X

Dacă vă aflați într-o astfel de cumplită situație, botezați pe loc copilul, chiar dacă sunteți mireni, chiar și fără apă

de null
Foto: https://www.liesofthedevil.com/methodist-hospital-murders-2-new-born-babies-in-columbus-ohio/

Se poate intampla sa va aflati intr-o situatie cumplita, inconjurata de medici criminali, precum cea prezentata in acest material cutremurator:

VIDEO REVOLTĂTOR: Doi gemeni născuți prematur sunt LĂSAȚI SĂ MOARĂ ÎN SPITAL, în ciuda rugăminților mamei către medici de a-i salva

Daca nu exista un preot in preajma, orice mirean botezat ortodox, chiar si mama, va zice:

„Se botează robul lui Dumnezeu, (numele copilului), în numele Tatălui. Amin; şi al Fiului; Amin; şi al Sfântului Duh. Amin; acum şi pururea şi în vecii vecilor. Amin“, stropindu-l sau nu cu apă, în funcţie de situaţia în care se află.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm și serverul, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Rubrica începătorului
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Un comentariu

  1. Iti iei copilul din spital,daca esti intr-o asemenea situatie disperata.Daca simti ca moare,il poti boteza,discret si pe strada.Daca vezi si simti ca moare,il întorci cu spatele la tine si torni apa pe el din crestet pana la picioruse(de trei ori),zicând la fiecare turnare,”boteaza-se robul lui Dumnezeu(numele de crestin),in numele Tatalui.Amin.(torni apa ,faci prima turnare,din sticla-nu uita sa pastrezi apa din sticla daca iti ramane-nu o arunci) si al Fiului .Amin.Si al Sfantului Duh.Amin.Si gata,e botezat si,daca moare,ii spui preotului ortodox ce ai facut si va fi inmormantat cu slujba(chiar daca ti s-a nascut copilul prematur,nu conteaza).Prematur,adica,daca l-ai botezat si pe acesta.Daca ai copilul prematur si a murit nebotezat,te spovedesti,ca nu ai nicio vina,atata i-a fost lui sa traiasca si te intelegi cu preotul ca sa fie ingropat intr-un colt al cimitirului,separat pentru aceste cazuri.Cand il ingropi,ii faci groapa de 1,7 metri,ca sa nu vina cainii sa-l scormone si sa-l dezgroape.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.