X

ISRAEL – Cea mai mare PARADA GAY desfășurată vreodată: 300 000 de participanți

de null
2018 Tel Aviv Pride Parade, June 8, 2018.
Foto: https://www. jpost.com/Israel-News/In-pictures-2018-Pride-Parade-559493

Apocalipsa 11, 8:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

 

Şi trupurile lor vor zăcea pe uliţele cetăţii celei mari, care se cheamă, duhovniceşte, Sodoma şi Egipt, unde a fost răstignit şi Domnul lor.

 

Este vorba despre trupurile celor doi mari profeti Ilie si Enoh, ce vor veni in vremurile din urma si care vor fi omorati. Unde? In IERUSALIM … Urate nume pentru cea care a fost cetatea sfanta: Sodoma şi Egipt, adica desfraul si magia diavoleasca.

Deocamdata se antreneaza. An de an. In 2018, intr-o zi de vineri, au stabilit un record:

Iata si ce putem citi la FOTO: Parada Mândriei comunităţii LGBT la Tel Aviv de pe Romania Actualitati:

 

La Tel Aviv a avut loc vineri cea mai mare paradă gay din Asia şi Orientul Mijlociu.

Pe lângă cei care au participat efectiv la defilare, sute de mii de israelieni au aplaudat pe străzile Tel Aviv-ului în gest de simpatie şi respect.

Aproximativ 300.000 de persoane au participat efectiv pe străzile Tel Aviv-ului la a 20-a defilare anuală a Paradei Mândriei comunităţii LGBT.

Se împlinesc zece ani de la înfiinţarea Centrului Gay Tel Aviv. Al treilea repet istoric: 70 de ani de independenţă a statului Israel.

Primarul Tel Aviv-ului, Ron Huldai, promite că va învinge barierele legislative pentru a sprijini comunitatea LGBT.

Zeci de mii de turişti străini au venit la Tel Aviv pentru acest eveniment. Ambasadorul Marii Britanii în Israel s-a alăturat pe un car alegoric cu tema Londra.

După-amiază, în Parcul Charles Clore, la malul mării, sute de mii de oameni au cântat şi dansat cu artişti celebri, între care Netta Barzilai, câştigătoarea concursului Euroviziunii din acest an.

Doctor Efrat Tolkowsky din Consiliul Primăriei Tel Aviv, responsabilă cu portofoliul LGBT, a declarat în exclusivitate pentru Radio România şi EBU (Uniunea Europeana de Radio si Televiziune).

Efrat Tolkowsky: Desigur că sunt probleme. Ne ocupăm de rezolvarea problemelor comunităţii LGBT, pentru a îmbunătăţi condiţiile. Dacă ne comparăm la nivel internaţional, suntem într-o foarte bună poziţie, mai ales cu ceea ce este în Orientul Mijlociu şi în ţările vecine: Siria, Liban, Iordania, Egipt.

La Tel Aviv, parada gay este din an în an mai mare. Avem tot mai multe evenimente şi chiar dacă sunt probleme, la modul general, în ţară progresăm.

Tu ai fost şi anul trecut şi ştii cum este. Vreau să adaug condiţiile celor care fac parte din comunitatea LGBT se îmbunătăţesc.

Sărbătorim, în 2018, 20 de ani de la prima paradă şi 30 de ani de la schimbarea legislaţiei referitoare la relaţiile homosexuale. Le mulţumesc tuturor celor care au lucrat pentru ceea ce s-a obţinut până astăzi.

 

Le-a cantat si evreica Netta Barzilai, castigatoarea de anul acesta a Eurovision:

Iar la anul, Tel Aviv nu va gazdui Eurovision:

Primarul din Tel Aviv anunţă că nu va găzdui Eurovision 2019
Pentru ca il va gazdui Ierusalim, caci Ierusalim va fi capitala:

A ÎNCEPUT SFÂRȘITUL: Donald Trump recunoaște Ierusalimul drept capitala a Israelului si a ordonat începerea pregătirilor pentru transferarea ambasadei americane

Si tot acolo foarte probabil ca vor organiza si viitorul Gay Pride. Unul cu adevarat gigantic. Deocamdata recordul il detine Sao Paulo, cu trei milioane de participanti:

Cea mai mare paradă gay din lume s-a desfășurat la Sao Paolo

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. “Și pe aripa urâciunilor idoleşti va veni unul care pustieşte, până va cădea asupra celui pustiit prăpădul hotărât.”Daniel 9

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button