X

Ipocrizie fără margini: Primărița care a autorizat marșul gay are tupeul să declare că „trăim într-o dictatură a minorității”

de null
Related image

Într-un apel pe facebook pentru participare la miting  primarul general al Capitalei, Gabriela Firea învocă unul dintre motive, și anume ”dictaturii minorității”.

[…] Traim intr-o dictatura a minoritatii care nu s-a bucurat de votul romanilor dar care vrea sa confiste institutiile prin frauda politica si morala. Prin minciuna si presiuni institutionale! Unii mai slabi au cazut victime sau chiar au pactizat cu gruparile ilegitime din institutii. Cine indrazneste sa spuna ceva este amenintat! Cine are curajul sa se revolte e pus la zid de oameni certati cu legea si platiti sa creeze haos! […]

Dacă privim mesajul de mai sus raportat la minoritatea gay, este perfect valabil. Și atunci ce se tot văicărește blonda pesedistă, când tocmai ea ne bagă pe gât, an de an, dictatura minorității gay, în văzul tuturor, pe străzile Bucureștiului? N-are de cât să se ia cu ei de mână și să defileze, dar cel puțin să tacă, să nu fie ipocrită fără margini!

Ca să nu mai amintim și de anti-creștinul Dragnea care vrea parteneriatul civil legiferat prin lege.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

10 comentarii

 1. Cei cu cuget sodomistic vor fi judecaţi cu aceia !La fel cei cu cuget latin vor fi judecăţi cu latinii . Atît şi nimic mai mult despre latrini …

 2. Din întâmplare am fost pe Calea Victoriei cand era parada. 90% erau straini!!! Câți bani or fi luat sa vina intr-o tara ortodoxa? ??? Asta e pentru spalarea creierelor romanilor! Revoltător e faptul ca erau părinți cu copii mici si ii aplaudau. Plang pentru viitorul poporului meu. Doamne iarta-ne si nu cu urgia Ta sa ne certi!

 3. Intelept cuvantul,vrednicului de pomenire ,Parintele Iosif Trifa(3 martie 1888 -12 februarie 1938),
  casatorit cu Iuliana Iancu, nepoată de frate a eroului Avram Iancu.
  „Desfrânatul este un orb, un dobitoc, ce nu mai vede şi nu mai cunoaşte nimic sfânt. Desfrânatul merge orbeşte înainte spre pierzare. „Cum merge boul la junghiere, câinele la legătoare şi cum pasărea se grăbeşte în laţ, aşa merge la moarte desfrânatul“ (Pilde 7, 22- 23).

  Desfrânarea din Sodoma şi Gomora a atras peste oa­meni foc şi pucioasă din cer; a atras pedeapsa cerului de sus. Desfrânarea e şi azi un păcat ce atrage încă în această lume pedeapsa cerului de sus. Dintre toate păcatele, mai ales acesta îşi ia pedeapsa şi în lumea asta.

  Tineri cu faţa de trandafir ajung nişte urâciuni şi schelete după ce apucă cu desfrânarea şi bolile ei. Fiecare desfrânat ajunge pe urmă o mică Sodomă şi Gomoră arsă şi pustiită de focul şi otrava acestui păcat. Duceţi-vă la spitale şi le veţi afla pline cu astfel de mici Sodome şi Gomore: cu oameni arşi de bolile lumeşti. Duceţi-vă la ca­sele de nebuni şi veţi afla că aproape toţi nebunii au crei­erul mâncat de bolile lumeşti.

  Mai curând ori mai târziu, lumea aceasta se va sfâ­rşi. În Apocalipsa se spune că acest sfârşit va fi precedat de o cumplită desfrânare a lumii. Se pare c-am ajuns vre­mile acestea apocaliptice cu „Babilonul cel mare, mama curvelor şi spurcăciunilor pământului… din vinul aprinderii şi desfrânării ei au băut toate neamurile“ (Apoc. 17 şi 18, 3).

  Fugiţi de păcatul desfrânării, ca de şarpele ce muşcă de moarte! Cei biruiţi de ispita desfrânării trăiesc în carne şi nu în duh (Rom. 8, 9). Numai cei ce biruie ispita desfrânării trăiesc în duhul lui Dumnezeu, în darul şi harul Duhului Sfânt.

  Părintele Iosif Trifa-din volumul “Sodoma şi Gomora”

  Cuvintele Parintelui Iosif Trifa,ating si mangaie delicat sufletul,in aceste vremuri de cumpana si ratacire ale neamului.
  „Creştinilor! Cărbunele aprins pe care l-a atins serafimul de buzele lui Isaia închipuiește Crucea și Jertfa lui Iisus. De câte ori se apropie și de gura ta semnul Sfintei Cruci, sau de câte ori preotul ia «cărbunele cel aprins de pe altar», adică sfânta cuminecătură și o apropie de gura ta, trebuie să simțești și tu, trebuie să-ți dai seama că și de tine se apropie îngerul Domnului cu vestea cea bună și ești iertat și mântuit.

  Oricât de păcătos ai fi omule, apropie-te cu încredere de Crucea lui Iisus, de taina cea mare a Jertfei de pe Golgota ca să iei iertare și mântuire.

  Preot Iosif Trifa, Lumina Satelor, anul 1923, nr. 37, pag. 3
  AMIN

 4. @acelas
  citeste si:
  https://jurnaldemigrant.wordpress.com/2018/05/19/ca-toti-sa-fie-una-sau-cum-ortodoxia-nu-este-din-jocul-a-mea-este-cea-mai/
  … si vei intelege ca „londonezul migrant” este si ecumenist! Scrie frumos, scrie corect… si-atat! E de laudat ca-si iubeste vecinii, cunoscuti ori necunoscuti dar mai intai ar trebui sa iubeasca credinta in care s-a nascut, in care a fost botezat, nu sa viseze la ghiveciul pus la fiert de mai marii lumii!

  1. sincer, nici nu am citit decat f putin articolul. Multumesc. Eu postasem linkul numai cu gandul la poza. Chiar imi pare rau ca n-am dat click pe ea si sa postez numai linkul catre poza.

 5. Bichir intr-o emisiune de azi a primit probabil un sms in direct dupa care citea pe telefon: se va numi Arsenie de la Prislop si canonizarea va fi pe 28 noiembrie anul acesta.

  in tot alaiul centenarului ..

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button