X

Turcia atacă pozițiile militare kurde din nordul Irakului

de null

Image result for Turcia a atacat poziţiile militare kurde din nordul Irakului

Armata turcă a efectuat vineri o serie de raiduri aeriene vizând poziţii militare kurde din nordul Irakului, 15 militanţi fiind ucişi, informează site-ul agenţiei Reuters, citat de mediafax.
Raidurile aeriene au fost efectuate în regiunea irakiană Gara, a transmis armata turcă.
În ultima perioadă, Turcia a intensificat raidurile aeriene asupra poziţiilor mişcării rebele Partidul Muncitorilor din Kurdistan (PKK), în nordul Irakului, în principal în Munţii Qandil.Administraţia Ankara a avertizat că ar putea lansa o ofensivă terestră în nordul Irakului.
Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm și serverul, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Externe
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.