X

Ministrul Educatiei din Norvegia: „Credinta ca parintii sint cei mai potriviti pentru a-si creste copiii este gresita”. Asta ca sa intelegem mai bine ce-i cu proiectul EDUCATIA PARENTALA

de Saccsiv
Foto: http://www.bc.edu/bc_org/avp/cas/his/CoreArt/prop/ns_all.html

Declaratia a fost facuta prin 2006 si este bine sa stim despre ea pentru a intelege si un alt motiv pentru care pun la cale EDUCATIA PARENTALA:

Zdrobirea ultimei cetăți: MINISTERUL EDUCAȚIEI consideră că FAMILIA ROMÂNEASCĂ este prea CONSERVATOARE, așa că o vor REEDUCA prin intermediul “EDUCAȚIEI PARENTALE”

Anume, nu se urmareste doar reeducarea parintilor conservatori, ci se vrea si reeducarea intregii societati romanesti, cum ca familia nu este tocmai locul ideal in care sa creasca un copil, ba este chiar un mediu nociv.

Iar terenul este pregatit demult, abolirea familiei si instruirea la comun a copiilor fiind printre principalele puncte de pe agenda illuminati inca de la infiintarea sinistrului ordin in 1776:

ARTICOLUL ZILEI (15.12.2010): ORDINUL ILUMINAŢILOR – Problema evreiasca – parintele Victor Moise. COMPLETARI NECESARE

Sa ne amintim si de experimentul sovietic de acum 100 de ani, de decretul lui Lenin “Cu privire la abolirea casatoriei” sau „Cu privire la căsătoria civilă, copii și despre modificarea actelor de stare civilă”:

REVOLUTIA BOLSEVICA si SEXUL / Nationalizarea femeilor, orgii publice educative, educatie sexuala cu practica in tabere scolare, abolirea familiei, copiii rezultati apartin statului, parade homosexuale nud, avort fortat / A fost o reusita implementare a DOCTRINEI NOII ORDINI MONDIALE in cea mai mare tara ortodoxa si curand ASA VA FI pe intreg PAMANTUL …

Sau de autori precum Bertrand Russell, 1953:

 

Cred ca subiectul cel mai important (politic) este psihologia maselor… Vom arata ca familia împiedica dezvoltarea individului… Desi acestea vor fi studiate în sistemul de educatie, ele vor fi aservite obiectivelor clasei guvernante… Populatia nu va cunoaste felul în care i se inoculeaza convingerile. Când tehnica se va fi perfectat, fiecare guvern care a educat generatii de oameni în acest fel va putea sa controleze întreaga populatie în mod eficient si sigur, fara a fi nevoie de armate sau politie… Propaganda educationala, cu ajutorul guvernului, va putea sa obtina rezultate într-o singura generatie.

Exista însa doua puternice forte care se opun unei astfel de politici: una este religia, iar cealalta este patriotismul… O societate stiintifica nu poate fi stabila decât sub conducerea unui guvern mondial.

 

Cititi va rugam si:

Ultima frontiera: TU CE VEI FACE CAND SISTEMUL ITI VA RAPI COPIII?

 

Categorii
Anti-familie
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

4 comentarii

  1. E ciudată această abordare. Pe de o parte, copiii nenăscuţi nu sunt recunoscuţi ca persoane umane de către statele „civilizate”, pe de altă parte copiii născuţi sunt „confiscaţi” de către stat.

  2. ,,Vai de cei prin care vine sminteala!” Nu o spun eu, ci a spus-o Însuși Hristos. Tot ce e împotriva Noului Testament e mai rău decât ateismul. Ateismul Îl nega pe Dumnezeu. Astfel de idei îi adorm pe oameni până îi determină să se facă potrivnici ai lui Hristos. Nu e frumos! Părinții trebuie ajutați să facă voia lui Dumnezeu. O societate din care Dumnezeu este izgonit este în cădere liberă. Dumnezeu este puterea noastră. Copiii trebuie sa găsească în părinți sprijinul moral de care au nevoie și un ghid pe drumul mântuirii. În ce măsură educația parentala are în vedere mântuirea omului?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.