X

RITUAL? Cate un celebru creator de moda spanzurat similar la fiecare 4 ani. Erau foarte apropiați de elita ocultă

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ciudatele asemănări dintre mortile lui Kate Spade, Alexander McQueen și L’Wren Scott

Kate Spade este cel de-al treilea designer de modă cunoscut care a murit prin asfixiere din 2010.  Într-adevăr, circumstanțele din jurul morții ei sunt asemănătoare cu cele ale lui Alexander McQueen și ale lui L’Wren Scott. De asemenea, toate cele trei erau aproape de elita ocultă.

Pe 5 iunie, renumitul designer de modă Kate Spade a fost găsită moartă de către o menajeră în apartamentul din New York City. Ea atârna dintr-o eșarfă roșie atașată la o ușă.

Potrivit unor surse de știri, Spade a lăsat o notă de sinucidere adresată fiicei ei, de 13 ani, Frances Valentine, spunându-i că nu a fost vina ei.

“Bea – Te-am iubit mereu. Aceasta nu este vina ta. Întreabă-l pe tati!

Diverse detalii despre viața lui Spade au apărut pentru a explica moartea sa prematură. Și, așa cum se întâmplă adesea în moartea bizară a celebrităților, multe dintre aceste detalii sunt în conflict.

TMZ a raportat că Spade “bea foarte mult și era deprimată pe probleme de separare și de afaceri”. Articolul spunea că Spade era deprimată din cauza faptului că soțul ei dorea un divorț.

Kate și Andy Spade – un “cuplu bogat din New York”.

Articolul TMZ menționează:

 

“Aceasta face  ca nota de sinucidere să fie  deosebit de interesantă și, eventual, dezvăluită. Ea i-a scris fiicei sale de 13 ani,  Frances Beatrix , “Bea – te-am iubit mereu. Aceasta nu este vina ta. Întreabă-l pe tati! “Nu este clar de ce spunea Kate cuvintele” Întreabă-l pe tati! “O interpretare este că el știe de ce și-a luat viața”.

 

La scurt timp după moartea lui Spade, sora ei, Reta Saffo, a trimis un e-mail către mai multe instituții media cu o teorie total diferită. Saffo a scris că credea că Spade suferea de o tulburare bipolară și că “a încercat de nenumărate ori să o ajute”.

 

“Sora mea mică Katy era o persoană prețioasă și prețențioasă. Autentică în aproape orice fel. Ea a fost înconjurată de oameni care mereu spuneau DA, de prea mult timp, de aceea nu a primit grijă pentru ceea ce cred (a încercat de mai multe ori pentru a obține ajutor) Tulburarea bipolară … provocată de celebritatea ei imensă. Nu se aștepta niciodată – și nici nu era pregătită în mod corespunzător pentru asta. Din nefericire, netratată, în cele din urmă a afectat-o “.

 

Familia lui Spade a reacționat prompt la afirmațiile lui Saffo, declarând că nu o cunoștea deloc.

 

“Familia este dezgustată și întristată că, în această perioadă de mare durere, sora lui Kate, care a fost înstrăinată din întreaga familie de mai bine de 10 ani, ar alege să se întoarcă cu comentarii nefondate”, a spus revista PEOPLE. “Declarațiile ei pictează o imagine a unei persoane pe care nu o cunoștea deloc”.
– Oamenii, familia lui Kate Spade “dezgustată” după ce sora designerului susține că sinuciderea “nu era neașteptată”: Sursa

 

Știrea despre sinuciderea aparentă a lui Kate Spade a fost un șoc pentru fosta ei prietenă, Fern Mallis – fostul director executiv al Consiliului Designerilor de modă din America (CFDA). Ea a spus revistei People:

 

“Aceasta ipoteză este complet șocantă și pare atât de lipsită de caracter. Ea era la fel de adorabilă ca și accesoriile ei. Era mereu îmbrăcată distractiv și era mereu perceptibilă. Era foarte emoționată. Ea a fost doar o încântare. ”
– Revista People, Prietena de lungă durata al lui Kate Spade, Fern Mallis, spunea că nu sta in carcarterul ei o astfel de sinucidere

 

Mallis s-a întâlnit pentru prima dată cu Spade la începutul anilor ’90, când marca Kate Spade a fost lansată pentru prima oară.

Mallis a adăugat, de asemenea, că cuplul Spade a apărut fericit și “a fost în avangarda universului modei”.

 

“Ei au fost parte din avangarda universului modei. Ei păreau un cuplu perfect, foarte fericiți împreună “, a spus ea. “Ei erau potriviți unul pentru celălalt. Inima mea merge doar la Andy și la fiica lor.

 

Andy Spade a lansat o declarație la New York Times despre moartea soției sale, afirmând că “Nu a existat nici o indicație și nici un avertisment că ea ar face acest lucru. A fost un șoc complet. Și în mod clar nu era ea. Erau demoni personali cu care se lupta.

 

Kate a suferit de depresie și anxietate de mulți ani. Ea a căutat în mod activ ajutor și a lucrat îndeaproape cu medicii ei pentru a trata boala ei, una care ia mult prea multe vieți. Am fost în legătură cu ea noaptea înainte și a sunat fericită. Nu a existat nici o indicație și nici un avertisment că ar face asta. A fost un șoc complet. Și în mod clar nu era ea. Erau demoni personali cu care se lupta.

În ultimele 10 luni am trăit separat, dar la doar câteva blocuri distanță. Bea trăia cu amândoi și ne-am văzut sau am vorbit în fiecare zi. Am servit multe mese împreună ca o familie și am continuat să petrecem o vacanță împreună ca o familie. Fiica noastră a fost prioritatea noastră. Nu am fost separați legal și nu am discutat nici măcar despre divorț. Noi am fost cei mai buni prieteni încercând să lucrăm prin problemele noastre în modul cel mai bun în care știm cum. Am fost împreună de 35 de ani. Ne-am iubit foarte mult și aveam nevoie de o pauză.

Asta e adevarul. Orice altceva care a fost spus este fals. Ea a fost în căutarea activă de ajutor pentru depresie și anxietate în ultimii 5 ani, văzând un medic în mod regulat și luând medicamente pentru depresie și anxietate. Nu a existat nici o substanță sau abuz de alcool. Nu au existat probleme de afaceri. Ne-a plăcut să conducem afacerile împreună. Ne-am împăcat ca și părinți ai fiicei noastre frumoase. Rămâne să vad orice bilet lăsat și sunt înspăimântat că un mesaj privat adresat fiicei mele a fost împărtășit cu mass-media.
– Revista Bazaar, soțul lui Kate Spade tocmai a eliberat o declarație de emoționantă despre moartea ei

 

Cei mai apropiați de Spade nu pot crede că urma să se sinucidă. Există ceva mai mult la asta? În afară de modul în care au murit, Kate Spade, Alexander McQueen și L’Wren Scott au împărtășit un alt punct comun: erau foarte apropiați de elita ocultă.

Elita Ocultă

Așa cum spunea prietena ei Mallis, Spade se afla pe “în avangarda universului de modă”. Brandul ei a crescut rapid și a fost adoptat de elită.

Deși și-a vândut acțiunile în 2007, ea era încă activă în industrie. În septembrie 2016, Spade a lansat o nouă marcă de accesorii,  Frances Valentine, și și-a schimbat legal numele în Kate Valentine Spade pentru a se potrivi noii sale etichete.

Între timp, marca Kate Spade a lansat campanii de anunțuri simbolice care reflectă adevărata natură a proprietarilor săi.

O campanie de anunțuri de vacanță Kate Spade, care include un semn cu un singur ochi.
Campania publicitară care promovează colaborarea lui Kate Spade cu Gap oferă copiilor semne evidente cu un singur ochi.

Moartea lui Kate Spade este asemănătoare cu cea a altor doi designeri, care au fost, de asemenea, la “banda din față a universului de modă”: Alexander McQueen și L’Wren Scott.

Alexander McQueen

Alexander McQueen. Simbolul este evident.

În februarie 2010, Alexander McQueen a fost găsit mort spânzurat în garderoba apartamentului său din Londra. El a lăsat o notă de sinucidere, dar oficialii nu au dezvăluit conținutul.

McQueen a fost în fruntea lumii modei, îmbracând celebrități precum Sarah Jessica Parker, Nicole Kidman, Rihanna, Lady Gaga și membri ai regalității britanice. A fost adesea prezentat în The Citizen Vigilant, deoarece lucrările sale erau adesea pătrunse cu simbolism ocult. Și tendința a continuat după moartea sa.

O mulțime de lucruri cu un ochi se întâmplă în creațiile lui Alexander McQueen.
O cămașă Alexander McQueen cu un semn evident cu un singur ochi.
O mulțime de creații ale lui Alexander McQueen fac referire la controlul minții Monarch, cum ar fi această pălărie făcută din fluturi de monarh.
Unele spectacole de moda ale lui Alexander McQueen nu au fost altceva decât ritualuri oculte actuale.

L’Wren Scott

L’Wren Scott și soțul ei, Mick Jagger.

În martie 2014, stilistul L’Wren Scott a murit în același mod ca și Kate Spade: spânzurata de o eșarfă atașată la o ușă în interiorul apartamentului său din New York.

Scott și-a început cariera de manechin, devenind apoi stilist și designer de modă. Creatiile ei au fost purtate de o lista lunga de celebritati, printre care Julia Roberts, Michelle Obama, Carla Bruni-Sarkozy (fosta prima doamna a Frantei), Sarah Jessica Parker, Angelina Jolie, Nicole Kidman si multe altele. Poate că cea mai recunoscută creație a lui Scott este rochia pe care ea a creat-o pentru Madonna (numită în mod corespunzător) “Head Mistress”.

In concluzie

În 2010, Alexander McQueen a fost găsit mort prin spânzurare. Patru ani mai târziu, L’Wren Scott a fost găsită moartă prin spânzurare. Patru ani mai târziu, Kate Spade a fost găsită moartă prin spânzurare. Există un model bizar care se întâmplă aici, implicând câțiva dintre cei mai de succes și cei mai influenți creatori de modă din lume.

Toți cei trei designeri au avut legături cu elita mondială și și-au pierdut viața în circumstanțe similare. Nu se poate ignora simbolismul sumbru asociat cu aceste decese: McQueen a fost găsit în garderoba sa (hainele sunt păstrate) în timp ce Scott și Spade au fost găsite agățate de eșarfe (un accesoriu de modă). Există un mesaj trimis aici? Venind dintr-o industrie care este înclinată spre cultura morții, ritualuri întunecate și simbolism ocult, nu ar fi surprinzător.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button