X

Atacurile SEXUALE ale MIGRANȚILOR au determinat ANULAREA celui mai mare festival de muzică din Suedia

Festivalul Bråvalla este cel mai mare festival de muzică din Suedia care se ţinea în fiecare an dar, organizatorii, tocmai au anunțat că evenimentul îşi va închide porţile din acest an din cauza atacurilor sexuale ale migranţilor.

Conform rapoartelor poliţiei, la festivalul de anul trecut au fost cel puțin 11 atacuri sexuale, trei care au condus la arestări, aproape 40 de fete tinere s-au plâns de hărțuire sexuală și abuz din partea bărbaților, cel mai adesea descriși ca fiind „străini”.

Reprezentanta organizatorilor Festivalului Bråvalla, Kajsa Apelqvist, a declarat: „Este o decizie foarte dezamăgitoare şi geu de luat, dar imaginea de ansamblu pe care o avem este că nu putem ţine festivalul”.

Suedia are o problemă gravă cu atacurile sexuale la festivalurile sale, iar incidentele nu sunt doar de acum, au început din anul 2006, dar fenomenul a luat amploare, spun autorităţile locale, citate de voiceofeurope.

Categorii
Refugiați
cuvinte cheie
loading...

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.