu simțeam să împart broșuri văzând oamenii distrându-se, dar și fiind destul de târziu. Apoi zăresc un om într-un cărucior, care avea undeva la 50 și ceva de ani și se vedea pe el că era un om cu care aveai ce să discuți, deși era amărât. L-am întrebat ce face, după care am schimbat câteva vorbe și îmi spune că a doua zi urma să meargă să se boteze la pocăiți. Am zis în mintea mea: „De aceea a trebuit să mă plimb eu la ora asta pe aici, Doamne!”.

Apoi încep și îi explic acelui om despre scumpa noastră Ortodoxie, despre suferință, despre diferențele între Ortodoxie și secte și înșelările celorlalte culte”, apoi i-am spus cum l-am cunoscut eu pe Dumnezeu, și pe urmă i-am sugerat să își accepte crucea, că prin suferință mult mai repede se va mântui, dar să nu-I întoarcă spatele lui Hristos. În clipa următoare îmi arăta în portmoneu pe Maica Domnului, dar, în același timp, se necăjea deoarece poza cu Maica Domnului se dezlipise de pe placuța de metal pe care o avea. S-a întâmplat că aveam eu una exact atunci și i-am dăruit-o. Mi-a zis că rudele lui s-au pocăit”, că i-au dat casa, apoi a rămas fără ea și a ajuns pe străzi. Era conștient că nu face bine și a spus că ,,Dumnezeu parcă mi te-a scos în cale!”. Se bucura și spunea că se veselea că are și el cu cine vorbi și cui să spună toate acestea.

A doua zi a rămas să ne vedem. Dumnezeu a făcut posibilă reîntâlnirea din ziua următoare, deoarece în drumul meu tocmai din toată mărimea centrului Sibiului, la 150 m era acesta în cărucior, singur pe trotuar, se pregătea să adoarmă, mă duc în spatele căruciorului și dau să plec cu el și acesta își întoarce capul în sus și mă vede, ne salutăm, se bucură, apoi îmi spune ce pățise în noaptea aceea: S-a dus la gară să stea, iar acolo a fost bătut, și chiar mi-a arătat la partea dinspre nas cum a fost lovit. I-au luat și banii și hainele. Vedeți, oameni buni, cum a încercat să-i întoarcă spatele diavolului, acesta a și acționat. I-am explicat de ce s-au întâmplat toate acestea și cum trebuie să înțeleagă aceste semne, deoarece primind cuvântul și răzgândindu-se să se mai ,,pocăiască” la adventiști deja a avut lupte. Au fost mai multe momente frumoase, cum spunea vrednicul de pomenire Arhimandritul Cleopa Ilie: „Pe Dumnezeu nu l-am găsit în pustie ci printre oameni”.

Mai am de adăugat faptul că printre noi a fost și o soră (Marinela) care a fost baptistă până în anul 2012 când l-a cunoscut pe Adevăratul Dumnezeu în Ortodoxie după ce l-a întâlnit pe soțul ei ortodox. A terminat și facultatea de teologie baptistă, astfel că i-a fost destul de greu la început să accepte unele învățături din Dogma Ortodoxă referitoare la cinstirea Sfintelor Moaște, a Sfintelor Icoane, faptul că Biserica Ortodoxă este singura Biserică mântuitoare etc. Dar, cu timpul, a realizat că la adunarea baptiștilor era totul formal, pentru că ei nu pun preț pe cele cinci porți ale mântuirii, după cum bine spune Sfântul Ioan Gură de Aur: pocăința (adevărată), plângerea, smerenia (adevărată), milostenia și rugăciunea. La ei nu se vorbește deloc despre lucrarea Duhului Sfânt în lume de la Biserica Primară încoace, despre rugăciunea lui Iisus (adică rugăciunea neîncetată), despre patimi, despre îndumnezeire (unirea cu Hristos) etc.

Marinela ne-a fost de mare ajutor în micul nostru apostolat, mai ales în Ploiești, unde am apucat să stăm de vorbă cu un preot care ne-a mărturisit că în trecut se rugase împreună cu catolicii și simțise ceva ce nu se poate explica în cuvinte. Atunci sora a luat cuvântul și i-a explicat sfinției sale că de fapt fusese înșelat de vrăjmașul (care poate lua chip de înger de lumină), deoarece de astfel de momente avusese și ea parte în baptism. Mai departe, i-a sugerat părintelui să creadă, ca și Sfinții, că Biserica Ortodoxă e singura adevărată și să nu se mai îndoiască de lucrul acesta. Ce paradox! O fostă baptistă a ajuns să-i mărturisească Adevărul despre Ortodoxie unui preot ortodox, mărturisindu-i și despre pseudosinodul din Creta, despre faptul că s-au modificat dogmele ortodoxe la acest „sinod” deoarece un eterodox în ziua de azi, dacă nu a fost botezat ortodox, când a fost mic (ci la eterodocși, la o vârstă majoră), nu mai e nevoie să fie botezat ortodox, ci e primit în sânul Ortodoxiei doar prin Mirungere. Din păcate sunt foarte puțini preoți care îi primesc la Ortodoxie pe cei de alte credințe prin Sfântul Botez, așa cum procedau Sfinții Părinți. Cum poate susține Patriarhia că le numește pe celelalte culte „biserici istorice”, din moment ce le recunoaște botezul? Le denumește biserici din punct de vedere soteriologic (adică au putere mântuitoare), însă nu vor să recunoască lucrul acesta, deoarece s-ar produce neliniștea cea bună și astfel s-ar trezi cât mai mulți oameni.

Îi mulțumim în primul rând lui Dumnezeu că ne-a ales pe noi nevrednicii să avem parte de acest mic apostolat și pentru că ne-a ocrotit pe tot parcursul pelerinajului. Tododată îi mulțumim fratelui Valerică Bușă pentru rugăciunile și grija ce ne-a purtat-o, teologului Mihai-Silviu Chirilă și tuturor celor care au contribuit la această misiune a noastră.

Emanuel Iscru
Marinela Tudor
Constantin Tudor

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Nota teologului Mihai-Silviu Chirilă:

Mărturisirea pe care frații noștri au făcut-o prin țară este modelul de urmat pentru trezirea tuturor ortodocșilor români să înțeleagă pericolul ecumenismului și al dictaturii biometrice și să ia atitudine față de acestea. Acești oameni fac munca pe care ar trebui să o facem noi, teologii și preoții nepomenitori ai Bisericii, angrenați, din păcate, în conflicte interne în loc să luptăm cu dușmanul Bisericii, ecumenismul.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

27 comentarii

 1. Cum mă să bați o femeie?!? Cu atât mai mult cu cât ea urmează calea adevărului,calea pe care a arătat o Hristos;mare i bunătatea lui Iisus!!!eu l as/i asi fi spulberat fără să stau pe gânduri!

 2. Bunului Dumnezeu ii multumesc si Maicii Domnului care m-au scos din iad.vreau sa fac o alta marturisire care am zis totusi sa fie aici pentru toti oamenii de-si nu am vrut in prima faza.Las sa aprecieze fiecare.In primul rand domnul de la editura pe care Bunul Dumnezeu ni-la scos in cale in saptamana pana sa plecam cand acesta sa apucat de brosurile noastre I-au cazut toate aparatele,3 zile a chemat si oameni de acasa sa poata rezolva problemele tehnice,acesta a spus ca in 30 de ani de cand are editura si a scos carti cu legionari si altele care au deranjat si din cauza carora a avut probleme dar ca acum cu brosurile niciodata.
  O alta marturisire spre Slava lui Dumnezeu a Maicii Domnului si A Sfintilor Inchisorilor si nu a noastra si pentru ca sa stim fiecare in parte cat de importanta este marturisirea: pe 14 Mai un frate care a mers cu noi a zis sa citeasca un acatist al Sfintilor Inchisorilor pentru comemorarea acelei zile in care au fost arestati cei 10 mii de detinuti politic printre ei si Sfintii inchisorilor,acesta a ales Acatistul pr Ilie Lacatusu seara la miezul noptii,dupa terminarea acestuia simtit un miros de mir dar acesta nu a vrut sa bage in seama dar a doua zi sotia ducandu-se la dulap si luand acatistul in mana ce sa vada:era imbibat in mir dumnezeiesc si exact mirosul de la pr din cimitirul giulesti ,2-3 zule a persistat mirosul,acatistul il avem si l-am luat dupa noi,mare minune de intarire cu cateva zile inainte de plecare,iar apoi au fost ispite dar Dumnezeu ne-a dat si putere sa mergem peste.
  Si acum de incheiere mai era ceva.dar ma opresc aici ca oamenii inteleg altfel.
  Inca odata va multumim pentru sprijin,pentru lupta cu dreapta socoteala pe care o duceti si sa ne ajute Dumnezeu sa fim toti uniti ca doar asa vom fii mult mai puternici si lucrarea mult mai rodnica.amin
  Sa ma scuzati de greselile gramaticale dar nu mi-a placut scoala.

 3. Fratilor, ati facut un lucru minunat pentru mantuirea semenilor si a voastra. Poate va randui Dumnezeu Preabunul sa ne intalnim in slujirea Domnului si Dumnezeului si Mantuitorului nostru Iisus Hristos.

 4. despre habarnismele lui Becali, legat de nepomenire, arderea sau distrugerea unor chilii a unor nepomenitori (stie el oare ca ei sunt in duhul parintelui Iulian de la Prodromul pe care (schit) il viziteaza mereu in Athos? Avea dreptate parintele Petroniu), distrugere executata de niste albanezi!! (musulmani ??), pusi sau nu de Marea Lavra.., sau cine stie poate chiar de niste “romani”.

  prostia e ca pe Becali il asculta multi romani de rand si ii influenteaza sa aiba parerea lui in legatura cu Creta, asa cum el a fost influentat de unii “binevoitori” pro-daniel. Ce e socand e ca, tot in acest material de aseara a vorbit in continuare (nu este redat in imaginile de la stiri) un reporter laic (mirean) care ii da lectii si vede mult mai clar decat el, spunand ca totusi e inadmisibil ca niste albanezi (spune “musulmani”) sa incendieze chiliile unor calugari romani si ca parintele Petru a dat un interviu in premiera, de peste 3 ore, absolut impresionant despre cele prin care a trecut in viata sa, anterioara si dupa calugarie, omul era sincer, avea certitudinea ca a stat in fata unui calugar autentic. Jenant pt Becali, ar trebui sa ia lectii de la un incepator..

  http://www.stirilekanald.ro/gigi-becali-veste-soc-chiar-de-ziua-lui-chiliile-de-la-athos-au-fost-arse-reactia-incredibila-a-latifundiarului-18193350

  nu mai stiu redactia sau canalul tv al reporterului care a vorbot aseara la stirile kanak d

 5. Domnul Becali este un măscărici;el mimează ortodoxia;după mintea sa,Biserica ar trebui să stea după ,,trairea”sa,dupa cheful si dispoziția lui;el crede,in mintea lui scurta,ca lupta cu diavolul,ca îl zapaceste,mai mult,ca îl învinge;nu are nici o treaba cu smerenia,cu lungul nasului,cu capul plecat;este un zmeu nerealizat,frustrat,needucat si in veci neschimbat

 6. Mare bucurie ne-ați adus prin lucrarea misionară binecuvântată. Dumnezeu să vă dea, pe mai departe, cuvânt cu putere multă pe calea echilibrată a mărturisirii și să culegeți roade duhovnicești bogate și mântuitoare! Vă îmbrățișez cu toată dragostea!

 7. Fratilor, sa vorbim despre lucrarea misionara a acestor frati de trezire a poporului cu privire la ecumenism si sa il lasam pe domnul Becali sa isi faca “misiunea” sa asa cum stie mai bine. nu e treaba noastra ce spune si ce face domnul Becali, sa nu ne irosim in argumentari pro si contra spuselor domniei sale. din pacate, problema grava a ereziei ecumenismului domnul Becali nu a priceput-o. Dumnezeu sa il lumineze si sa ii dea niste prieteni onesti care sa ii explice ce si cum!

  1. Din pacate tocmai acei prieteni au intrat in zona luptei politice ceea ce-i face vulnerabili pe mai multe planuri, inclusiv cel duhovnicesc. In zilele noastre este greu si numai sa stai nemiscat.

 8. Ati dovedit puternica credinta,Marturisire jertfelnica si dragoste sincera pentru aproapele,dragi tineri ortodocsi cu care ne mandrim.
  Ati insufletit miscarea antiecumenista,marturisind peste tot Adevarul Hristos!
  Sfintii Martiri,Mucenici,Marturisitori,din temnite si inchisori,Cuviosul Marturisitor Justin Parvu v-au ocrotit cu rugaciunile lor ,pe tot acest drum,iar Harul Duhului Sfant v-a acoperit cu dulcea Sa adiere.
  Fie ca Atotmilostivul Dumnezeu sa rasplateasca dragostea voastra jertfelnica,exemplu pentru toti,Marturisitorii sau pomenitorii,ca inca neamul nostru romanesc aduce roade duhovnicesti bogate.

 9. In ,,Sarea pamantului”’ se spune ca acceptarea actelor cu cip e pierzatoare.Pe cand o discutie pe aceasta tema?Pana unde mergem?!

  1. Despre asta este vorba in cartea Dictatura numerică, acolo se dezbate cu lux de amanunte atât despre biometrie, cât și despre vaccinuri și cipuri.
   Toate cele 3 cărți sunt legate de vremurile acestea pe care le trăim acum, și sunt adunate de la Sfinții Părinți, toate atenționările lor. Trebuiesc citite, sunt multe lucruri pe care nu le cunoastem, dar acestea ne luminează. Doamne ajută

 10. Adrian pe fb.Iscru Emanuel deocamdata.
  Ortodox..joi arges.apoi valcea dragasani.slatina.craiova.caracal.alexandria.buc.constanta.braila.galati.ivesti.barlad.vaslui.bacau.tg neamt.bacau din nou.onesti.tg secuiesc.brasov.tg. pana pe 20 iulie.

  Apoi in aust.cam 10 august.: tg jiu.caranseves.lugoj.timisoara.arad.oradea.satu mare.baia mare.maramures.bistrita.tg mures.aiud alba iulia.deva.petrosani.

  O sa avem nevoie acum poate cineva ne poate ajuta cu cazare in urmatoarele orase:
  Alexandria,barlad,vaslui,onesti,tg secuiesc,brasov.
  Daca suntem uniti suntem o putere.cine nu poate sa mearga poate ajuta altfel.totul este sa ne montam fiecare pe lucrul care poate.sa nu lasam timpul sa treaca fara sa punem o caramadia la biserica lui Hristos.acum cand este atacata din toate partile.Noi stim ca avalansa vine si ca nu putem opune dar putem sa tragem din calea ei pe fratii care vor sa urmeze adevarul dar nu acum nu il mai inteleg care este adevarul si cu acestia trebuie stat si explicat cu dragoste si rabdare.sa rupem din timpul nostru si sa ne rugam si ostenim acum cat mai avem aceasta mare sansa.sa spunem raspicat Adevarul

 11. Sa ne anunțați când ajungeți prin TM,Preoți prin zona asta cunoașteți care care sunt împotriva ecumenismului.?

 12. Dumnezeu sa-i binecuvanteze pe acesti oameni!

  Legat de acest subiect, foarte buna de dat la oameni este carticica „Din invataturile si minunile Parintelui Justin”. Are tot: biometrie, cipuri, tradarea preotilor si ierarhilor, vaccinuri, ecumenism, sfintii inchisorilor, miscarea legionara, se vorbeste si despre „viitorul sinod” adica cel din Creta, si se si spune ca acolo se va trada Ortodoxia.. Costa 10 lei aprox. Carticica il face pe om sa-si puna intrebari, gaseste si raspunsuri. Are si un capitol numit „Cum sa marturisim?”.
  Eu o gasesc ideala.

  Din carte:
  „Dar sa crezi ca un sistem economic sau politic te mai poate izbavi, este o mare inselare, pentru ca societatea este alterata ca si conducatorii lumii pana in adancurile fiintei lor E o mare pierdere de timp. Nu mai avem alta solutie decat rugaciunea”

  Din PĂTIMIRILE MÂNTUITORULUI descoperite de Îngerul Domnului, în vedenie, Sfântului Dimitrie al Rostovului:
  „Dacă cineva, suferind din inimă pentru atâtea răni ale Domnului Iisus Hristos şi în fiecare zi va face rugăciunea Dumnezeiască: “Tatăl nostru” de 15 ori, acela într-un an de zile câte o rugăciune în cinstea fiecărei răni Îi va aduce Domnului, sau câte 15 mătănii într-un an, în fiecare zi, în cinstea Patimilor Domnului făcând, acela va aduce câte o metanie la fiecare rană a Domnului.
  Iar despre cât de folositoare îi sunt omului cugetările la Patimile Domnului Iisus Hristos, unul din dascăli a scris: “Dacă cu adevărată cugetare şi cu desăvârşită sfărâmare a inimii vei cugeta la patimile lui Hristos, mai mult folos vei avea decât atunci când cineva ar ține post tot anul numai cu pâine şi cu apă, sau și-ar omorî zilnic trupul său până la vărsare de sânge, chinuindu-se, sau de-ar citi Psaltirea în fiecare zi“.

  Se stie ca „Tatal Nostru” este cea mai puternica rugaciune. Plecand si de la ce spune Parintele Justin (si nu numai), ar fi bine sa fie cat mai multi care sa spuna de 15 ori pe zi (sau mai mult) „Tatal Nostru”. O idee.

 13. Catre redactie:INCHINAREA PATIMILOR DOMNULUI SI MANTUITORULUI NOSTRU IISUS HRISTOS, o carticica foarte rara care contine .Inchinarea patimilor Domnului IISUS.Inchinarea Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu.Cugetare dureroasa din inima pentru multa multime a patimilor MANTUITORULUI spusa de inger(te cutremuri;cine nu plange nu e ortodox).Acatistul Sfintelor. Si Mantuitoarelor Patimi ale Domnului IISUS HRISTOS.O voi trage la xerox,si apoi sa tiparim cateva mii de exemplare.

 14. Dan pescarul le am patimirile .chiar in seara asta o sa dau drumul la imprimanta si o sa I-au sa dau la oameni sa vada cat a suferit Dumnezeu pentru ei.si ai dreptate.se plange.cunosc din inchisoare cand am citit.multumesc pentru idee.In braila ajung undeva pe 10-11 iulie .carti am la mine.Precizez intru si in banci.farmacii.supermarchet.moluri.brosura contine urmatoarele.:despre cipuri si scoaterea banilor cu texte din Sfinti si exemple din viata de zi cu zi,vaccinuri,sinodul de la Creta,cum lucreaza diavolul si inseala oameni,despre anticonceptionale si sterilet,despre,cnp,legalizarea homosexualitatii,legea prezumat,despre chemtrails si avertizari pt urmatoarele inselari:homeopatie,magnetism,astrologie,numereologie,reincarnare,horoscop,spiritism,yoga,clarvazatori,descantatori,ect.sa va rugati si pentru noi.si sa nu uitati ca toata descurajarea,neindrazneala,nepasarea,gandul ca nu se mai poate face nimic si ca oameni nu me vor asculta este de la diavol.Dumnezeul din om tanjeste dupa hrana,Dumnezeu e Atotputernic si Multmilostiv dar cauta oameni care sa se jertfeasca pentru aproapele si apoi vin si minunile si schimbarile.va spun din propria experienta de 2 ani afar si 3 ani in inchisoare.nu renuntati sa vorbiti cu dragoste si rabdare Adevarul.si o sa vedeti.totul e sa avem ce oferi celui de langa noi.Dragoste.vreau ca tot ce am spus si prin aceasta marturie si articol sa trezim duhul marturisirii si iubirea de aproapele dar cu fapte.Doamne ajuta la toti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button