X

Jucătorul de tenis Novak Đjoković face și el Semnul Sfintei Cruci

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Textul parintelui Vasile Iovita m-a determinat sa caut pe google jucatorii de tenis care, precum Simona Halep, isi fac Semnul Sfintei Cruci. Si am gasit un sarb. Conform wikipedia:

Novak Đjoković (grafie chirilică: Новак Ђоковић, pronunțat /ˈnɔvaːk ‘ʥɔːkɔviʨ/, n. 22 mai1987Belgrad) este un jucător profesionist sârb de tenis de câmp, câștigător în 20082011201220132015 și 2016 al turnelului Australian Open, în 2011, 2014 și 2015 al turneelor WimbledonU.S. Open în 2011 și 2015 și Roland Garros în 2016. Đjoković este în prezent numărul 12 în ierarhia ATP. La Jocurile Olimpice de la Beijing, în 2008, a câștigat medalia de bronz. Đjoković a câștigat în 2008201220132014 și 2015 Turneul Campionilor, are în palmares un număr record de 29 de titluri în turneele din seria Masters.

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

    1. Nu zice nimeni ca e bine ca are pasaport cu cip și nici ca trebuie urmata in acest sens. Marturia Simonei este pentru persoanele ce nici cruce nu-si fac, plus ca este o marturie ortodoxa intr-o lume păgână!
      Bunul Dumnezeu sa o rasplateasca pentru aceasta fapta, incat sa o lumineze si in legatura cu pericolul documentelor cu cip. Totusi, si pentru noi ortodocsii este ceva deosebit, cand te gandesti ca nici macar ierarhii nu-si fac cruce corect.

    2. Poate nu știe ce înseamnă acel cip, cum nici eu nu știam până acum ceva timp. Multă lume nu cunoaște adevăratul scop al cipurilor. Haideți să nu exagerăm…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button